Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Plaku i forumit Maska e Dr.Maxi
    Anėtarėsuar
    28-06-2004
    Vendndodhja
    Nė penzion
    Postime
    15

Didi, plakushi po ju prezentohet!

Tung juve

Une jam Gezim Bushi, i lindur me 1937 ne Split te Dalmacise. Me profesion kam qene dhe jam mjek, por jam i penzionuar tash. Kam jetuar ne gjithe trojet e Ballkanit sepse klinika kardiologjike ku kam punuar ka qene mobile dmth levizese.

Kam perjetuar teper gjera ne Ballkan, ne shume lufta kam qene i pranishem mendoj se mjek, si ne Slloveni, Kroaci, Bosnje dhe me ne fund ne Kosove, ndersa ne Maqedoni jo, sepse gjate krizes ne Maqedoni kam qene i shtrire ne spital per shkaqe shendetsore.

Per jeten private, cka mund te them, kam 4 femije, dy djem dhe dy vajza, te gjithe jane jashte shtetit, 3 ne Evrope e njeri djale ne Kanade. Jetoj nje jete te lumtur si ti themi penzioneresh por i mbushur me kujtime lufterash dhe kujtime te hidhura qe gjithmone me kane ngelur ne koke. Por puna ime e ka kerkuar ate dhe duhej patjeter te jem ne ndihme te te lenduarve, por me duket se ēalova nga tema, e leme edhe kete.

Dic tjeter cka tju them, merrem edhe me poezi dhe me skulpture ne dru, beje gjendje, shtepia ime qe eshte ne buze lumit, eshte krejt nga druri te cilen e kam punuar per 30 vite, me pelqen puna me dru, kete e kam pasur profesion pushimesh dhe profesion weekendesh skulpturen dhe punen me dru artistik. Por edhe sot mund te beje dicka por s'dije sa mund te jem ne gjendje ta luaj limen dhe cekanin e vogel per nje gdhendje.

Me internetin jam njoht qe moti, ishte viti 97, atekohe jetoja ne Kroaci dhe ordinanca jone mobile kishte qasje ne rrjet kur shkonim ne qytete te medha si Zagreb, Ljublane, Split. Kam mare pjese ne disa forume te sllovenise ne gjuhen sllovene por atje ato jane shume nacionalista dhe te fyejn, ndersa edhe forumin shqiptare kam vizituar kohe pas kohe, por tash qe definitivisht kam lene forumet sllovene sa do kem kohe do jem ne forumin shqiptar, sa te me jep fuqi Zoti do jem ne mesin tuaj sepse ju betohem se me mungon shkronja shiqe e shkruar.

U be shume me duket, ju pershendes shume, dhe miresejugjej, me thirni shkurt DIDI se keshtu me thirnin gjate 40 viteve kur isha ne mjek.

Ju pershendes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dr.Maxi : 17-06-2005 mė 10:20
    Injoranca e popullit i pasuron politikanėt.

Plaku i forumit Maska e Dr.Maxi
    Anėtarėsuar
    28-06-2004
    Vendndodhja
    Nė penzion
    Postime
    15
    Harrova dicka, tek dikush mund te ngjalle konfuzion emrat Didi, Gezim, Dr Maxi

Emerin sic thashe e kam Gezim por Didi me ka thirur gjyshja dhe ashtu te gjithe jeten me ndjku kjo nofke qe une e pelqeja, ishte nje nofke perkdhelese, ndersa sa per nikun Dr.Maxi, eshte ajo se ne kohen e luftes ne Kosove ishte nje doktor qe e thirnin Maxi dhe per hire te tij se ai u vra aksidentalisht zgjodha kete emer. Vjet kur bera regjistrimin kisha nik tjeter, tash bera kerkese dhe me riemeruan ne Dr.Maxi

Flm per mirekuptimin
    Injoranca e popullit i pasuron politikanėt.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Mireserdhe o Didi ...

Kalofsh pension te kendshem ketu mes nesh (lol )

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Mir Se Erdhe Dr Maxi.

Qendrim Te Kendeshem Midis Nesh.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Mire se erdhe MR Maxi ia kalofsh sa me mire se duhet ketu ne forum...

Prezantim vertete fantastik

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Mire se erdhet!!!Ju uroj qe tja kalojme sa me mire ketu ne Forum!!Me respekt Anisela
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Mireserdhe doktor.
    Te uroj te ndihesh mire ketu.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Mire se erdhet Dr. Maxi,

Shpresoj ta beni pranine tuaj te ndjeshme ne forum,
    Ndonjehere behemi edhe femije te prape ketu, por ca ti besh...mosha
    Kalofshi mire,

Me respekt,

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mire se ke ardhen..

Kalofesh sa mei mire ktu mes nesh..

Suksese

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Mire se vjen doktorr Gezimi, nderimet e mia per gjithcka ke bere per njerezit ne nevoje.
    Uroj te kalojme sa me mire se bashku,
    Edhe mua mema ime dikur ne femijeri me therriste Dito, emer i cili me pelqen ende edhe sot.

Dito.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kroati 74-vjeēar, Oto Bariē, trajner i ri i kombėtares!
    Nga Cimo nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 11:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •