Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Tema: Perse...

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar mė parė nga Aksesor
    Shume e vertete. Une gjithashtu besoj qe jane te vertet Alienet.

Koheve te fundit kam degjuar ne internet se ne L.A. eshte paraqitur nje njeri i cili thote se e ka aftesine te kete kontakt me U.F.O.-te. Ka qene nje lajm mjaft interesant perderisa ai i ngriti duart lart dhe ne qiell u duk nje objekt i cuditshem dhe aspak i dyshueshem sikur i rreme, dhe bente levizje shume te shpejta neper qiell, duke u futur neper re - po ne nje lartesi shume te madhe ne hapesiren qiellore.

Ky zoteria i cili e quan veten profet, dhe i cili e ka zbuluar kete kontakt misterioz pas 25 vjeteve ka thene qe i duhen vetem 45 dite afat qe ta shoh i tere Las Vegasi nje anije kozmike te stermadhe. Gjithashtu ka thene se dicka e madhe po vjen mbi Las Vegas... kurse folesit e ati televizioni thane qe mbetet ta vertetojm te verteten pas 45 diteve.

Me duket se kane mbetur edhe 15 dite, dhe jam teper kurioz te shoh cfare do te ndodhe.
    e ke parasysh ate qe ndodh kur hudh nje gur ne uje

bahet nje brime

qe quhet brime ne uje
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Vallaj s'di per ufot...ne dac te egzistojne ne dac mos te egzistojne se nuk nderhyjne ne jeten time. Po perse nderhyjne njerezit xhanem? Pse e tregojne veten se cfare zvarranikesh jane?
    If I Only Could....

Patosarak Maska e Ando_Ylli
    Anėtarėsuar
    19-08-2003
    Vendndodhja
    Ne nje kasolle
    Postime
    32
    Ne fakt me sa kam degjuar vetem psikopatet e zhvillojn kte gje.
    PATOSI

la vitta e una puttana, allora scopala

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Citim Postuar mė parė nga BRADYKININ
    Vallaj s'di per ufot...ne dac te egzistojne ne dac mos te egzistojne se nuk nderhyjne ne jeten time. Po perse nderhyjne njerezit xhanem? Pse e tregojne veten se cfare zvarranikesh jane?
    Njerezit e kane zakon te fusin hundet ne punet e te tjereve. I ben te ndihen me mire.
    natyrisht duhen vecuar dy gjera :

Nje : "Njerezit" mos jane gje shoke e shoqe te tuat, qe ti i quan "njerezit" vetem kur ata thone dicka qe s'te pelqen?

Dy: Mos je duke bere dicka te gabuar, qe influencon jeten e tjeterkujt , pa shkak?

@Ando_Ylli. Shprehu nje cike me qarte te lutem , Psikopatet zhvillojne cfare?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Talking

Citim Postuar mė parė nga Ando_Ylli
    Po mendohem pse vetem ne Amerik shfaqet kto gjera , edhe pse nuk i ka ndodhur asnje njeriu tjeter pervec amerikanve? Dua mendimet tuaja koleg...
    lal shume bukur e ke thene ktu.
    nqs alienet do egzistonin pse nuk jane shfaqur edhe ne vende te tjera.
    une per vete nuk besoj ne egzistencen e alieneve.
    ato behen sa per te shitur libra,revista,dokumentare,qe njerezit te behen kurioze dhe ti blejne.
    kaq kisha.ju pershendes.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga ShadowOftheBest
    Njerezit e kane zakon te fusin hundet ne punet e te tjereve. I ben te ndihen me mire.
    natyrisht duhen vecuar dy gjera :

Dy: Mos je duke bere dicka te gabuar, qe influencon jeten e tjeterkujt , pa shkak?
    Nahhh lal, s'eshte ne natyren time t'i bi njerezve ne qafe. Kam aq karakter sa te them "me fal" nese e bej dicka pa dashje. Ai Zot qe o nalt e di nese ja kam pas me hile ndonje njeriu deri me sot. Po e ke thene shume bukur....njerezit ndihen me mire kur te acarojne.
    If I Only Could....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •