Nje liber per ngjyrat dhe efekti i tyre ne gjendjen shpirterore dhe shendetin.Ambjenti dhe ngjyrat.Zgjedhja e ngjyrave qe stimulojne
zhvillimin personal,profesional,mireqenjen shendetin,harmonine,paqen,dashurine,suksesin
fakte interesante
http://www.megaupload.com/?d=07SR81IB