Me duket se na ka hece fati..
Forca Elbasani !!!!
Me duket se na ka hece fati..
Forca Elbasani !!!!
Qerim, sot ne shtypin maqedon lexova se Vardari me shume i frigesohet Elbasanit se sa atyre ekipeve tjera. Do jete ndeshje interesante, do jem me siguri ne Shkup ne diten e ndeshjes.
Dmth frika e tyre ju doli lolll
Forza Elbasani
My silence doesn't mean I am gone!
Shpresojm qe te ket plot tifoza shqiptar dhe ne Shkup per Elbasanin dicka qe do ta ndimonte ekipin Elbasan jasht fushes.
Do te jete teper problem qe te behet tifo per Elbasanin ne Shkup. Vardari eshte nje klub i udhehequr nga nacionalistet me te keqinje shki dhe te depertosh atje me grup te organizuar tiofozerie duhet te keshe nje ushtri me vete, ose nga nje AK-47 me vete dhe mund t'ja dalish se perndryshe s'ben pune.
Ndeshjet kur luan Vardar me ekipet shqiptare si Shkendija, Bashkimi ose Slloga gjithmone ka probleme sa qe edhe policia s'mund te intervenon sepse s'eshte e afte dhe te jemi me te thjeshte nje ekip shqiptar e ka teper te veshtire te fiton kundra Vardarit ne Shkup, jo se luajne shume mire por thjesht nese humbin do humbish edhe ti ndonje krah ose do hashe dajak si der.
Kete ta them nga pervoja se edhe une kam henger nje kohe dajak po nga qato.
Nejse suksese Elbasanit, te shohim si do jene tash raportet Shiperi - Maqedoni mendoj a do kete nacionalizem apo si...
Ka mundesi te ndodhi sepse Maqedonst jan shum te eger me shqiptaret e Maqedonis por me shqiptaret e Shqiperise kan shum frik sepse nuk jan qytetar i te njejti vend. Te ishte ndeshja e par ne Shkup sdo benin si te eger sepse pastaj ka dru kur te vinin ne Shqiperi po shorti ra qe luet ne Shqiperi ndeshja e par dhe ne te dyten ata mund te jen pak si te eger vetem per te futur friken.Postuar mė parė nga Davius
Un mendoj qe Elbasani nuk esht ekipi qe kan qen vitet e kaluara dhe kam shum shpresa tek pasi sezonin e kalum treguan te njejtin nivel si Tiranaka plot shance qe te dali mir ne Shqiperi dhe te shkoj atje te pakten per barazim per tu kualifikuar.
Edhe une kam kete mendim Niku, sic lexove me larte sot ne shtypin e shkijeve qe shfletova ne internet, keto luteshin mos te jete Elbasani se firka ju kishte hyre ne palc...Postuar mė parė nga niku-nyc
Suksese...
Elbasanit jesht larguar Nevil Dede, Julian Ahmataj, Tefik Osmani, dhe tashti do iki dhe Armend Dallku. Keta ishin lojtaret e formacionit baz edhe do tju mungojn shum Elbasanit por shpresat e kualifikimit nuk jan kurr te te pa arritshme.
Une lexova qe Dallku dhe Osmani do largoheshin pasi te luanin ne ndeshjet e kualifikimit per ne UEFA. Apo ja kan fut kot?
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Elbasani do rrifet jasht e mren.
HOLLAND...
Gabim je holandez i dashur, Vardari e ka ne palce friken nga ekipet e Shqiperise, une lexoj shtypin e tyre dhe teper frikesohen ky eshte realitet, besojme se Elbasani do shfrytzon kete dhe do fiton.Postuar mė parė nga Del Monako
Perpara Shqiperia dhe Elbasani
Krijoni Kontakt