ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee hajde misse hajde! Ishte ajo e internetit dhe buzeqeshja qe me tremben! Me fotot e tyre eshte me i thene femijve... rri urte se te sula missin![]()
ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee hajde misse hajde! Ishte ajo e internetit dhe buzeqeshja qe me tremben! Me fotot e tyre eshte me i thene femijve... rri urte se te sula missin![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.) Me paraqitje te tilla, me mire rri anonime o Xhuxh. lolPostuar mė parė nga Xhuxhumaku
2.) Rrobat ua bejne sponsorat apo jo? Nqs jo, tmerr. Nqs po... me shume tmerr.
3.) Ate Lejlen e pashe. S'eshte e vrare nga fytyra; cute eshte, por pak... si te them, e rendomte... (s'dua te shaj Miss) mgjs eshte me mire se shume prej konkurenteve (ia pe donuts?)
4.) Ta vleresova shakane... lol.
Sado te shemtuara te duken Misset qe na perfaqesojne, pershkrimi "monster" prej nesh nuk duhet te dale. Nejse, per mendimin tim, asnjera prej ketyre vajzave ishte aq keq sa ta fusnit ne nje kategori tjeter speciesh. E pelqen, s'e pelqen, tjeter pune ajo; as mua s'me pelqejne shumica pervec treshes (shume te enderruar... lol) Valbona-Monika-Anisa... ose... VALMONISA. Dhe a ka mundesi te fusnin edhe Valbona Coben tek ajo treshe?
"Go Monana!"
P.S.: He, se mu kujtua... Enkelejda Bargjo tek ajo katershja e siperme. Puro Elbasanllije thua se eshte?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 21-06-2005 mė 22:51
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Leila vi ndonje foto te Anises mos na lini anjorant, nuk e kam shume te qarte kush eshte kjo po ka te ngjare te me kujtohet po ta shoh.
Coba eshte terheqese dhe ka sex appeal por jo e bukur ne kategorine e Zguros dhe Selimllarit.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Anisa ka qene ke shkolla ime! Eshte goce njesh se e njoh. Dhe vertete e mire!
Ehhhh shyqyr me thene te drejten... jo per gje po shofim ca mostra qe na trembin dhe naten se diten po e poShrek eshte buke me djathe para atyre :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Me te vertet qe Anisa eshte shume emire dhe e embel,se dhe un e e njof e kam pasur ne 8 vjecare dhe kur ka marr pjese per hare te pare ne rinfest ku mori dhe cmim te dyt kemi qen bashk ne ate spektakel,mund te them se ishte me e bukra edhe pse cmimin e pare e mori Ciljeta se kishte mikun.Eshte e kendshme dhe e shum e thjesht.
Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.
SuperKlub Tirona
Gjithmon Bardheblu!!!
Thashetheme: Te gjithe kishin vene baste qe Miss Shqiperia i kishte buzet fallco .... sa xheloze qe jemi ne shqiptaret![]()
Sa per foton e Anjeza Majes ,Leila e kam pasur ne klase ne gjinmaz dhe nga fytyra eshte mjaft e mire ndersa per trupin ka disa difekte ca tule te teperta ne vithe ...sado e mire ngelet![]()
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
Wow, lol...Jo vetem xheloze por te KEQINJ plus dhe shejtane nga mendjaPostuar mė parė nga Lov!
.
Per mua mbetet njeshe Valbona Selimllari. Le te thone c'te duan jo e mbivleresuar e ku di une (blah-blah), e kam pare vete me syte e mi-rrezatonte.
Pse ma hoqen postimin? Kisha sjelle dhe alamet linku me foto nga Miss-et.
Te flas edhe une dicka, mendoj se ka pasur disa leshime ne juri ne kete rast, shume goca nuk kane merituar kurora te ndryshme qe ju jane dhuruar, ajo shoqeruesja e dyte ishte jo edhe aq a? Mandej ate krahasim me ate Miss Usa-n nuk e dije pse e beni per c'fare arsye...
Por nejse me duket se me perpara Miss Shqiperia gezonte nje shiqueshmeri me te madhe ne Shqiperi ndersa tash i ka rrene popullariteti shume por cka me bere, jane bere shume spektakle bukurie si Miss Albania, Miss Shqiperia, Miss Mjellma, Miss e ku e dije une cdo dite neper gazeta lexoj thirje per gocat te paraqiten per spektakle bukurie...
Hajt t'ja urrojme goces vendin e pare se te arish deri aty eshte edhe mund dhe krenari se nuk fitohet edhe aq lehte nje kurrore e tille a?
Kuqa, shume je zemeruar per hjekjen e postit a?
My silence doesn't mean I am gone!
Edhe une bashkohem me parafolset qe shumica e misseve qenkan "merre me leng se mishi u mbaru"..Edlira simpatike,e embel duket po jo e bukur..Une spektaklin se kam ndjekur, po te pakten nga fotot(ku ndoshta kane te bejn edhe veshjet e ambientet)missi s'ka ate elegancen dhe klasin femror qe duhet te karakterizoje nje "miss"..Miss eleganca dhe shoqerusje e dyte me ca kg me pak jane "te ngrenshme":-)...Te tjerat me ne krye ate "miss buzqeshjen"
![]()
Bashkohem serisht me parafolset se si Valbona e Monika nuk ka.....
ps.Pashe qe jane permendur dhe te tjera..Ajo Anjeza Maja te nje program te TVA me ka qen dukur e embel me ato dy gershetat..varet shume edhe nga foto: )
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt