Ludviko, s'e dija qe njerezit vijne ne forum te japin e te marrin leksione. U pa puna, duhen vene tarifa tani. Lollllll.
Lal, ti ke thene te njejten gje si une ne shkrimin tend. Mendova se ne kete moshe qe jemi s'ka nevoje per shtjellime te tepruara por e shikoj qe paskam qene gabim.
Une s'thashe qe dashuria duhet llogaritur si robot por dhe pa tru hic hiu fiu s'duhet. Dhe pse ne menyre subkoshiente, secili nga ne ka standartet e veta (dmth punon aresyeja) se te ishte ashtu martoheshim me naj zambjan.
Po une ta kisha fjalen se kur te jesh me dike, atij/asaj personi duhet ti japesh gjithcka ke vecse pasi ta njohesh mire. Si njihet robi lal? Kshu ne teori? Nga larg? Jo, do ta njohesh ne jeten e perditeshme. Por "Don't jump the gun" ene te besh te fillimit ate qe duhet bere ne fund pa e njohur personin dhe pa u siguruar se c'njeri eshte. Po qekena kuptu!
Dhe dashuria s'vjen para njohjes....vec po te jete dashuri me shikim te pare.Shumica jane miq para se te behen te dashur. Pse? Se e njeh ate tjetrin si njeri mbi te gjitha ne shkolle pune a ku di une. E pastaj mendon se do ta njohesh me shume si partner.
Krijoni Kontakt