Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 85
    Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Nuk dua tė bėj figura tė ndryshme "patriotizmi" por unė pėr vete jam optimist pėr fazėn e parė.Jo se jam elbasanlli dhe mė pėlqen tė besoj nė kalimin nė fazėn tjetėr po jam mėse i bindur se ekipi ėshtė i "pėrmasave" tona.Dua tė besoj se shqiptarėt e Maqedonisė nuk do braktisin ekipin dhe do ti gjenden pranė djemve tanė.Vallaij po nuk e mushėn plot edhe nė Maqedoni shqipot stadiumin nuk di ētė them....

Negative pėr ne ėshtė qė luajmė ndeshjen e parė tek ne nė Ruzhdi Bizhuta,por pėrsėri diēka mė thotė se nuk do kemi shumė problem me kėtė ekip.I hedhin nja 3-4 petlla tek ne edhe pastaj ec plakooo se ikim nė Maqedoni pėr tė dhuruar spektakėl vetėm pėr shqipot atje...

Ju shqiptarėt e Maqedonisė organizohuni mirė edhe mos ēani kokė se ska pėr tu bėrė asgjė,plus qė jam mėse i sigurtė qė kanė pėr tė ardhur shumė elbasanllinj.Ishallah jam dhe unė atė kohė andej vij dhe unė

Gjithė tė mirat
    .........................

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Elbasani do rrifet jasht e mren.

Mirė mirė do e shofim dhe kėt punė.....lool

Ps.Njė pikė negative e ke nga mua tani pėr kėt qė the. lool

.........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-12-2003
    Postime
    104

Kur do jete ndeshja?

Kur do luhet ndeshja ne Shqiperi dhe ku ?

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Elbasani do rrifet jasht e mren.
    Edhe une jam dakort !!

Elbasani nuk ka lojtare me vlera, ndersa Vardari ka lojtare qe jane edhe baza e kombetares se Maqedonise.

E kam ndjekur futbollin ne Fyrom. Ekipet e tyre kane nje stil te vecante , luajne nje loje mistrece dhe grindavece ,dhe mund te ndershkojne cdo ekip ,jo me Elbasanin ,qe as nuk ka pervoje nderkombetare.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Futbolli i ish-jugosllavise ka qene i forte ne kohen e ish-jugosllavise kurse tani asnje nga kampionatet e vendeve te ish-Jugosllavise nuk mund te thuhet se jane me te forta se ai i Shqiperise. Pra, kampionati i ketyre vendeve sa kane qene nje teresi ka qene i forte kur kane qene te bashkuara, kurse tani, nuk jane hic me te forta se kampionati shqiptar.

Kombetarja e Maqedonise humbi 6-0 nga Cekia para disa ditesh ne eliminatoret e boterorit. Ne kemi shume vite qe kur humbje te tilla i kemi lene pas dhe u kemi thene bye-bye. Poashtu keta humben edhe nga Andora ne eliminatoret e boterorit.

Nga kampionatet e ish-Jugosllavise, vetem kampionatet kroate dhe serbe qe jane deri-diku te ndonje niveli te mire. Vitin qe shkoi Vllaznia per pak eliminoi Slaven Belupon e Kroacise. Poashtu edhe Dinamo do ta eliminonte Varteksin sikur lojtaret qe ka Dinamo te ishin bashke ne Dinamo per nje kohe me te gjate e te ambientuar me njeri-tjetrin. Dinamos i iken dhe i erdhen shume lojtare ne kete merkato (shumica te huaj qe nuk merreshin vesh me njeri-tjetrin edhe per bariera gjuhesore) dhe mendoj qe kjo eshte nje nder arsyet kryesore te eliminimit. Pastaj lojtaret senegaleze erdhen shume vone ne stervitje qe dtth. qe nuk ishin sa duhet te pergaditur per keto ndeshje dhe jo edhe aq te ambientuar me ndryshimet e reja ne skuader etj. Megjithese, arsyeja kryesore e eliminimit te Dinamos ishte mentaliteti i humbesit dhe frika ndaj kundershtarit. Lexo vetem deklaratat e stafit te Dinamos para ndeshjeve dhe e kupton fare mire kete gje. Duhet te besosh dhe luash per fitore ne menyre qe te fitosh. Keshtu eshte jo vetem ne futboll por ne cfaredo qe te besh.

Edhe Elbasanit iu larguan dhe erdhen shume lojtare keto dite, keshtu qe, kjo eshte nje nga disavantazhet. Iken Dede, Osmani, e Ahmataj, qe nuk do jene me Elbasanin por erdhen tjeret si Belisha, Teli, Devolli etj. dhe keta per ndryshim me problemin e njejte qe kishte Dinamo, nuk kane bariera gjuhesore, dhe poashtu njohin njeri-tjetrin sepse kane luajtur me pare me njeri-tjetrin nese jo ne nje ekip bashke atehere si kundershtare. Ambientimi i tyre do jete me i lehte.

Mirepo, Elbasani ka mentalitet fituesi, ka me shume tifoza, dhe edhe si ekip eshte dukshem me i forte se ekipi i Vardarit. Keshtu qe, une as nuk e vej ne dyshim kalimin e Vardarit. Bile nese ekipi ambientohet mire tani, besoj qe do kaloj edhe turin e dyte e ndoshta edhe me shume.

Tifozat kuqezi te kombetares ne Kosove dhe Maqedoni do jene ne ndeshjen ne Shkup, keshtu qe, nuk eshte per tu cuditur fare nese shohim edhe ne Shkup, me shume tifoza te Elbasanit se te Vardarit.

I urojme shume suksese ekipeve shqiptare Elbasanit, Teutes, dhe Bashkimit ne kupat e UEFA-s, dhe Tiranes ne kupen e kampioneve, dhe kalimin e sa me shume tureve.

Tu-tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 26-06-2005 mė 15:56
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Shansin e vetem e ka Vardarin Elbasani

Koheve te fundit ky i fundit eshte ne krizen me te thelle qe nga ekzistenca e tij.
    Udheheqesia me probleme, plus qe shiten dy tre lojtare teper te mire.
    Elbasani ka shans te mire te fitoj, po do e shofim fundin si do del.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar Maska e asteri
    Anėtarėsuar
    17-02-2005
    Vendndodhja
    ke porta e kalase elbasan
    Postime
    114
    Do ja shqyejme breket vardariotasve
    Forca elbasani

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Si gjithmone Del Monaco dhe Qerimi i shohin gjerat realisht sepse e njohin sportin, Dodoni eshte enderrimtar, kurse ju te tjeret jeni te verbuar.

Eksperienca e Elbasanit ne Evrope ne te gjitha koherat eshte nje pjesemarrje ne nje edicion me dy humbje.

Eksperienca e Vardarit ne Evrope eshte 10 fitore, 12 barazime dhe 20 humbje, 42 ndeshje gjithsej, 13 edicione.

http://www.uefa.com/FootballCentral/...080/index.html

Vetem kjo duhet te mjaftoje per te pare se Vardari eshte superior. Shtypi pastaj po e vlereson maksimalisht Elbasanin dhe s'e besoj qe Vardari ta marre lehte lehte.

Megjithate, derisa para 18 vjetesh ne Beograd Flamurtari eliminoi Partizanin e Beogradit, edhe Elbasani mund te munde Vardarin. Suksese! Do me beheshe zemra mal si tifoz i Tiranes: te pakten te na ngrihet koeficenti ne Evrope meqe asnje skuader tjeter s'po na ndihmon.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Postime
    349

Talking Para Elbasani

» T.Osmani fillon stėrvitjen nė Ukrainė.
    kete kishte shkruajtrur sporti shqiptar sot kur e lexova.
    para 1 jave lexova qe tirana i kishte marre dhe 2 llojtare te tjere elbasanit.
    nejse ishallah e fitojme kete dneshje dhe te vazhdojme me tej.
    para elbasani.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    ne fakt e deshiroja nje perballje te nje ekipi te shqiperise me nje ekip maqedonas.por do doja ti binte tiranes qe te jem i sinqerte edhe pse ekipi i slloges eshte shume me i forte se vardari por tirana ka pervoje dhe ste turperon.
    ndersa elbasani ka ekip shume te mire por kam frike mos na turperoje me vardarin me ekipin qe e urrej me shume ne kete bote.kam qene ne shkup dhe e kam para me prishtinen dikur kur te dyja ishin ne kategorine e dyte te jugosllavise ato "komitat"sic e quajn veten tifozet jane shume te eger dhe te ndyte edhe pse shqiptaret e shkupit ishin pakice ne stadium perseri u bene balle maqedonsve te ndyre.prishtina u rraf atehere por e fitoi ne kethim ne prishtine me rezultat me te thelle.nejse e morra kete shembull qe te tregoj pak nga pervoja personale.sa i perket vardarit kete vit seshte gje krahasuar me elbasanin. por kam friken e pervojes nderkombetare edhe pse shumica e lojtareve te elbasanit e kane kete pervoje.une fola ne telefon dje me vellain ne maqedoni dhe tha se do vej ta shofe ndeshjen edhe ne elbasan edhe ne shkup dhe tha se ne shkup do behemi me shume se maqedon.forca elbasani jam shume i emocionuar mezi pres te triumfoje.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  2. Elbasani, atje ku pluhuri mbyt ajrin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 22-11-2005, 19:10
  3. Elbasani do rikthejė femrat nė stadium
    Nga Brari nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-11-2005, 16:54
  4. Njėzet e dy korona: Elbasani
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-09-2005, 18:05
  5. Elbasani
    Nga erzeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-10-2002, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •