Sa do pro-choice te jem, prap s'e konceptoj se si mund te pretendosh njerezillek apo se je nje njeri qe ka dashur te pakten nje here ne jeten e vet, kur mund te besh dicka te tille me gjakun tend.
Sa do pro-choice te jem, prap s'e konceptoj se si mund te pretendosh njerezillek apo se je nje njeri qe ka dashur te pakten nje here ne jeten e vet, kur mund te besh dicka te tille me gjakun tend.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Lol Gjalica, njeriu nuk mesohet kurre me pamje te tilla.Pastaj ku u mesove aman? Vetem nese punon ne ndonje klinike aborti sepse po te jesh student mjekesie, mund t'i shohesh vetem gjate OB/GYN rotation qe eshte vec 6 jave. Dhe max gjate atyre 6 javeve eshte 12 here. Dhe ne ato 12 here, rralle behen aborte mbi 12 weeks sepse s'ua mban mjekeve...kshuqe nuk shikon shume...vec pamje si fotoja e pare.
Unkown, eshte me tere mend shume e dhimbshme. You don't have to be a parent, you don't have to be female, and definitely you don't have to be religious to feel the gravity of the situation. Te dalin lotet vete.
Leila, ti s'e koncepton dot lal sepse ndoshta ashtu te kane rritur prinderit, por ka me mijra njerez qe s'e quajne per gje fare vetem "te shpetojne nga kjo e keqe." Dhe mos te te vije cudi por eshte e perhapur dhe tek djemte shqiptare. Madje jane ata qe i shtyjne vajzat se vallaj s'ka femer qe do te trajtohet si "lope rrace." (me falni per shprehjen). 1 grua erdhi per abort me operacion dhe plasi i shkreti mjek duke i thene "je e sigurte, je e sigurte?" Hajde javes tjeter i thoshte duke shpresuar se do i ndryshonte mendjen. Kjo, kur sa pa i vene narkozen filluan lotet curke duke i rene sa na erdhi keq edhe neve. Asnje shtrengim ne fytyre...vec lote. Me pas morem vesh se i dashuri vet e kishte lene shtatzene dhe kishte ik me nje tjeter e ksaj i thoshte, une s'te njoh. Edhe kjo, ndoshta nga merzitia e nervat e hoqi femijen. Kur doli nga operacioni dhe i kishte dale narkoza, e cuam ne dhomen e rikuperimit ku nje nene ishte me foshnjen e vet. Booo, ja plasi prape ajo duke qare. It's not easy, ppz.
If I Only Could....
Lol sa shpejt te kapi miza dhe ty.Postuar mė parė nga BRADYKININ
Kur thash me foto te tilla nuk e kisha fjalen vetem per kto te abortit por ne pergjithesi, sepse gjinokologjia nuk eshte ne sferen time, si rrjeshoj dhe neper aborte s'do marr pjese kurre...menjefjale sdo i shikoj ne real
P.s lol me dukesh si me qen motra e njeres ktu ne forum..; )
Pershendetje!
S'me kap miza kollaj mua yllo, te pakten jo me ty.Dashke pergjigje zotrote per pyetjet qe ben eee? Hajde me kthe pergjigje njehere per pyetjet e mia dhe pastaj te them une. Apo mos do te ti nis prape?
![]()
If I Only Could....
Kush mund te na sjelle nje artikull serioz per pasojat afatgjata te abortit ne shendetin fizik te femres?
Deshtime te paplanifikuara ne te ardhmen?
Pamundesi per te cuar nje shtatzani te ardhshme deri ne fund?
Rritje te rrezikut ndaj kancerit te gjirit?
Po? Jo? Ndonje gje tjeter?
Them artikull serioz pasi nuk me intereson dicka e influencuar nga etika, pro-life, pro-choice etj. Dua nje studim kokeftohte.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Ah po, ... sikur te diferencojne ndermjet abortit me ilace dhe abortit me operacion do ishte bota fare.
Po kerkoj shume?
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
kam nje shqetesim qe me teper eshte stresant.Postuar mė parė nga kembegjat
kam nje mpirje poshte qafes ne pjesen e prapme , nje pjese e vogel poshte qafes. kjo mpirje eshte me e dukshme ne mengjez sa zgjohem nga gjumi. ajo pjese vendi me mpihet dhe kur prishet koha. shumica me thone reumatizme,por se besoj se skam dhimbje kycash.
ju lutem kush mund te pergjigjet dhe te me ndihmoje sa do pak
faleminderit
E si mund te beht abort i nje femije deri ne javen 24..??
Kam lexu shume raste qe dhe po lindi ne ate kohe ka shance me jetu. A jane
njerez apo jane kafshe keta qe marrin guximin te bejne gjera te tilla.
Kam pase nje shoqe nje shkolle ( amerikane ) qe femine e pare e kishte
si pasoje e nje perdhunimi dhe e kishte mbajte. Kur mbeti shtatzene me femine
e dyte me te dashurin donte ta hiqte per x arsye te sajat.Akoma e mbaj mend
fetyren e saj ate diten e abortit, e kishte bere ne nje klinike private afer
shkolles...dhe kishin perdore vaciumin me ja thithe...Mu duk e transformuar
nga sikleti qe kishte ndjere...ewww dhe tashi me cohet mishi kokerr.
Te pakten per femnat nuk ka ndjenje me te madhe se te behesh nene, s'ka
kenaqesi me te madhe qe te cohesh ne mengjes te vesh doren ne ate
vend ku nje zemer e vogel po rrah brenda teje. Gjynah qe ca njerez mendojne
vec per momentin dhe humbin pasurine me te madhe ne jete.
Si ide mund te jete ashtu si thu ti por puna asht se duhet me u kontrollu ai numri i 'ndjenjave te bukura' qe ka femra kur bahet nane sepse gjithca asht relative tek numri i femijeve..!Fjala vjen , ndryshe mund te ndjehesh ti me pase 2 femije dhe ndryshe me pas 12..lol ( well..i guessPostuar mė parė nga shkodrane82
) , prandaj edhe planifikimi familjar nuk duket shume si ide e keqe pasi sa ma shume femije me pase aq ma shume telashe ke , qe kane potencial te madh per tu rritur me rritjen e femijeve ( te pakten kshu kam nigju ..lol
)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 28-04-2006 mė 18:01
...
Sa mekat eshte te abortosh nje femi..Ose me sakt nje Engjell![]()
Feel the pump √
Krijoni Kontakt