Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual

LAÇ/ I arrestuari 55-vjeçar kishte përdhunuar edhe në 1985

Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual

LAÇ/ Roland Nikolli
    E ka mashtruar duke i falur para dhe më pas e ka përdhunuar në kasollen e bagëtive. Viktimë e dhu-nës fizike dhe seksuale e 55-vjeçarit, Mark Shkorreti, ka qenë një 11-vjeçare nga qyteti i Laçit.

Gjendja e dobët ekono-mike dhe mosha e mitur nuk e ka lejuar të miturën që të kuptojë qëllimet e 55-vjeçarit. Pas përdhunimit shtazarak, ajo bashkë me familjen ka bërë denoncimin e maniakut, pedofilit në polici, e cila brenda pak minutash i ka vënë prangat atij. Kjo do të ishte hera e dytë që Shkorreti, do të arrestohej nën të njëjtën akuzë, pas një tjetër ngjarjeje të ngjashme në vitin 1985.
    “Kemi arritur të gjejmë gjurmë të sakta shkencore në plevicën ku është kryer përdhunimi i 11-vjeçares” janë shprehur burime nga Policia e Kurbinit, e cila ka arrestuar Shkorretin në banesën e tij. “Në vendngjarje janë gjetur edhe gjurmë gjaku nga dhuna seksuale që është ushtruar ndaj të miturës” kanë vazhduar më tej burimet policore, të cilat saktësojnë se tashmë Shkorreti nuk ka asnjë mundësi t’i bëjë bisht dënimit. Gjithnjë sipas policisë, e cila është njohur me rrëfimin e vajzës, prej kohësh Shkorreti i falte para vajzës, e cila i pranonte pasi ishte në një gjendje shumë të keqe ekonomike. Herën e fundit ai i kishte falur 500 lekë të reja dhe e kishte ftuar në shtëpi. Duke e përngjasuar me figurën e gjyshit për nga mosha, ajo e ka pranuar ftesën e Shkorretit dhe ka shkuar në banesën e tij, në “Lagjen 6”. Por sapo janë futur në oborr, 55-vjeçari e ka marrë me forcë 11-vjeçaren dhe e ka futur në kasollen e bagëtive. Aty ka nisur ta prekë në pjesë intime. Por, kur ka hasur në kundërshtimin e saj, ai ka nisur ta qëllojë dhe ta rrahë duke realizuar qëllimin e tij; përdhunimin e vajzës. Më pas ai e ka lënë vajzën të shkojë në shtëpi, ku gjendja depresive e 11-vjeçares ka tmerruar prindërit e saj. Vajza, nxënëse në klasën e pestë, mes ngashërimeve u ka treguar prindërve për atë që kishte ndodhur. Me vajzën për dore ata kanë mbërritur sa hap e mbyll sytë në komisariatin e policisë, ku dhe kanë bërë denoncimin për ngjarjen në fjalë. E ndërkohë që, forcat e policisë sillnin në komisariat Shkorretin e prangosur, mjeku gjinekolog kishte vërtetuar tashmë se vajza ishte dhunuar seksualisht dhe fizikisht. Edhe gjatë kontrollit që është bërë në banesën e Shkorretit janë gjetur shenja të dhunës, që ky i fundit ka ushtruar ndaj vajzës 11-vjeçares. Tashmë mbi Shkorretin rëndon akuza e “mashtrimit dhe e përdhunimit të një miture”. Dosja do t’i kalojë Prokurorisë së Rrethit, e cila me provat e grumbulluara nuk do ta ketë shumë të vështirë të dënojë 55-vjeçarin, përsëritës në krim.

Shkorreti, perdhunues edhe ne 1985

Emri i Mark Shkorretit ishte shënuar edhe vitë më parë në skedarët e policisë. Ka qenë sërish denoncimi i një vajze, por këtë herë mbi 18 vjeç, e cila ka kallëzuar përdhunimi që kishte kryer ndaj saj Shkorreti. Dënimi në vitin 1985, kohë kur ka ndodhur krimi ka qenë mjaft i rëndë, 17 vjet burg për të. Por pas viti 1990, Shkorreti është lënë i lirë nga organet e drejtësisë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Cfar cuhet te bej me shum nje njeri per te mos dal me nga burgu ??
    Jane bere edhe ligjet tona si ato te italjonve qe me shum te nxerrin se te fusin brenda.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    une them burg perjete ose ...dihet i demtuar ne nje menyre qe sdo kete mundesi te perdhunoj vajzat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga dardajan
    Jane bere edhe ligjet tona si ato te italjonve qe me shum te nxerrin se te fusin brenda.

cfare duhet bere? E kam thene edhe ne nje teme te ngjajshme...ne kesisoj rastesh vetem "tredhja" eshte denimi i duhur. Maniaket sexuale, sidomose pedofilet jane me te "veshtiret" per tu rebahilituar ose per tu kuruar disi prej ketij abnormaliteti dhe semundjeje te urryer. Statistikat tregojne qe ne mbi 85 % te rasteve kur te denuar me krime sexuale dhe pedofilie dalin nga burgu, ata do kryejne krime te tilla brenda 1 viti.
    Nuk duhet te kete meshire kundrejt kafsheve te tilla me pamje njerezore.
    When in Doubt, Act Stupid!

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    une them burg perjete ose ...dihet i demtuar ne nje menyre qe sdo kete mundesi te perdhunoj vajzat
    Prap pak me duket do te me pelqente me shume nje kazan i madh me acid sulfurik(nqs nuk e dini se cfar eshte mund te pyetni ndonje kimist)ku te hudhet brenda ky tipi e le te rrije aty derisa te te kthehet nje tretesire.:

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga dardajan
    Denim me vdekje pa ekzagjerim. Ne kete menyre s'do guxonte askush te perdhunoje. Ose perdhunuesit duhet te tredhen ashtu si nuk tha dot Rexhina sepse u truperua ta permendi kete
    Por Nausika e paska permend para meje. E mbeshtes kete mendim. Mendoj se nuk eshte kjo gje trupi lol
    Zgjidhje numer nje vdekje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 03-11-2005 më 16:30
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anëtarësuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga dielli qe lind
    Prap pak me duket do te me pelqente me shume nje kazan i madh me acid sulfurik(nqs nuk e dini se cfar eshte mund te pyetni ndonje kimist)ku te hudhet brenda ky tipi e le te rrije aty derisa te te kthehet nje tretesire.:

manjake te tille dhe raste te tilla degjojme shpesh. Ky boti jo vetem qe e meriton denimin, madje i duhet dhene nje denim i vecante, por mendoj qe nje pune e madhe duhet bere neper shkolla dhe media per mbrojtjen e femijeve nga keta devijante. Perhere e me shume me ze frika per femijet ne te ardhmen.
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    ncncncnc kalamajt e shkrete thuaj me c'monstra kane te bejen! Ai qenka per tu shqyer gjekundi . Jo jo se eshte denim i bute. Shihni c'mendoj une: Une them qe kete kafshen ne fjale si fillim ta tredhin (me propozim te nausikes ). Pastaj ti bejme nje kalim ne acid sulfuriiiiiiiiiiiiiik te perqendruar kuptohet. Pastaj ta lidhin me nje nga ato rrotat e tortures (per ti bere strechin kuptohet ). Ti presin duar e kembe ku ca racione mishi t'ia japin edhe vete personit ne fjale per ti ngrene. Ne fund nje djegje e pergjithshme, pse jo ndonje carje mishi me kriposje ( per marinim ) dhe.... ta lene ashtu kercu te vuaje per nja 30 vjet (me shume nuk ma do medja te rroje) ne nje dhome 2x2 te erret , pa te drejte daljeje dhe pa vizita. He mos me thoni qe jam e eger tashtiiiiiiiii! hihihihi

P.S Do ishte mire edhe sikur ta mbanin ne ato dreq burgjesh per te pakten 5vjet.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Njerez te tille eshte e veshtire te sherohen sepse jane te semure nga mendja ...
    Nejse tani ishalla se nxjerrin me ishalla kane mesuar

Prinderit prape nuk kujdesen per femijet sic duhet atje .. se kuptojne qe me situaten qe ekziston sduhet ti lene asnje moment vetem ?

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    iiiiii iiiii Shume akt banal pxxxx,le ti urojm Manjakut burg paafat
    B

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualët
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shëndeti
    Nga Estella në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon të rritet !
    Nga Drini_i_Zi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •