Postuar më parë nga
Leila
Eh mer AAO, ne (Central) Jersey eshte ndryshe, isha mire e bukur, dilja per qejfin tim, vishja cfare te doja (xhinse te grisura te gjunjet dhe my Superman T-shirt, qe s'i vesh dot kurre ketu) e s'me hidhte njeri syte dy here, which was nice. Kurse tani qe jam te shtepia e burrit ku eshte dinga me Shqipo (dhe si rezultat nje tjeter realitet nga ai i NJ-it qe njohim ne te dy), kam frike te dal se neser a pasneser, kur vete per vizite diku, me thone, "Filani me tha qe te ka pare ketu-aty. C'po beje?" ose, "He mi, vajte bleve patllixhane dje?" Me dijne gjithe Shqiptaret se cfare po gatuaj duke me pare cfare kam ne dore ne supermarket. Bej kujdes kur hedh plehrat, s'dal me pizhame e shapka sic dilja ne NJ se thone, "Ua, vishka dhe pizhama roze kjo?" sikur c'ka per te komentuar ketu. Gjithsesi, ky eshte nje realitet mes Shqiptareve qe une e kam pranuar dhe kam bere paqe me te, se ne fund te fundit nuk u be qameti se moren vesh se c'po gatuaj.
Por mua me vjen keq qe jemi kaq patriote ketu e ne realitet, bizneset tona falimentojne, dhe kjo jo per faj te pronarit, sepse klubi Shqiptar ishte njesoj si ai Italian -- kishte pije, duhan, bilardo, bixhoz, c'te duash. Sa here qe kaloj te klubi Italian, fytyra te njohura te gjitha, te ulur te shkallet. Kaloj nga ai Shqiptar... you can hear the pin drop. Teori eshte kjo? Pastaj, une shetis... kam komente dhe per shtete te tjera pervec Jerseyt
Krijoni Kontakt