Kerkoj ndjese Lars, nuk mu duk armiqesor komenti, po do perpiqem te jem me i ndjeshem. Qeneve te vjeter nuk u meson dot stile te reja - thone.Postuar mė parė nga Larsus
Kerkoj ndjese Lars, nuk mu duk armiqesor komenti, po do perpiqem te jem me i ndjeshem. Qeneve te vjeter nuk u meson dot stile te reja - thone.Postuar mė parė nga Larsus
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
edhe te dobtave ia thua kete?...shume interesante do te jete neqoftese e merrin si komplimentPostuar mė parė nga R2T
kjo s'eshte kompliment pasi ajo do mendoj qe ti nuk je krenar me veshjet e tjera ...gjithemone mendohu me thelle ardo-Keshtu si je veshur sot, me ben shume krenar qe te kam ne krah.
hmm...vec imagjino nje shikim serjoz dhe mendo cfare ajo po mendon...which is likely "ti jap nje shpull fytyres"- Mos u merzit e ka fajin peshorja.... besoj se do jete e prishur.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
kompimentat ndaj femrave zakonisht behen vec muajt e pare te njohjes me te .
dhe ja disa prej kompilimemnteve qe perdor shpesh.ndaj vashave;
je mjaft e mire;
me pelqen kur njer ghuhen ndersa flet.
je femer me shije.
je embel si shokolate
i ke buzet si qershi,
je e qeshur e tjera
Meqenese i pelqyen disave mendimet e mija.... po e hap edhe njecik thesin :
Nga pervoja ime do keshilloja meshkujt qe te jene te mire/sjellshem/xhentile/dhurues me femrat por mos te jene kurre te shkelqyer. Nese je i shkelqyer nuk ke fat! Te gjitha femrat thone se kerkojne te shkelqyerin, por radhe here e vejne re te shkelqyerin (kjo ndodh edhe me meshkujt). Sa here kam qene i shkelqyer (me gjithe kuptimin e fjales) me ndonjeren, jam zhgenjyer rende. Nuk e di shpjegimin e sakte por kam mendimin se te shkelqyeren/in e quan si dicka standarte, qe e ke ne dore, por e keqja eshte se shume veta nuk shohin standarten por kerkojne per te veshtiren, per sfiden. Gjithashtu mos e harroni kurre se shume femra e kane shpirtin flori, keshtu nuk dashurohen vetem me aftesite e juaja por edhe me mangesite e juaja. Keshtu per ju eshte e ndaluar qe te ngrini aftesite e juaja mbi te dobesite e te tjereve, sidomos kur ata jane miqte e juaj mbi te cilet femra nuk ka ndonje inat, biles kjo mund te jet pike per ata qe ulni. Dhe dicka tjeter, mos harroni kurre se femra ka menyre tjeter veprimi dhe mendimi nga mashkulli. Pra mos u nxitoni te nxirrni konkluzione mbi to, dhe aq me keq t'ia thoni.
Fund, nuk ekziston asnje 'ligj fizik' qe te shpjegoje femren ose mashkullin. Pra nese keni kundershtim me ato qe siperpermenda..... ishin thjesht ide subjektive!
flm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryeplaku : 21-06-2005 mė 15:43
Shume i guximshem per faktin qe po thua vertet ate qe mendon - me ze te larte. Zakonisht meshkujt (me c'kam vene re) preferojne te heshtin ne ato qe mendojne dhe te deklarojne ato qe hmm...zakonisht s'i mendojne fare.
Dhe po e mbyll edhe une kete koment duke te cituar ty:
Fund, nuk ekziston asnje 'ligj fizik' qe te shpjegoje femren ose mashkullin. Pra nese keni kundershtim me ato qe siperpermenda..... ishin thjesht ide subjektive!
p.s. dhe dicka te fundit - perfeksioni i tremb njerezit. Idete me te pastra jane pikerisht te vetmet qe vihen ne dyshim. Dhe jane pikerisht ato qe perhere do te konsiderohen "demode" edhe pse jane kerkuar e do te vazhdojne te kerkohen deshperueshem prej te gjitheve. Kaq di te them-nje prej paradokseve per te cilat shpjegimet mund te jene te panumerta dhe ekstreme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 21-06-2005 mė 15:55 Arsyeja: p.s.
Me gjithė respektin pėr mashkullin, egoizmi e bėn tė mendon se femra ėshtė aq e cekėt sa nuk i kupton broēkullat me tė cilat e ushqen njė mashkull.Citim
Lol Larsus, te dy e dime se kur nje femer ka besim tek ty, ha dhe brockulla me te trasha se kjo. Me gjithe respektin per femren, ndjenjat jua mjegullojne mendimet. Nganjehere eshte shume e lehte t'ju besh te fluturoni me presh.
Jo mėr "ekspert" i ndjenjave tė femrės, nuk ėshtė ashtu si mendon ti, femra fare mirė i kupton komplimentet dhe broēkullat, por meqė femrės i pėlqen tė trajhohet mirė, i pėlqejnė komplimentet... me vetėdije i "ha" ato, sepse janė tė rrallė meshkujt tė cilėt dijnė si tė sillen me njė femėr. Take it or leave it! Ose mė mirė thėnė: Haji broēkullat ose pėshtyji! S'ka zgjidhje tjera.
ps. pėr meshkujt: mėsoni nga Kryeplaku
Postuar mė parė nga SuiGeneris
lol vetem hekurosjen nuk do e cilesoja 'seksi' ... gje qe ben ben te mendoj, per cfare lloj hekurosje e ke fjalen?
Burrash, sa nga ju (burrat) u thoni femrave fut gishtin ne kafe se mbaroi sheqeri?
Nejse, komplimentet vec nxjerrin ne pah hipokrizine e atij qe i thot dhe ngopjen e sedres se asaj qe i drejtohen.
Dhe mua nuk mu duken kushedi ēfare ato komplimentet qe kane pelqyer femrat gjermane, dhe kujtoja se ju do te na sqaronit se ēka te bukur ne to. Megjithese keshtu te shkeputura te gjitha duken kot, ne rrethana te ndryshme mes njerezve qe vleresojne e duan njeri tjetrin mund te jene fjale te embla. Ka rendesi jo vetem fjala e thene po dhe rrethanat dhe menyra si thuhet. Nese me te vertete ndjen, edhe heshtja flet shume jo me disa fjale te bukura.
SG ketu ku ndodhem une kam pasur fatin, jo vetem une por edhe alabaku i fundit shqiptar qe ndodhet ketu, te njohim femra turiste nga Gjermania, vendet Skandinave, Anglia etj. Megjithese besoj se njerezit nuk ndahen nga kombesia kam vene re se femrat e ketyre vendeve kane nje temperament tjeter (as nuk e lavderoj e as nuk e qortoj) keshtu e kane me te zhvilluar sensin e humorit ose per tu shprehur me qarte jane me te gatshme per humor dhe muhabet, se me sa duket jane mesuar te mos e vrasin mendjen si ne Shqiptaret. Keshtu shume prej ketyre cfaredo qe ti thuash do gajasen..... edhe e di dicka tjeter nese atyre i intereson te shkojne ne krevat me ty nuk do e lodhin shume mendjen si ndonje femer shqiptare (e cila nese te ka deshire do presi fillimisht "tia besh tryezen gati e pastaj te ulet e te haje me ty".... por jo gjithmone). Keshtu cfare do qe ti thuash disave femrave nga keto vende qe permenda, jo gjithmone sigurisht, eshte bonus per ty! Nuk e di si sillen ne vendet e tyre por kur vijne turiste afersisht keshtu sillen, dhe me thene te drejten jane me te hapura nga turistet e tjera.Postuar mė parė nga SuiGeneris
Keto ti them qe mos humbesh ndonje rast po te doli ndonje nga keto perpara )''(
Ah dhe dicka tjeter..... nuk kane te gjitha lendinat te njejtat lule!
Komplimentat mire te bejne, por ndonjehere njerezve ju duhet thene edhe pak e verteta.
P.sh ndonjerit qe eshte "kur therret qameti" nuk me ben zemra ti them "je si yll". Tani edhe "sa i shemtuar qe je" nuk i thuhet, lol.
P.sh vjet ne vere takova nje shoqen time qe kisha vite pa e pare. Ajo ne Tirane ishte miss eleganca, kur e takova une ishte bere "miss thesi me patate". Boyfriend-i i shkrete ishte 3 kile mashkull.
Sa e takova i thashe "O my God, po s'ka palestra andej nga jugu i USA". Gabim do thoni ju. Ja qe e bera. Thashe ta provoja nje here, lol.
Po fajin e kishte i dashuri i saj qe i thoshte "You are the most beautiful girl in the world".
Nejse, ajo do shkonte ne Tirane (pas 5 vjetesh ne USA) me gjithe te dashurin.
Kur u kthye me ka marre ne tel dhe o Zot sa kam qeshur.
Ne Rinas e priste familja. E ema e kishte pare e llahtarisur.
E motra i kishte thene une s'dal me ty neper Tirane, lol. Po qe i kishin thene "C'me je veshur keshtu si fshatare". Ajo kishte shkuar me pantallona te shkurtra e bluze pambuku (si prej Arizone).
E kishin cuar ne sallon mode per ti prere floket, e kishin futur ne palester ndersa boyfriendin e ushqenin 10 here ne dite per ta majmur.
I jati i kishte thene "U shua America per meshkuj qe me paske gjetur kete "raketikun", lol"
Ja keshtu punet, lol
HAKUNA MATATA
Krijoni Kontakt