Nuk e kam shume problem puthjen ne rruge,kuptohet brenda normave te estetikes e jo te nxjeresh gjuhen si lopat. Tregon dashuri.
Nuk e kam shume problem puthjen ne rruge,kuptohet brenda normave te estetikes e jo te nxjeresh gjuhen si lopat. Tregon dashuri.
Jam per puthjen ne publik por jo per ekzagjerimin e saj.Nje puthje pasionante nuk mund ta realizosh dot ne publik.Ajo ka emocionet e veta.
............
Nje rrahje ne publik
Dhe nje e puthur fshehur
Per ne paska `vlere`
Eh more mik
Te kunderten se provuam
Asnjehere
Per mendimin tim nuk ka gje te keqe nese e puth dike ne publik por varet se si ! Ka qe ja nisin sikur te mos e shikonin personin me ne jete... ta shpif ...ka dhoma hoteli dhe vende apostafat per ato gjera
Pastaj nuk mund te mbahen keta njerez per sa jane ne public ...
Sa per shqiptaret e kane tangerllek se ata tash kan mesuar te puthin, nga mesuan te puthin per me dal neper rruge etj...
Duhet mare parasysh dhe kultura e vendit.
Kaq per sot
"Me mire te pendohesh sesa te te mbetet peng"
Sa per shqiptaret e kane tangerllek se ata tash kan mesuar te puthin
Me falni she shof qe shkruakeni Shqip e keni mesu me nai shkolle apo jeni shqipetare .
Nese jeni Shqipetare dhe per veten tuaj e kishit ate ?
Kur nuk ke fakte mos dil ne konkluzione te gabuara.Une nuk jam shume e madhe ne moshe ,por vej re qe forumi frequentohet shume dhe nga mosha 18 e poshte.Me takon ta luaj rolin e ''Plakes se keqe apo te turpshme'' per hater te tyre.Por duhet ta dish ato qe shpreh nuk jane larg asaj qe mendoj. Kur te krijosh dhe ti familje,te behesh me grua e femije do shikosh se cfare keshillash do u japesh atyre me te rinjve se ty.Se mos behesh dhe ti ''plaku i merzitshem'' pastaj.
nuk kam asgje kunder puthjeve,njerezit te puthen sa te duan,por te respektojne dhe ambientet,sidomos ato per familjare.mund te puthen lehte e jo si per tju hedh siper .... jane ca norma qe duhen respektuar.
Te puthesh por nga pak prsh kur le takimin ne lokal dhe kur ndahesh dhe iken , por jo ore e minut si te babezitur![]()
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
e kom ba i her njat gabim me u puth gjat npublic ene se boj mo. po kom qen i ri aher hahahahahha
po robt ala se kon kuptu qi nalohet sexi oral n'public hahahahahahaha
no glove no love
S'me bezdisin fare , nese nje ēifte puthet ne rruge ne shkolle apo kudo qe i shoheeshte nje relaks per sy
![]()
Krijoni Kontakt