Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

Kush beson në Babadimër?

e pata bo ni pytje me ni teme tjeter ne 'toleranca fetare'.. mu paska fshi shkrimi.. kshtu si po e nisi ni teme n'veti..

kush beson ne babadimen?

babadimni = plaku i vitit te ri = babagjyshi i vitit te ri.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    e pata bo ni pytje me ni teme tjeter ne 'toleranca fetare'.. mu paska fshi shkrimi.. kshtu si po e nisi ni teme n'veti..

kush beson ne babadimen?

babadimni = plaku i vitit te ri = babagjyshi i vitit te ri.
    hahahahahhahhahhahhah!
    skipetar, ne babadimer, beson qika jem qe i ka 5 vjet dhe po e pret me padurim.

Bile edhe une kam filluar te influencohem nga ajo kogja shume, se babadimni na e jep nga nje karramel

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une sa isha i vogel i besoja, deri me nje fare pike, ne fakt nuk i kam kerkuar asnjehere dhurata se per ate pune mendonte gjyshi me gjyshen . Po me shume ne si familje besonim ne vitin e ri si te ishe nje qenie. Psh, duhet te gjeje viti i ri te gezuar, etj etj.
    Ah, kur i kujtoj ato nete te vitit te ri , plot magji, fantastike fare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Un skam besuar kurr ne babadimer, kur isha parashkollor mbaj mend na erdhi nje babadimer per ti gezuar femijet ne mes te dites, dhe na dha nga nje cIpIrIpi, qokollad e famshme ate koh. Dhe ne si femij u gezuam shum, mirpo secili prej nesh e vrejtem se ai nuk ishte babadimri po ishte njeri nga vendi yn qe e njohem te gjith, doli shum falc. Nejse morem qokolladat dhe ikem ne shpi te gezuar :P

Perndryshe ky far babadimri rrjedh nga Paganizmi, e pata pa nje lloj dokumentari per kete zanafillen e babadimrit dhe tregone se kishte origjin pagane.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Babadimrin e besojne femijet se do ju sjelle dhurata per Krishtlindje.
    S'e kom dasht kurre.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Babadimrin e besojne femijet se do ju sjelle dhurata per Krishtlindje.
    S'e kom dasht kurre.
    Kur permende Krishtlindjet , me sa di une Babadimri eshte shpikje e Kristijaneve dhe doja te di a me te vertete edhe kristijanet e ritur besojne tek Babadimri ose vetem femijet.

Gostivari_usa , me respekte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kur permende Krishtlindjet , me sa di une Babadimri eshte shpikje e Kristijaneve dhe doja te di a me te vertete edhe kristijanet e ritur besojne tek Babadimri ose vetem femijet.

Gostivari_usa , me respekte

Babadimer asht perdor te komunistet/ateistet per me ju kundervu Saint Nicollas/ Santa Claus/ Shen Nikolli ( shqip)i cili ishte njeri zemer mire dijetar dhe pasanik shekullin e 4t ne Smirne te Azis Vogel,(sot Turqi), i cili ndau pasunin e tij te vorfunve dhe u be prift dhe Ipeshkv i asaj kohe,nga veprat e tija bamirse nder te vorfun rrjedh tradita qe para Krishtlindjes me dhurue dhurata te vorfunve dhe te afermve dmth asht tradit ma se 1600 vjeqare..Babadimri asht shpikje e komunistve/ateistve e jo e krishtenizmit dhe paraqitet per Vit te Ri e jo per Krishtlindje.(sepse komunizmi nuk festonet Krishtlidjen por Vitin e Ri)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    kush ishte kjo, mbesa e babadimrit?
    mashallah .
    Lere, nuk besoj me ne babadimer, po te goca dimrit.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Babadimer asht perdor te komunistet/ateistet per me ju kundervu Saint Nicollas/ Santa Claus/ Shen Nikolli ( shqip)i cili ishte njeri zemer mire dijetar dhe pasanik shekullin e 4t ne Smirne te Azis Vogel,(sot Turqi), i cili ndau pasunin e tij te vorfunve dhe u be prift dhe Ipeshkv i asaj kohe,nga veprat e tija bamirse nder te vorfun rrjedh tradita qe para Krishtlindjes me dhurue dhurata te vorfunve dhe te afermve dmth asht tradit ma se 1600 vjeqare..Babadimri asht shpikje e komunistve/ateistve e jo e krishtenizmit dhe paraqitet per Vit te Ri e jo per Krishtlindje.(sepse komunizmi nuk festonet Krishtlidjen por Vitin e Ri)
    E njifke historine e babadimrit , te lumte . Si duket vetem kete histori po njef

Gostivari

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Humor per te rritur ( 18+ )
    Nga metiiii në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 13:50
  2. Universiteti Shtetëror i Tetovës (USHT)
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 01-07-2009, 17:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •