1
A: me gjithe qejf, por nuk e pi veren e bardhe.
B: atehere kush eshte pija jote e preferuar.
A: guinness.
B: cudi, nuk me dukesh edhe aq i shendoshe sa te mbash guinness.
A: jo per mburrje, po une mbaj 16 pint ne nate.
B: te besoj.
A: me vjen mire.
B: e dije qe dy nga familja e guinnessit jane lord, dy jane anetare parlamenti, dhe dy jane kalores mbreteror?
A: jo, nuk e dija, po nuk me ben cudi. po te beja edhe une nje pije aq te pijshme, edhe une do isha lord dhe kalores mbreteror.
B: po te beje nje pije, cfare do beje?
A: absinth.
B: ah po, pija e artisteve. por me thuaj, si do e organizoje lancimin e pijes.
A: do merrja nje magazine me qera, te cilen do e mbushja me piktura te van ghogh, do ftoja tre kater poete, qe do pretendonin se ishin njeri misherimi i edgar allan poe, tjetri misherimi i buadliere, dhe tjetri se ishte i pavdekshem. pastaj...
B: pastaj, nuk do merrje kylie minogue si zane mbrojtese e absinthit? ajo eshte aq e vogel, do i shkonte shume per shtat.
A: jo. do merrja selma hayek.
B: me pelqen. po pastaj.
A: pastaj do pija.
B: van ghogh t'a gjej une.
A: ti ke pire, nuk di c'thua.
B: ti s'me njeh.
A: e vertete. une s'te njoh.
2
vellai: e kush eshte dante?
une: dante eshte nje ish komshiu jone kur e kishim shtepine ne tirane tek zogu i zi.
vellai: edhe? pse qenka kaq i famshem?
une: se njehere, kur po kalonte rrugen, aty ke kryqezimi i unazes dhe rruges se nish kepuces, nje nate dimri duke u kthyer per ne shtepi nga taverna tafaj, ra ne nje pusete te hapur te ujerave te zeza.
vellai: hahaha! paska qene t'rap. po pastaj?
une: pastaj pasi lundroi neper kanalet e tiranes per nje jave te tere, doli ne derdhjen e ujerave te zeza ne lumin e tiranes.
vellai: sa k'oqe!
detective mills: f'uck dante!
mamaja: po ju s'dini me te bukuren.
une: he!
vellai: he!
mamaja: e gjeti gjyshi juaj.
detective mills: f'ucking divine comedy.
Krijoni Kontakt