Sa SEXY qe e ke avatarin ,Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
![]()
Sa SEXY qe e ke avatarin ,Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
![]()
MiLaNiStE, po nuk e pelqeu burekun me mish ia bejme me djath apo me spinaq, por kujtoj se me shume e pelqen ate me mish, lolPostuar mė parė nga MiLaNiStE
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Eh, postimi me lart me komplimente eshte paksa shaka, por tani do te behem serioz.
Gjinia me e bukur meriton respektin e duhur, edhe pse kam bindjen se sa me shume ju ofron aq me shume kerkojne, por edhe ne mashkujve nuk do na behet vone nese ua themi nje kompliment pa ēka edhe nese nuk mendojme mu ashtu sikur themi apo jo.
Per shembell:
1. Sot me pamjen tende po ia kalon Klaudia Shiferit!
2. Qenke veshur sikur per piste mode, sa edhe Naomi Kampbell do ta kishte zili!
3. Kur je ti me mua, nuk na duhen dritat (perse mos valle do i hapim), sepse ti ben drite per mua!
4. Per ndonje te plote: gabojne ata qe te thone se je e plote, perkundrazi kjo te shton bukurine!
5. Do te doja te te shikoj me shume se sa diellin (e sa mund te shikohet dielli se), hahahha
ps: e kam thene dhe kete une, sna ngjit me poeta ne jo, jane te nivelit te shkalles se larte ata..Postuar mė parė nga Poeti
(une te te kisha ty perpara edhe te me thoje keto fjale, do me vije ne gjume lol)
"I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."
Krejzii,Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
Kujdes kur te ze gjumi, se poeti eshte si Konti Dracula, pasi te ve ne gjume te fut dhembet e qenit ne qafe dhe fillon te te thithe gjakun...
Prandaj ti ben keto komplimente gjumendjellese...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
KrejziiDurrsake,Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
Nuk besoj se komplimentet e mia tė vejnė nė gjumė, por edhe nėse do tė tė vie gjumi atėherė komplimenti im nė kėtė rast do tė ishte: Mė merr nė ėndėrrat e tua qė tė shijoj bukurinė e ėndrrės nė tė cilėn do tė jem unė!?
Xhuxhumaku,Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Tė faleminderit pėr krahasimin qė mė bėn me Kontin Drakulla dhe nė veēanti pėr dhėmbėt e qenit, shpresoj tė ta kthej me tė mira!!?? (njė fjalė e popullit thotė: Nėse dikush tė gjuan me gurė, ti gjuaje me bukė)
True !Postuar mė parė nga ~Geri~
ehhhh.....
Where does a thought go when it's forgotten?
Cora, d.m.th. edhe sikur te jete gogol tjejtri, po e pati zerin e embel ti u trete ti....Postuar mė parė nga MI CORAZON
ehhhhhh![]()
diikush,Postuar mė parė nga diikush
Edhe Konti Dracula e kishte zerin shume ndjelles, prandaj i vinte ne gjume dhe pastaj ju bente ate "punen" e tij...lol pa komplimente fare.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Cfare duan te degjojne vajzat? Ketu me poshte po vendos ca text messages qe i dashuri i nje nga shoqeve te mia te dhomes i ka derguar kesaj para ca netesh. Hajde, nxirrni shamiat.
"Hey you, I don't know what to say. In the past few months I have learned so much about you and I have fallen head over heels for you. You're the first thought in the morning and the only dreams at night. In fact, you're the most beautiful dream I have ever dreamt of. And I can see a wonderful future with you. And you know what.....that doesn't scare me--it makes me excited.
You truly are my world! You have stolen my eyes and you have captured my heart. Trust what I say because it is only the truth I speak. I know a lot about life but one thing I know best is my heart....and sweetheart, it's yours. Please say something. Sweet dreams to you. Pwwwaaa! (qe do te thote kisses ne gjuhen e tyre)![]()
If I Only Could....
Krijoni Kontakt