historia e gentes nuk ke ka aq e mir shum jet keqe paska ba po me djal meksıkan jane shum te bukur
__________________________________________________ ________________________
dulce y poncho
Kenge shum e bukur, naten e vitit te rri e kam kalur duke degjuar vetem kete kenge
Nene me trego,a kam shpetim a jo
Dhembjen s'mund ta ndal,per ate djal
Zemra gjak pikon,ai nuk me don
Si rrufe pa prit,s'te dua mtha nje dit
Saaa venitem,saaa merzitem,
Saa tronditem,ai nuk me don
Fryma ndalet,buza thahet
Ai asgje nuk don te di
Jam e huaj sa po vuaj
Ai s'me sheh dot ne sy
Pa arsye mbeta hije
Ne kete jete plot tradheti
Dhe a ka kuptim tani
Te jetoj pa ty pa krenari
Jo nuk kam fuqi,se ta fala ty
Eja mere trim shpirtin tim
Zemra gjak pikon
Ai nuk me don
Si rufe pa prit
S'te dua m'tha nje dite
Saaa venitem
Saaa merzitem
Saaa tronditem
Ai nuk me don
Fryma ndalet buza thahet
Ai asgje nuk don te di
Jam e huaj sa po vuaj
Ai s'me sheh dot ne sy
Pa arsye mbeta hije
Dhe a ka kuptim tani
Kjo semundje nuk sherohet
Me mire te jem e vdekut
Kujtimet nuk harohen
Se sa e vdekur
Te dua...
Po vuaj...
Te dua...
Po vuaj...
Fryma ndalet buza thahet
Ai asgje nuk don te di
Jam e huaj sa po vuaj
Ai s'me sheh dot ne sy
Pa arsye mbeta hije
Dhe a ka kuptim tani
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
ej vėrtetė shumė popull interesant jemi. pėr shpifje smund tė na e kalon askush, rekordera jemi. pse bre njerėz shpifni kot e kot, e me u rras nė gjynahe pa pikėn e zorit a??
nuk bėn ashtu.
une nuk gjykoj nė pamjen e jashtme tė gentės qė ndoshta nė shumicėn e rasteve bėn disa gjeste tė tepėrta, psh. kėnga ėshtė diēka tjetėr ajo i bėn disa lėvizje jo tė nevojshme nė klip vetėm e vetėm qė tė tregon se ka aftėsi edhe tė dridhet edhe tė vallėzojė. Problem tjetėr ėshtė edhe lakuriqsia e tepėrt qė shihet te ajo (por edhe gati te tė gjitha kėngėtaret tona me disa pėrjashtime tė vogla)
mua njė gjė mė pėqen te genta sinqeriteti i saj. kam pasur rastin nė shumė interevista ta pėrcjelli edhe vėrtetė kam mbetur i habitur nga ciltėrsia e saj qė ekziston. shihet se ajo nuk ka urrejtje pėr askend e as rivalitet pėr asnjėrėn kėngėtare.
pastaj ēėsthje tjetėr qė mė pėlqen te genta e qė ėshtė mė e rėndėsishmja, pasi se ėshtė kėngėtare ėshtė mėnyra e interpretimit tė saj qė e dallon prej kėngėtareve tjera.
ndėrsa sa i pėrket vjedhjes sė kėngėve pėr kėtė nuk bėn ta akuzojmė gentėn se kjo ėshtė bėrė mė normale nė estradėn tonė, se gati se gjithė kėngėtarėt praktikojnė njė gjė tė tillė
hajr klm fshi edhe kemi kujdes se me ba shpifje pėr dikend ndonjė punė qė nuk e ka ėshtė mėkat i madh
tung universalisti
s'di s'di kanga teper palidhje.... veq qe Genta ka edhe kanga tjera, po ty qysh po t'pelqen dishka qe eshte shume e keqe.... mos um thuj qe edhe adelina t'pelqen ??
Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln
Genta ne bikini perseri.E trashe shume bre.
po gjeloze edhe nga xhepi u bo e trash, ua hoqi torten nga goja![]()
Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln
hej ha mo se yll bote eshte
ka nevoj per pak tule femra !!!
.: Nuk e di pse mendon se je i vecant kur asgje te vecant nuk ke, mire qe nuk kam nevoje per Ty .:
cituar nga jek e jek
ehh ti o goc shume e zhgenjyer nga dashuria, teper per mendimin tim! mos u merzit se ka kompasim jeta!!!
Krijoni Kontakt