Ejjjj ato sjane gje.... jo aparati po ku ta di une ca.... ato e kane FAJIN
Ajo fotozhenia ben goxha figure! He cuna si thoni?![]()
Ejjjj ato sjane gje.... jo aparati po ku ta di une ca.... ato e kane FAJIN
Ajo fotozhenia ben goxha figure! He cuna si thoni?![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Me sa e pashe une Misset jane shume te mira edhe nuk jan per me fole keq per to, se vajzat kan konkuruar edhe jane pranuar per konkurim, edhe mua me shume me pelqej mis kinemaja me te thene te drejten dhe mis interenti, e sa per konkurim nderkombetar une them qe organizatoret i kane pase fajest se nuk di keto vajza a e kalojne gjatesin me shume se 1.80 cm, e per mua ky kishte me qene kushti primar per me konkuru per miss e sa eshte perfille kjo une ne baze te fotove nuk po e shoh qe e kane ate gjatesi .
gjit te mirat
Postuar mė parė nga angeldust
S'dua te bej shume komente se cdokush e sheh me syrin e vet..pastaj jemi edhe femra,a dime "te shohim","vlersojme" thua..po kjo shoqerusja e pare e missit s'duket gje nga trupi..sikur s'i ka ato rrumbullakosjet e duhura qe ikane lezet femres
apo edhe kjo nga pozicioni qe ka marre e ka
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
E pa besueshme asnjehere nuk kam pare misse me te keqija....Shqiperia i ka vashat e bukura.....cuditem
Pse bash ate vajzen e zgjedhen MISS...qfar ka te bukur ajo..?
Juria me sy mbyllur i ka vlersuar si duket.
ato ishin supersexy po ca ti besh sidomo gocat ketu jan superxheloze !
a ka ndo1 femer pa gusto ketu. qe ta marrim vesh ket muhabet?
nice nice... urime Edlires![]()
EAvash yllo mos u tensiono tipa besueshme asnjehere nuk kam pare misse me te keqija....Shqiperia i ka vashat e bukura..... cuditem
Pse bash ate vajzen e zgjedhen MISS...qfar ka te bukur ajo..?
Juria me sy mbyllur i ka vlersuar si duket.ato te mira jan sido qe ta besh. Tani ka dhe me te mira nuk themi, po nuk do ven te gjitha per misse se kan dhe pune te tjera.
Skandaloze
Se kuptoj si fusin ne nje eveniment kaq te rendesishem femra qe nuk jane as Miss Lagjia pale Miss Albania?
Shume dobet cilesia e femrave ne Shqiperi, duken shume te vrara, shume mesatare.
Si nuk shikoj nje trup ngjale 1.80 por te gjitha te shkurtra me difekte![]()
Ajo Myzafere Azemi nga emri duket si kosovare, do jete nga katuni i Medvegjeves ne zonen e Bujanovcit![]()
Nuk eshte faji i jurise jo...por faji(nese mund ti them faj) eshte tek pjesemarrja.Ne cdo qytet te shqiperise jam 100% i sigurte qe ka vajza me te hijshme se kjo qe kane zgjedhur.Ka patjeter qe ka...por akoma ne familjet e ndershme shqiptare ka mbetur tradita dhe kodi familjar.Nje baba,nene,vella,i fejuar i ndershem nuk do lejonte qe:kofshe..sise..vithe te vajzes tij te bente sehir dynjaja.... te lejosh dicka te tille po qe eshte kriminel-llek e shkuar kriminel-kurvllikut.Pra pjesemarrja eshte e kufizuar me femra,soj..snobo-llapushe qe te shumtat i kane marre bythas merrshimet sendileve te mrapme te porch e mercedesave te fundit qe sjellin gangot bashkepunetoreve tyre apo makinat e cunave te politikaneve... si mis vasjari , ciljet cilaga me shoqe etj.Pra perpara jurise dalin keta...jurija vezhgon,nuhat,vendos...te gjithe njezeri bien dakort qe nga keto kjo eshte qe meriton....juria ska faj
Goca po dhe kjo ska faj qe fiton.... se te tjerat nuk i lene familja,karakteri cfare te beje ajo tani...
he mis o mis
kur te kthejne permbys
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt