Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 168
    Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    kėtu
    Postime
    231
    Filmi më i mirë i të gjitha kohërave?
    'Vdekja e kalit'....

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga KNFC
    Per mua filmi mei mire i te gjitha koherave eshte:
    The Godfather
    Jam edhe un i te njejtit mendim. "Godfather" eshte edhe per mua filmi me interesant qe kam pare deri tani.

Pastaj, dhe un duhet me e permendur patjeter, eshte "Helena e Trojes" te viteve '50, apo '60 (kete gje nuk e di dhe aq mire).
    Un e kam pare "Helenen" sa e sa here ne kinema ne Durres. Isha i vogel atehere dhe hyja ja ashtu pa bilete, ku-ka-mcefti, nga muret, ose nga mbrapa.

Edhe tani, mbas kaq shume vitesh un akoma kam shum rrespekt per k'te film te endrrave te mija romatike dikur. Per mendimin tim, ky eshte filmi me romantik qe kam pare ne jeten time deri tani. "Helena e Trojes".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 29-01-2006 mė 04:48
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    E si mos te kujtoj nje nder filmat me te bukur ashtu si ju miqte e mi bashkeforumas.
    A j'u kujtohet filmi Arome Gruaje me te famshmin Al Pacino, e kush me mire se ai do ta interpretonte ate rrol te magjishem prej nje ushtaraku te verber por.... me nje super bote romantike, fshehur ne skutat me te erreta te shpirtit.

Dito.

i pavdekshem Maska e mystery-guy
    Anėtarėsuar
    16-08-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    63
    Scarface,Godfather dhe Once Upon A Time In America
    Lux Aeterna....!

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Personalisht nuk jam nje MOvie person, Te parit e televizorit ose te shkuarit ne kinema e konsideroj humbje kohe edhe hmmm shpenzime te teperta kur shume mire mund te pres per bootlek movies ne China Town ...gjithsesi Filmi i parafudnti qe kam pare en kinema, rreth me shume s enje vit me perpara ka qene Phantom Of The Opera, te cilen e kam pare edhe ne version ne opera ketu ne New York qe ehste me te vertete shume i bukur, dhe filmi i fundit ka qene Underworld Evolution. Mannnnn e dashuroj ate filem. Pjesa e dyte ehste em e bukur se pjesa e pare. Edhe vertet ehste filem fantastik....Well mua me pelqejne Vapmire Books edhe Dark Hunters keshtu qe shpjegohet ...pastaj ne vite hmmm: Robin Hood, I fundit i Mohikaneve, Hannibal, Golden Eye, The notebook, Pirates of Caribbean, When Sally met Harry hmmm tjeter per momentin sme kujtohen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dara : 29-01-2006 mė 09:52

i/e regjistruar Maska e joss
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga KNFC
    Per mua filmi mei mire i te gjitha koherave eshte:
    The Godfather

I ke rene pikes, nuk ka tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Bashke me eren, Gone with the wind, Via col vento, Autant on emporte le vent......vdes per kete film

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Smile

¤¤Taxi Driver¤¤

• Rolet:
      • Robert De Niro
      • Cybill Shepherd
      • Jodie Foster
      • Harvey Keitel
      • etj.

• Regjisor: Martin Scorsese

Film i shkėlqyeshėm !
    Njė prej filmave mė tė mirė tė tė gjitha kohėrave.

...
    You talkin' to me?
    No I am talking to an empty phone

Hehehe..."jaw dropping,eye popping"...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    E si mos te kujtoj nje nder filmat me te bukur ashtu si ju miqte e mi bashkeforumas.
    A j'u kujtohet filmi Arome Gruaje me te famshmin Al Pacino, e kush me mire se ai do ta interpretonte ate rrol te magjishem prej nje ushtaraku te verber por.... me nje super bote romantike, fshehur ne skutat me te erreta te shpirtit...
    e paska thene para meje ky

per mua ka shume filma qe jane 'me te miret' po meqe duhet vecuar nje eshte Scent Of A Woman

mbase nagaqe me pelqen se tepermi edhe Al Pacino (packa se ska bere ndonje filme te hajrit keto vitet e fundit, se edhe skenaret tani fatkeqsisht s'para shkruhen me per aktore si ai)

I am in the dark heree! me ka bere te qaj nja 2 here kur e thote kete shprehjen ne film... qaj Chris O'Donell ne film, qaj une para ekranit looool
    pastaj prap me solli ne qejf kur therriti ne sallen e shkolles Uhaaaaaa!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Me se miri do ishte qe kete tem ta ndanim ne disa tema, si, Epoka e filmit italian CINECITA
    dhe HOLIVUDI

Filmi me i mire i te gjitha kohrave per mua mbetet

BEN HUR me te famshmin Qarlton Heston !
    Me skenat monumentale mbetet njeri nder filmat me te ēmuar !!!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •