Per ta bere kete teme sa me te afert tek lexuesi thashe qe ti shkruaj njohurite dhe idete ashtu sic i kam tretur mbi veten. Pra ju kerkoj ndjese nese lash ndonje paqartesi, ndonje ngatrese te vogel etj. Kerkoj ndjese edhe per gabimet ortografike por ngaqe mu duken te gjata postimet nuk para i korigjova. Gjithashtu ne lidhje me frazat qe perdor nga autoret nese disa nga ato nuk i pershtaten 100% menyres lektike me te cilen u shprehen nga ata ju siguroj se i pershtaten 99% permbajtjes se frazave qe filozofet e caktuar shprehen!
Libra qe do ju sygjeroja:
Mbi Nacionalizmin : Elie Kedourie "Nationalism" 2002
Mbi iedologjite politike pergjithesisht : G. Sabine "History of Political Theory" 1961
(megjithese per fillestaret do keshilloja nje liber historik fillimisht, mbi historine moderne europiane, ngase librat qe siperpermenda jane fantastik por pak te lodhshem).
Tani ne lidhje me te interesuarit reth kesaj teme, Veshtrusja dhe SuiGeneris, une e thash qe ne fillim qe mos prisni t'ju zbardhoj gjithcka kjo teme perkundrasi une mezipres shtojcat e juaja ose analizat mbi te gjithe kete kolazh ceshtjesh qe mund te lindi nga Nacionalizmi.
flm
Krijoni Kontakt