Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 75
    i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Cobra flm per vleresimin e temes

mos u merzit
    se nuk je i vetmi, kemi patur shume nga ne pervoja te tilla zhgenjimi,
    qe nuk harrohen lehte
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Mendoje mese shumti qe nuk njohen aqê shume dhe keshtu qendrojne indiferent , pore prape mire secili me hallet e veta punte keshtu nje mire dita mjaftone

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

Daqhuria Per Atdheun Dhe Jo Kranria Qe Kan Per Vendin E Tyre

Plus Injoranca Dhe Analfabetizmi.se Nje Shqiptare Ne Shumicen E Rasteve Mendon Se Gjithcka Arrihet Vetem Dhe Nuk Ja Di Shum Vleren E Bashkimit Qe Ben Forcen ;per Ata Shqiptar Qe Jan Inacinj E Zileqar Kundret Nje Shqiptari Tjeter Do Te Ishte Mire Te Kultivonin Ne Mes Tyre Inatin Dhe Zilin Qe Pse Mos Ta Bejm Shqiperin Si Vendin Ku Ata Kan Emigruar Dhe Me Mire Biles ;plus Pastaj Politikat Qe Ndejkin Disa Vende Mikpritese Qe Jan Politika Asimiluese Dhe Keto Ne Nje Fare Menyre Ndikojn Ne Ndarjen E Shqiptareve Per Vete Faktin Se Ata Qe Pranojn Te Asmilohen Largohen Vete Vetiu Nga Pjesa Tjeter; Po Une Po E Perseris Dhe Nje Here Se Esht Mos Atdhedashuria Problemi Se Pse Nuk Jan Bashk;kur Them Atdhedashuri Nenkuptoj Dashuri Per Historin Kulturen Artin Muzik Vendlindje Per Familjen Per Shoqerin Per Gjithcka Shqiptare
    Ndryshuar për herë të fundit nga sulioti : 23-12-2008 më 20:35

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Te gjitha keto qe keni permendur jane , por keni harruar se sjane te pakta rastet kur shume shqiptare jane rrembyer nga vete shqiptaret dhe i jane ushtruar prostitucionit te forcuara nga ne te dashurit bashkatdhetare.
    Njoh rastin e nje studenteje ne paris, ajo kishte aq frike ta takoheshe me shqiptaret se te gjithe i dukeshin si gogola.
    Nje here ishte njohur rasteshit me nje femer shqiptare , e martuar dhe banonte diku ne periferi , kjo e fton ne shtepi per dreke.
    Kjo vajza nuk dinte cte bente , nuk e refuzonte dot , i dukeshe grua serioze , por nga mbrapa gjithe ato idera te zeza i vinin ne koke,.
    Dhe ne diten e caktuar perpara se te vete tek ajo familje , merr familjen e saj ne tel e tmerruar dhe i thote shiko se po vete tek filani , kane kete numer tel, kane kete adrese ; me merrni ne tel ne cdo 5 minuta, nqs nuk pergjigjem lajmeroni policine.
    Si perfundim vajza doli e gjalle qe atje , por qe e kam fjalen me gjithe keto gjera qe po degjojme eshte per te ardhur keq , por eshte e vertete , veshtire tu besh besim shqiptareve.
    Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anëtarësuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    ....jo vetem ne shoqeri por une shoh edhe shume cifte shqiptaresh qe brenda tyre u mungon respekti ndaj njeri tjetrit duke u ofenduar tere diten, (qe kane lidhur jeten) e jo me per shqiptaret e tjere qe ne fund te fundit s'njihen fare (si i thone). Mbase dola nga tema por per mua kjo eshte me e rende.
    Jetoj pa kufij

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga showgirl Lexo Postimin
    ....jo vetem ne shoqeri por une shoh edhe shume cifte shqiptaresh qe brenda tyre u mungon respekti ndaj njeri tjetrit duke u ofenduar tere diten, (qe kane lidhur jeten) e jo me per shqiptaret e tjere qe ne fund te fundit s'njihen fare (si i thone). Mbase dola nga tema por per mua kjo eshte me e rende.
    miredita showgirl jane te vereteta ato qe thua ti por me e rendesishmja taqni per tani eshte qe shqipetaret emigrant te bashkohen se bashku dh ne fund PO KU KA CIFT {qe ka lidh jeten}DHE MOS TE KEN KONFLIKTE ME NJERI TJETRIN

Anëtarësuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Miredita e mire se te gjeta....
    eshte e vertete....nuk ka cifte pa konflikte, madje do ishte e cuditshme e kunderta.

Por une e kisha fjalen per ato cifte kur psh...ajo shkon tek te tjeret dhe thote seriozisht: i dashuri im....idiot, kafshe, kalama, zagar, etj.
    Po ashtu ben edhe ai.
    Jetoj pa kufij

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga 2111358
    Por une e kisha fjalen per ato cifte kur psh...ajo shkon tek te tjeret dhe thote seriozisht: i dashuri im....idiot, kafshe, kalama, zagar, etj.
    Po ashtu ben edhe ai.

a thu egzistojne te tille njerez ?!

Anëtarësuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    a thu egzistojne te tille njerez ?!
    Po Juli......eshte e vertete e hidhur por ekzistojne.
    Jetoj pa kufij

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2006
    Postime
    53
    respektin tim per mendimet e mesiperme...
    me ka bere pershtypje nje gje ne komunitetet e tjera ..ato jane te shoqeruar nga prifti apo imami..po ne...nga hici..
    e nga vim ,nga erresira e izolimit e nga tendenza e ckombetarizimit ne trazicion...
    po eshte e vertet qe shqiptaret jane shume te percare e te coroditur tashme ne shqiperi..pasi morali i korupsionit qe u servir si demokrazi eshte per te vjell..
    po a e dini qe kjo ka nje ilac...?!
    ai fillon aty nga vim ..aty do lartesuar figura e feja e nolit...aty do bere qe ne qershor te vine vertet burra shteti ne krye te shqiperise e qe ta duan ate,e jo qe per kolltuqet apo pasurit e tyre te flene naten me armiqte ekombit tone..apo te qenies shqiptare..aty ku ne trupat diplomatike te jene bijte e emigranteve ne krye...aty ku ne parlamentin tone te jen 50 deputet nga komuniteti yne neper bote...aty dhe vetem aty ..ku politika te jet trasparente me popullin e mes tyre te bejne cte duan...

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •