'Vdekja e kalit'....Filmi më i mirë i të gjitha kohërave?
'Vdekja e kalit'....Filmi më i mirë i të gjitha kohërave?
Jam edhe un i te njejtit mendim. "Godfather" eshte edhe per mua filmi me interesant qe kam pare deri tani.Postuar mė parė nga KNFC
Pastaj, dhe un duhet me e permendur patjeter, eshte "Helena e Trojes" te viteve '50, apo '60 (kete gje nuk e di dhe aq mire).
Un e kam pare "Helenen" sa e sa here ne kinema ne Durres. Isha i vogel atehere dhe hyja ja ashtu pa bilete, ku-ka-mcefti, nga muret, ose nga mbrapa.
Edhe tani, mbas kaq shume vitesh un akoma kam shum rrespekt per k'te film te endrrave te mija romatike dikur. Per mendimin tim, ky eshte filmi me romantik qe kam pare ne jeten time deri tani. "Helena e Trojes".
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 29-01-2006 mė 04:48
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
E si mos te kujtoj nje nder filmat me te bukur ashtu si ju miqte e mi bashkeforumas.
A j'u kujtohet filmi Arome Gruaje me te famshmin Al Pacino, e kush me mire se ai do ta interpretonte ate rrol te magjishem prej nje ushtaraku te verber por.... me nje super bote romantike, fshehur ne skutat me te erreta te shpirtit.
Dito.
Scarface,Godfather dhe Once Upon A Time In America
Lux Aeterna....!
Personalisht nuk jam nje MOvie person, Te parit e televizorit ose te shkuarit ne kinema e konsideroj humbje kohe edhe hmmm shpenzime te teperta kur shume mire mund te pres per bootlek movies ne China Town...gjithsesi Filmi i parafudnti qe kam pare en kinema, rreth me shume s enje vit me perpara ka qene Phantom Of The Opera, te cilen e kam pare edhe ne version ne opera ketu ne New York qe ehste me te vertete shume i bukur, dhe filmi i fundit ka qene Underworld Evolution. Mannnnn e dashuroj ate filem. Pjesa e dyte ehste em e bukur se pjesa e pare. Edhe vertet ehste filem fantastik....Well mua me pelqejne Vapmire Books edhe Dark Hunters keshtu qe shpjegohet
...pastaj ne vite hmmm: Robin Hood, I fundit i Mohikaneve, Hannibal, Golden Eye, The notebook, Pirates of Caribbean, When Sally met Harry hmmm tjeter per momentin sme kujtohen
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dara : 29-01-2006 mė 09:52
Postuar mė parė nga KNFC
![]()
I ke rene pikes, nuk ka tjeter
Bashke me eren, Gone with the wind, Via col vento, Autant on emporte le vent......vdes per kete film
¤¤Taxi Driver¤¤
- Rolet:
- Robert De Niro
- Cybill Shepherd
- Jodie Foster
- Harvey Keitel
- etj.
- Regjisor: Martin Scorsese
Film i shkėlqyeshėm !
Njė prej filmave mė tė mirė tė tė gjitha kohėrave.
...
You talkin' to me?
No I am talking to an empty phone
Hehehe..."jaw dropping,eye popping"...![]()
e paska thene para meje kyPostuar mė parė nga Dito
![]()
per mua ka shume filma qe jane 'me te miret' po meqe duhet vecuar nje eshte Scent Of A Woman
mbase nagaqe me pelqen se tepermi edhe Al Pacino (packa se ska bere ndonje filme te hajrit keto vitet e fundit, se edhe skenaret tani fatkeqsisht s'para shkruhen me per aktore si ai)
I am in the dark heree! me ka bere te qaj nja 2 here kur e thote kete shprehjen ne film... qaj Chris O'Donell ne film, qaj une para ekranit looool
pastaj prap me solli ne qejf kur therriti ne sallen e shkolles Uhaaaaaa!![]()
Me se miri do ishte qe kete tem ta ndanim ne disa tema, si, Epoka e filmit italian CINECITA
dhe HOLIVUDI
Filmi me i mire i te gjitha kohrave per mua mbetet
BEN HUR me te famshmin Qarlton Heston !
Me skenat monumentale mbetet njeri nder filmat me te ēmuar !!!
Krijoni Kontakt