e paste me jete te gjate![]()
e paste me jete te gjate![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Fotoja mban daten 26/08/2004 dmth para 3 viteve e ne kete foto femija duhet mi pas 5/6 muj, e tash i ka diku 3 vjet.
Eshte gjynah me lan 1 femije te vogel, sdi Genta pse nuk e ka mor me veti bre se boll i mir te koka, edhe nashta ma vone hyn genta lun me naj serial meksikan si rol kryesoregjynah me lan nje engjull, por nuk ishte kan gjynah me lan karieren edhe me ju kthy bebes atje.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Ēuditem.Nuk kam degjuar per diēka te tille me heret.
Nese kjo eshte e vertete,me dhimbset femiu qe nenen do te mund ta sheh vetem ne tv dhe jo te kete rastin ti shijoj fjalet e saj hyjnore.
Gjynah i Zotit!
ArsGothicė
Genta viziton shpesh femijen e saj ne USA.
Oooooooo ... Ket tani e degjove lol..!Postuar mė parė nga melaqe20
Sill prap fakte se nuk te besoj![]()
**Wanted by many owned by none!!!**
Sa per ato qe kam then me larte shko mere gazeten Zeri i Popullit edhe aty e lexon gjithe jeten e Gentes qe ka kalu ne USAPostuar mė parė nga idushe_
E ēuditshme kjo gje..
#VamosArgentina
Kuuuuuuuuu sa quditem qe disa han buken e vet e bajn dertin e huj...
Pse neve qka asht e mirź dojm me shkatrru ?
Pse na pengon nji kengtare e re e bukur e qe ka shum shije e sna pengon nji latino/amerikane ?
Me ju then te drejten te gjith kengtart kopjon apo e ripunojn , ishte moda me heret e po zvoglohet me i ripunu kenget .natasha Atlas e ka ripunu kengen e Fransoise hardy per mrekulli, tani Janik te Michel Berger mrekulli ...e ka shum e shum tjera dalida Kengen palestineze Sallmaja Sallama....
Zevzek e pruni nji kang qe Genta jo veq tekstin qe ish ndryshe por edhe kendimi esht shum me i bukur. nji shembull per disa qe ripunimet i qujn vjedhje ...
Genta ka shum talent e pse mundoheni me rrxu nga xhelozija me propaganda te ndryshme sikur nji gazetar anglez qka i bani Maikel jakson ...e shtyni ne depresion dhe ai pasi shiti shum gjera u ba musliman per te gjet pak paq !
Mos gjykoni tjeret qe gjykoheni ne rradhen tuaj tha Jezu
Tash nese Genta ka ba nji vizit ne nji spital femijsh apo edhe nese asht frut i nji dashurie pse i hyn ne udhe dikujt ?
Po edhe Shen Maria e bani Jezun me nji ushtar Rromak e mbeti sekret me mija vjet e dul nji trullan Jevre e shkroi gjera vetem per tia humb vleren kristianizmit.Keto jan propaganda e propagandat mbysin popuj.
Leni njerzit te jetojn.
Genta nuk vjedh banka as popullin por punon edhe ate punon shum.
Une mos me qen Genta e disa kengtare Adelina,Ledina,Bleona ...jam merzit me cima leca e disa ...du me pa mirź me vallzu me u argetu .
Genta dhe te gjitha femnat qe na argetoni Zoti ju dhasht shendetin forcen dashurin se pa juve viti i ri do te ishte "Ishte kon njiher nji pak e nji pakė kishin pas pasul per darkź ":
Leni njerzit njerzi e mos ju ngjitni bishta se Jeta nuk asht Carneval edhe pse i ngjan ....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 23-03-2007 mė 19:31
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Edhe se nuk jam adhurues i Gentes, jam shume i sigurt se kjo kenge nuk eshte e vjedhur nga serbja. Kjo mund te jete e kunderta. Ne kete albumin e fundit nuk ka ndonje kenge te vjedhur. Albumbi i saj i pari kishte ca kenge te kopjuara, hiti i pare i saj 'Dridhu' ishte nga bota arabe, qe ishte kopjuar ne shume gjuhe, serbe, bugare dhe pastaj ne shqip. Si dhe kjo kenga e saj e fundit eshte e kopjuar nga kengetarja greke.Postuar mė parė nga Zevzeku
Ky lajmi i fundit per beben e saj nuk me intereson fare. Eshte jeta private e saj.
Genta eshte yll!
Ata qe e shajne e kane te kote!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Krijoni Kontakt