Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 249
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga KrejziiDurrsake
    une pervete preferoj komplimenta te thjeshta dhe reale- psh kam qejf kur me thote noi cun...sa e mire qe qenke bo sot (ama kur kapardisem, qe e di dhe vet qe ngjaj mire ...si kam qejf cunat qe flasin rrugve neper dhembe. ata mo sdin te propozojne fare !!! Persa i perket ketyre komplimentave me sinonime, e metafora sme terheqin fare.
    Sa SEXY qe e ke avatarin ,

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE
    po sikur mos e pelqej byrekun me mish ajo ca bohet masanej? lol
    MiLaNiStE, po nuk e pelqeu burekun me mish ia bejme me djath apo me spinaq, por kujtoj se me shume e pelqen ate me mish, lol
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Eh, postimi me lart me komplimente eshte paksa shaka, por tani do te behem serioz.
    Gjinia me e bukur meriton respektin e duhur, edhe pse kam bindjen se sa me shume ju ofron aq me shume kerkojne, por edhe ne mashkujve nuk do na behet vone nese ua themi nje kompliment pa ēka edhe nese nuk mendojme mu ashtu sikur themi apo jo.
    Per shembell:
    1. Sot me pamjen tende po ia kalon Klaudia Shiferit!
    2. Qenke veshur sikur per piste mode, sa edhe Naomi Kampbell do ta kishte zili!
    3. Kur je ti me mua, nuk na duhen dritat (perse mos valle do i hapim), sepse ti ben drite per mua!
    4. Per ndonje te plote: gabojne ata qe te thone se je e plote, perkundrazi kjo te shton bukurine!
    5. Do te doja te te shikoj me shume se sa diellin (e sa mund te shikohet dielli se), hahahha

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anėtarėsuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Eh, postimi me lart me komplimente eshte paksa shaka, por tani do te behem serioz.
    Gjinia me e bukur meriton respektin e duhur, edhe pse kam bindjen se sa me shume ju ofron aq me shume kerkojne, por edhe ne mashkujve nuk do na behet vone nese ua themi nje kompliment pa ēka edhe nese nuk mendojme mu ashtu sikur themi apo jo.
    Per shembell:
    1. Sot me pamjen tende po ia kalon Klaudia Shiferit!
    2. Qenke veshur sikur per piste mode, sa edhe Naomi Kampbell do ta kishte zili!
    3. Kur je ti me mua, nuk na duhen dritat (perse mos valle do i hapim), sepse ti ben drite per mua!
    4. Per ndonje te plote: gabojne ata qe te thone se je e plote, perkundrazi kjo te shton bukurine!
    5. Do te doja te te shikoj me shume se sa diellin (e sa mund te shikohet dielli se), hahahha
    ps: e kam thene dhe kete une, sna ngjit me poeta ne jo, jane te nivelit te shkalles se larte ata.. (une te te kisha ty perpara edhe te me thoje keto fjale, do me vije ne gjume lol)
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ps: e kam thene dhe kete une, sna ngjit me poeta ne jo, jane te nivelit te shkalles se larte ata.. (une te te kisha ty perpara edhe te me thoje keto fjale, do me vije ne gjume lol)
    Krejzii,

Kujdes kur te ze gjumi, se poeti eshte si Konti Dracula, pasi te ve ne gjume te fut dhembet e qenit ne qafe dhe fillon te te thithe gjakun...

Prandaj ti ben keto komplimente gjumendjellese...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    KrejziiDurrsake,
    Nuk besoj se komplimentet e mia tė vejnė nė gjumė, por edhe nėse do tė tė vie gjumi atėherė komplimenti im nė kėtė rast do tė ishte: Mė merr nė ėndėrrat e tua qė tė shijoj bukurinė e ėndrrės nė tė cilėn do tė jem unė!?

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Krejzii,

Kujdes kur te ze gjumi, se poeti eshte si Konti Dracula, pasi te ve ne gjume te fut dhembet e qenit ne qafe dhe fillon te te thithe gjakun...

Prandaj ti ben keto komplimente gjumendjellese...lol
    Xhuxhumaku,
    Tė faleminderit pėr krahasimin qė mė bėn me Kontin Drakulla dhe nė veēanti pėr dhėmbėt e qenit, shpresoj tė ta kthej me tė mira!!?? (njė fjalė e popullit thotė: Nėse dikush tė gjuan me gurė, ti gjuaje me bukė)

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~
    Problemi eshte se femra eshte me sensitive ndaj te degjuarit ose then me mire ndaj zerit melodik.Prandaj thuhet se tingulli e ngacmon zemren e femres me shume se sa pamja.
    True !

ehhhh.....
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    True !

ehhhh.....
    Cora, d.m.th. edhe sikur te jete gogol tjejtri, po e pati zerin e embel ti u trete ti....

ehhhhhh

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Cora, d.m.th. edhe sikur te jete gogol tjejtri, po e pati zerin e embel ti u trete ti....

ehhhhhh
    diikush,

Edhe Konti Dracula e kishte zerin shume ndjelles, prandaj i vinte ne gjume dhe pastaj ju bente ate "punen" e tij...lol pa komplimente fare.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Cfare duan te degjojne vajzat? Ketu me poshte po vendos ca text messages qe i dashuri i nje nga shoqeve te mia te dhomes i ka derguar kesaj para ca netesh. Hajde, nxirrni shamiat.

"Hey you, I don't know what to say. In the past few months I have learned so much about you and I have fallen head over heels for you. You're the first thought in the morning and the only dreams at night. In fact, you're the most beautiful dream I have ever dreamt of. And I can see a wonderful future with you. And you know what.....that doesn't scare me--it makes me excited.

You truly are my world! You have stolen my eyes and you have captured my heart. Trust what I say because it is only the truth I speak. I know a lot about life but one thing I know best is my heart....and sweetheart, it's yours. Please say something. Sweet dreams to you. Pwwwaaa! (qe do te thote kisses ne gjuhen e tyre)
    If I Only Could....

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •