Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    355

Shlezinger: SHBA për momentin nuk e mbështet pavarsinë e Kosovës

Shlezinger: SHBA per momentin nuk e mbeshtet pavarsine e Kosoves

UASHINGTON (20 Shtator) - Drejtori i seksionit per Evropen Lindore ne Qendren "Udro Uilson" te Uashingtonit, Martin Shlezinger ka deklaruar se SHBA nuk e mbeshtesin per momentin pavaresine e Kosoves dhe se administrata amerikane eshte shume e matur rreth kesaj ceshtje.

"SHBA nuk jane angazhuar deri tani as per pavaresine e as per cfaredo zgjidhje tjeter. Mirepo, ka indikacione se Uashingtoni deshiron t'a pershpejtoje procesin i cili do te sjelle negociata te aferta mbi statusin e Kosoves. Ato negociata mund te rezultojne me pavaresine ose ndonje zgjidhje tjeter, por marreveshja mbi Kosoven duhet te jete, nga pikepamaj amerikane, dokument i cili para se gjithash do te sjellte stabilitet rajonal", ka thene Shlezinger per "Zerin e Amerikes".

Shlezinger ka theksuar se nuk ekziston zgjidhje e mirefillte per Kosoven ne kuptimin e prerjen se nyjes Gordiane. "Kjo eshte ceshtje shume e rende dhe e nderlikuar e cila do te kerkoje kohe te gjate, durim dhe kompromis". Shlezinger ka theksuar se i derguari i posacem i Sekretarit te Pergjithshem i KB, Kai Eide ka marre nje qendrim me te kthjellet dhe negativ rreth situates ne Kosove duke shfaqur mirekuptim me te madh per pakicen serbe dhe duke vene ne pah nevojen qe te drejtat dhe siguria e tyre te permiresohet.

"Nga ana tjeter shefi i UNMIK-ut, Soren Jesen Petersen po deklaron pozitivisht per situaten ne Kosove perkunder gjendjes tejet te veshtire te pakices serbe dhe tjera atje", ka thene Shlezinger. db/db /Balkanweb)

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Mos akoma me prind(Princ) Vidin do rrine shqiptaret e kososves.Por ku je o Avni Rustemi . Po ku je o Vasil Laci .Po ku je o Adem Jashari.Po ku je o Haxhi Qamili .lol
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~
    Mos akoma me prind(Princ) Vidin do rrine shqiptaret e kosoves.Por ku je o Avni Rustemi . Po ku je o Vasil Laci .Po ku je o Adem Jashari.Po ku je o Haxhi Qamili .lol
    Jo more sternipi i Haxhi Qamilit ende kerkoni "Dum Baben" ju?

Ju ka lane jetim "baba" i 500 vjeteve ..... po ju mos cani koke se keni shoke-jetima-kopila boll nga palestina ne Somali e deri ne Bangladesh...

Vecse mandej mos fajsoni Ameriken pse hani buken e Amerikes e beni "duane" e terroristave...

Vec sherrin jua ka pa ky komb rraces tuaj turko-mongole.... e antikombetare

Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Sa here qe ti shkruan me kujton "princin" e venedikut qe do ndihmonte Skenderbuen kunder turqve.Mirepo me cfare e ndihmoi pra?!.H.... .

Harrova une qe ti je sternipi i Esat pashe Toptanit edhe per pak dollare e shisni vendin dhe kaloni ne vendet "hispanike" per ti rrejtur Indianet me pasqyra dhe pastaj ktheheni ne atdhe per tu mburrur me florinjte qe i keni fituar me djersen e b.. .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ~Geri~ : 21-09-2005 më 16:45

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Rraca turke-mongole per Evropen dhe boten e kulturum ishte temerri me i madh nga te gjith vendet Evropiane ne qofse Mongolet ose Turqit do pushtonin Evropen dhe ndodhi, por i ndodhi Shqiptarit te shkret, qe vuajti 500 vjet dhe tashti kemi ketu njerez qe nuk e kuptojn vuajtjen dhe ulin posht Shqiperine per rracen me te trrashe dhe te prapambetur Turko-Mongole.
    Faljuni allhaut tuaj qe te ndohi dhe ndonje uragan tjeter se kjo fe qenka shum qesharake, duke ven Allahun si ai qe beri vdekjet dhe demet qe ndohi, hajde hajde cfare injorancie dhe kulture, ca shajm kot Bin Laden kur vet ketu ka shum Bin Laden te tjere.

Nuk shaet Amerika kur nga ajo rron me buke dhe mrapa krave ja fut krahun, se pa ate Serbia sot e kishte te vetin Kosoven dhe pa Amerika sdo kishte shprese per pavarsin e Kosoves.

Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    o Nyci cfare lidhje ka Mongolet me temen ne fjale.Na bej nje nder para se te dehesh shkruaj nja dy poste esell ne forum.

Lexoje titullin e temes dhe shkrimin e hapesit.Mos e ngatarro Mongoline me Ameriken.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Faljuni allhaut tuaj qe te ndohi dhe ndonje uragan tjeter se kjo fe qenka shum qesharake, duke ven Allahun si ai qe beri vdekjet dhe demet qe ndohi, hajde hajde cfare injorancie dhe kulture, ca shajm kot Bin Laden kur vet ketu ka shum Bin Laden te tjere.
    Kush flet për injorancën dhe sharjet?! Ai që shan vëllezërit e vet!
    Ka injorancë më të madhe, apo sharje më të ulët se kjo?
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 22-09-2005 më 07:16
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113

Exclamation

Citim Postuar më parë nga ~Geri~
    Mos akoma me prind(Princ) Vidin do rrine shqiptaret e kososves.Por ku je o Avni Rustemi . Po ku je o Vasil Laci .Po ku je o Adem Jashari.Po ku je o Haxhi Qamili .lol
    Po Haxhi Qamilin c'deshe qe e permende? Ata tre te paret kane nje ngjashmeri, po Haxhi Qamil rrypi si te erdhi ne mendje?
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Kush flet për injorancën dhe sharjet?! Ai që shan vëllezërit e vet!
    Ka injorancë më të madhe, apo sharje më të ulët se kjo?
    Un nuk quaj vellezer asnji kur ata perdorin emrin e zotit te fese tyre si shkaktar per ngjarje te keqija dhe vdekjet qe ndodhin.

Ketu ska vellezer, kur flasin per fundamentalizem qe me shum duan talibat e arabis sesa vendin e tyre, mbase kjo mos do ishte injorancia me e madhe apo je dhe ti me ate mendjen e atij?

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Un nuk quaj vellezer asnji kur ata perdorin emrin e zotit te fese tyre si shkaktar per ngjarje te keqija dhe vdekjet qe ndodhin.

Ketu ska vellezer, kur flasin per fundamentalizem qe me shum duan talibat e arabis sesa vendin e tyre, mbase kjo mos do ishte injorancia me e madhe apo je dhe ti me ate mendjen e atij?
    Po ti more patrioti që i urren shqiptarët që e përdorin emrin e Zotit të tyre... më intereson të di nga e kupton ti se këta i duan më shumë "talibat e arabisë" (whatever), sesa vendin e tyre? Në çka e bazon këtë mendim?
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •