"OSAMA"
S'ėshtė fjala pėr Bin Laden-in.
Megjithatė , u shoftė fara e keqe !![]()
"OSAMA"
S'ėshtė fjala pėr Bin Laden-in.
Megjithatė , u shoftė fara e keqe !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Lupo nje pronar restauranti ne Nju jork dashuron nje kengetare pr ajo nuk e begenis.
I thone se po te dije te kendoje ajo do te te donte.
E niset i varfri sipas keshilles ne itali dhe aty ka nje aventure te bukur.
Film i mrekullueshem.
Mi Corazon, e kam pare ate film, eshte shume prekes.....Postuar mė parė nga MI CORAZON
Filmi i fundit qe me ka bere shume per te qare eshte "Cinema Paradiso," megjithese i vjeter, e kam pare para pak kohesh.
Filmi qė thua ti Pride, titullohet " The 4 th Tenor " me Rodney Dangerfield-in. Megjithėse TV e dha para dy ditėsh kėtė film, nuk e pashė...pėr arsye qė dihen. (lol)Postuar mė parė nga Pride
Kur kam qenė e vogėl , kam parė njė film tek Jugosllavi me kėtė aktor e pėr muaj me rradhė s'mė ka dalė frika. Me sa mė kujtohet , titullohej "Davidi kundėr Davidit" . Mbaj mend njė skenė, qė tė dy Davidėt kėputėn veshėt e njėri tjetrit. Tmerr !![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
"Rrethi i Kujteses"
i c'viti eshte ky film? Kam qene e vogel, por jo dhe shume e vogel. Edhe pse e kam pare vetem nje here, si sot me kujtohen skenat.
Summertime, and the livin' is easy...
Cupke ky filmi " Rrethi i kujteses " eshte diku aty nga fillim i viteve ' 90 ...
Me Marjeta Larjen ...dhe mua me kujtohet si film .. Cudi se dhe une nje e here e kam pare .. sic duket na eshte fiksuar ajo skenaaa " rrethi rrethi " kur e zinin krizat .. (lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pinku Ne fakt duhet te jete film nga fundi i viteve 80. perpara hapjes se madhe. Nga fillimi i viteve 90 kemi pare vetem filma te huaj tek kanalet qe lidhnin repetitoret e bashkisePostuar mė parė nga PINK
![]()
E mire atehere Xhuxhumak .. nese e thua Ti ashtu do kete qene ..
Ti e ke memorjen me te fresket ne pune datash , vitesh ... dhe zbritjesh (- )![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po ai film eshte me Jane Fonda dhe me ate aktorin qe luan tek "proposta indecente"...lol se s'me kujtohet emri tani.Postuar mė parė nga PINK
"Titus" with Anthony Hopkins, horrible scenes
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
Krijoni Kontakt