Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Xhamia, duke kapercyer keto defekimet ne mes te temes nga fjolla, dua te them qe :
    JAM DAKORD ME ATO QE THUA TI... dmth vella i dashur jam dakord qe Zoti nuk perzihet ne zgjedhjet tona dhe na e ka lene neve ne dore. Absolutisht dakord.
    Por mbetet fakti qe e di qe me pare zgjedhjen time o mik i dashur!
    A me kupton sinqerisht? AI E DI. Dmth me rrofte mua liria ime... ne fund i bie qe cdo gje te jete e shkruajtur ... a e kupton? Ky eshte thelbi i asaj me lart.
    Dhe nuk ka se si te mos e dije... sepse mosdija eshte karakteristike negative dhe prish perfeksionin e Zotit.
    Keshtu qe me thuaj e je dakord me mua deri ne piken qe Ai di gjithcka paraprakisht, pra e di perpara se une te zgjedh cfare zgjedhje do bej???
    force-intruder me vonese po ta kthej pergjigjen sepse kam qen shum i zene
    nese themi qe zoti gj.sh nuk e din te ardhmen pra nuk eshte zot dhe kjo i rrezon te gjitha fet aktuale qe besojn ne zot
    kete e mora si shembull sepse zoti gj.sh e din po nuk te pengon ne zgjedhjen tende dhe kur te vjen koha do japesh llogari per gjith ato zgjedhje qe ke bere ne mes te keqes dhe te mires

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    force-intruder me vonese po ta kthej pergjigjen sepse kam qen shum i zene
    nese themi qe zoti gj.sh nuk e din te ardhmen pra nuk eshte zot dhe kjo i rrezon te gjitha fet aktuale qe besojn ne zot
    kete e mora si shembull sepse zoti gj.sh e din po nuk te pengon ne zgjedhjen tende dhe kur te vjen koha do japesh llogari per gjith ato zgjedhje qe ke bere ne mes te keqes dhe te mires
    Shiko o miku im... se eshte e kote te debatojme kur ketu ceshtja kthehet ne nje paradoks... dmth "Ai e di qe me pare zgjedhjen time... por prape une jam i lire ta bej..." Ky eshte paradoks... sepse fakti qe e di qe me pare do te thote qe une per ate e kam bere... pra kam zgjedhur dhe i bie qe cdo gje ne lidhje me mua te jete e shkruar per Zotin qe ne lindje.
    Kjo i bie pak a shume si ajo pyetja e komunisteve :A krijon dot Zoti nje gur aq te rende sa te mos mund ta ngrere as vete Ai???"

Qe te mos ta fus me tutje biseden ne kuadrin e paradoksit (megjithese i tille eshte)... mund te vazhdoj me pyetje te tjera :
    "Pse duhet ti falemi ne Zotit?" - Ai nuk ka nevoje per faljen apo levdatat tona...Ai ne fakt nuk ka nevoje per asgje. Nevoja eshte karakteristike njerezore... eshte mangesi. Krenaria nuk mund ti vishet perendise. Ai nuk mund te kete nevoje per lavderim dhe as adhurim. Keto jane nevoja njerezore e theksoj edhe njehere. Atehere pse i falen besimtaret?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    op sa lexova disa nga postime dhe shpreva deshir te jap edhe une nje postim.
    une kam nje tregim shum te thjesht po me d.m.th te madhe nese jeni qe kuptoni
    tregimi eshte keshtu: Kishte qen njeher nje ateist edhe kishte shku te nje dijetar dhe i kishte than une nuk besoj ne Zot.... me ofro nje argument qe ka Zot... dietari i tha qe te shkoj diku dhe do ti bie argumente sa te doi u nis dijetari dhe me qellim ndejti jasht dhe u vonua me shum se qe i kishte premtu atij..... ateisti filloj te thote e she nuk ka argumente per at nuk vjen.... pas nje kohe dijtari hyri brenda.... ateisti i tha qke ku ishe pse u vonove... dijetari i tha sa qudi un isha diku dhe ishte lumi nuk kisha me qfar ta kapercej lumin dhe me iku anija dhe mbeta... pastaj pa pritmas u rrezua nje lis dhe u be cope cope ( d.m.th u be derrasa) pastaj fillun copat te ngjiten dhe pastaj fillun gozhdat te vijn dhe keshtu filloj qekani di gozhdoj dhe me ne fund u ndretua nja anije dhe hipa ne te dhe e kalova lumin dhe ja u vonova..... pas kesa ateisti tha... si ka mndesi te ndertohet e gjitha vet pa e nderut askush... dijetari tha e si ka mundesi pra me u ndertu gjith kjo gjithsi vet pas krijus.... dhe ky ishte argumenti besoj se do te keni dobi

e kam edhe nje thenje shum modeste
    nje ateis kishte thane: une nuk besoj ne zot po a ka zot a nuk ka veq zoti e din

me ne fund ju kish preferu aytne qe nuk besoj nese dojn argumente qe egziston zoti le te shikoj veten e tyre se aty do te gjen argumente shum

sa qudi a nuk e shikoni gjith ket precizitet qe ju rrethon

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    po ça lidhje ka ky shkrimi jot me temën? pëveç që tregon që s'di as me argumentu me një llaf, se ke marrë prrallat arabe që i msojnë kalamajve 2vjeç nëpër xhamia dhe vje i thu në forum sikur po na thu naigjo të squt

Citim Postuar më parë nga mos_u_mashtro
    si ka mndesi te ndertohet e gjitha vet pa e nderut askush... dijetari tha e si ka mundesi pra me u ndertu gjith kjo gjithsi vet pas krijus.... dhe ky ishte argumenti besoj se do te keni dobi
    dhe ateisti i tha, e pra si ka mundësi që krijusi që ka ndërtu gjith kët gjithsi të jet kriju vetë pa krijus. dhe çuni ateistit tha, e si ka mundësi që krijusi i krijusit që ka kriju gjithë atë krijus preçiz të jetë kriju pa krijus. dhe macja ateistit tha, po krijusi i krijuesit të krijusit të gjithsisë...

a e merr vesh se ça qu argument ti? patetiklliqet arabike që t'i kan përkthy shqip dhe t'i mson serbi nëpërmjet hoxhallarve magjyp
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Shpërthim në Prishtinë, atentat ndaj presidentit Rugova
    Nga Lioness në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 08:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •