Gjej ndonje krahshkulur thuaj se eshte me mire lol
Gjej ndonje krahshkulur thuaj se eshte me mire lol
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Postuar mė parė nga nausika
Jam funny he?E di e di. Shpresoj mos te te kem dhene shume kolpo te qeshurash se do kesh derdh kafene ke bluza ( se me kafe ne dore rri ti) edhe pastaj do te duhet te lash bluzen, ta thash ta hekurosesh. Oiii nje qerre me pune vec nga e qeshmja.
Do lujm do lujm.
Prit se mu kujtu tani. Si tha ai shahisti....Me kruj icik ne C-7. lol
HOLLAND...
Komplimentet qe dua te degjojne jane te panumerta dhe s'do i permend ketu por ate qe s'duan te degjojne eshte ti thuash se sa te shendosha jane no matter how fat they are !![]()
The truth shall set you free
Une mendoj se kur eshte nje njeri fat, duhet ti thuash atij personi!!! I ben nder, jo offendim...they should do something about it.Postuar mė parė nga Quiet_Storm
Kjo qe thua ti eshte mese e vertete. Kam pas nje kolege ne pune qe pas lindjes nuk u kthye ne peshen e saj normale por u shendosh edhe me teper, dhe nga nje femer shume simpatike, u kthye ne nje grua shume te shendoshe, qe une ne konfidence i thoja, "ben gje ti moj, apo e keni lene vetem per vit te ri...lol".Postuar mė parė nga Quiet_Storm
Nje koleg tjeter i yni, i cili eshte shume i shendoshe per vete, nje dite i thote me sinqeritet : "dobesohu pak mi goce, se ma ke kalu edhe mu, dhe le nam". Qe prej asaj dite kjo si flet me me goje, se gjoja e ofendoi.
ja that's all folks![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
puna e komplimenteve eshte nje thike me dy presa.. sepse te gjithe e dime qe kur na bejne nje kompliment po na genjejne, dhe nga ana tjeter kur degjojme te verteten nga ngel qejfi.
megjiithate une personalisht i kam inat komplimentat pasi nuk e shoh veten ashtu si me thone te tjeret qe jam![]()
On a long enough timescale, the survival rate for everyone drops to zero.
eh pa komplimenta sben dot femra. por mund te them se jane bere te tere njesha ne komplimenta sot. ca per te bo qejfin ca me verte dhe ca se esht emesuar te beje
por eshte e cuditshme te mendosh qe mashkulli thote per nje femer te bukur : uuu ca kafshe . perosnalisht sbesoj se esht enje kompliment. me duket sh vulgare.
komplimenti duhet bere kur e ndjen e jo sa per te lare gojen.
Nder ??Postuar mė parė nga Fiona
Po ai ka pasqyre te shohi vehten , nuk ka ngele ta zbuloje nga ti apo une !
Nejse , tjeter gje qe femrat nuk duan te degjojne eshte kur i vie era gojes dhe ti thuash ! Kjo eshte edhe me torturuese pasi pasojat i vuan ti direkt lol.
The truth shall set you free
Quiet Storm ,
Pse e ngaterron qellimin e temes zotrote ?
oK Te te pershtatem pak ty -ja ... meshkujt nuk duan te degjojne komplimenta psh : sa te " madhe " qe e ke ?
Ja keshtu dhe pune e meshkujve !!
...koment tipik i kategorise se shqiptareve. Nuk mesuan qe nuk mesuan meshkujt tane ti vene fre gojes, nuk kan pike gjaku ne fytyre. Rrezik i eshte dukur vetja dhe funny kur e tha.Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Tsk.
Dhe qe ky eshte koment ofendues Xhuxha eshte, nuk tolerohet burri te te thoje qe je shendoshur leme te tolerosh nje dell nga puna.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Krijoni Kontakt