Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare eshte bukuria per ju?

Votues
36. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Dhurate per tu shfrytezuar?

10 27.78%
  • Dhurate per tu admiruar?

17 47.22%
  • Kapital per te fituar?

9 25.00%
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34

Tema: Bukuria.....

1. #-9
    DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120

Bukuria.....

Pershendetje:

Cfare eshte bukuria per ju dhe pse?
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

2. #-8
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Bukuria eshte Bukuri

3. #-7
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Te gjitha rreth nje gjeje u vertiskan mi Bebushe:-),,Ngado ti dilke bukuria qenka gjithcka
    Tani duke marre pak pozicionin e mases qe mund te pergjigjet do te thoja se duhet specifikuar cila bukuri dhe ne sondazh duhen shtuar edhe opsione per te pabukurit
    Personalisht mendoj se bukuria eshte nje kartvizite per te hyre kudo..Po ky perfundim vjen nga ngjyrimet a vlerat qe i kane dhene e vazhdojn ti japin njerzit. E kam thene edhe ne tema te tjera, eshte rendesia qe ijapin disa ajo qe i ben edhe te tjeret te masin gjerat, njerzit me nivelin e bukurise.(flas per ate fiziken gjithmon, meqe ti se ke specifikuar).Te me pyesnin mua do te thoja nje nder shume gjera qe do ta kompletonin afer persosmerise nje person.Bukurine e shoh si dhurate nga Zoti, kshuqe ndoshta shume komente jane te teperta..

nga miss kontradikta;-)
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

4. #-6
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    120
    Marsela jam dakort me ty..Bukuria vjen nga zoti! Dhe neqoft se nje person dikush tjeter nuk e vlereson TE BUKUR atereh ai person per mua eshte kot! Sepse cdo njeri ne kete bot pa perjashtim nga brenda dhe nga jasht jan te bukur ne menyren e tyre! Bukuria nuk do te thote te jesh top modele etj etj..por personi vet personaliteti e ben njeriun te bukur!

Fjala bukuri mund te shifet dhe ne dy aspekte
    1- Bukuri Fizike
    2- Bukuri e brendeshme(mendore)

5. #-5
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Citim Postuar mė parė nga ||_BeJbi_||
    Marsela jam dakort me ty..Bukuria vjen nga zoti! Dhe neqoft se nje person dikush tjeter nuk e vlereson TE BUKUR atereh ai person per mua eshte kot! Sepse cdo njeri ne kete bot pa perjashtim nga brenda dhe nga jasht jan te bukur ne menyren e tyre! Bukuria nuk do te thote te jesh top modele etj etj..por personi vet personaliteti e ben njeriun te bukur!

Fjala bukuri mund te shifet dhe ne dy aspekte
    1- Bukuri Fizike
    2- Bukuri e brendeshme(mendore)

Bukuria eshte bukuri fizike

6. #-4
    Dicka-Qė-Ke-Ti Maska e -FaItHfUl-
    Anėtarėsuar
    05-03-2006
    Vendndodhja
    A.L.B.L.P.T.R
    Postime
    84
    Bukuriaa dicka qe kalonnnnnn .....dhe koha e harron .....
    Bukuria ėsht pėr femrat.. duhet tė jet pak me i bukur se majmuni...A's Mė Shum A's Mė Pak

7. #-3
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Bukuria ne syte nuk vjen nga Zoti por nga shijet e shoqerise ne nje moment te caktuar.Ne Mesjete egzistonte nje perfytyrim totalisht tjeter i bukurise sesa ne ditet tona: te mos e cojme shume larg le te marrim Shqiperine para ca vjeteve ku femrat goxha te mbushura ishin te preferuara,tani me pak.Akoma ne Shqiperi kam degjuar te thuhet"jevge e zeze"per ato brunet tipike shqipetare(floke-sy-lekure te zeze)e kjo ngaqe me perpara tiparet e lehta,tiparet e Europianeve-Perendimore shihen si shenje pastertie,shenje force: Cezari i ka marrur femrat bionde nga kolonite e tije perendimore dhe i ka cuar ne Itali per te ju prere floket dhe me to te beheshin paruke per zonjat e medha te shoqerise te atehereshme meqe s'kishin ngjyra per ti kthyer ne biond.

Eksperienca ime e ketyre pak viteve jete( ) me ka mesuar qe me pamjen hap dyert e injorances,me diturine hap dyert e njerezve me bote.Une ju them shpesh miqeve qe mund te jetoja shume mire pa pamjen time,dhe te isha poaq e lumtur sa jam tani,ndoshta me teper*por ama jo pa nivelin mendor qe kam arritur gjate ketyre viteve te studimit.Ndonje me pergjigjet"kur e ke dicka se vlereson sa duhet,ndaj ben keshtu ti",ndoshta eshte keshtu por pikerisht kur e ke dicka i jep vleren qe ka: jo me shume,jo me teper.Kur se ke e kthen me projektimet mendore ne nje celes me te cilin mund te arrije kudo.

Dje drekova me ca miq(shoqe-shoke) qe i njoh qe ne te mesmen dhe qe s'banojne me ketu ku jam une,me to kishin ardhur dhe dy cuna,miq te tyret te ngushte; njeri kishte nje pamje qe do ja kishte zili cdo mashkull,tjetri dukej tamam si Jezu Krishti(vetem se me syze).Ky i pari,veshur bukur(cike si teper per shijet e mia),makine te bukur...ky tjetri,i veshur thjeshte,me nje pamje te thjeshte por me nje karakter eksploziv,te mrekullueshem,fantastik.Ndenjem ore te tera aty,dhe sa me shume kohe kalonte aq me e mahnitur ngelja nga aftesite intelektuale te atij njeriu,aftesia per te te dhene muhabet me nje sharm te papare...Ai me ate karakter mbulonte cdo imperfeksion fizik.Ai tjetri me dukej si kukull e vene diku ne restaurant,"hahaha-hihihi" me ato gocat por ama asgje me permbajtje,asgje me esence te vertete...

Njeriu duhet te vleresoje te tjeret ne baze qe ato kane arritur te bejne ne jete,jo ne baze te asaj qe ju eshte dhene ne lindje.Bukuria ne syte e mia s'eshte arritje,prashitja e trurit po.Nje njeri mjafton te jete normal nga pamja(dmth dhembe jo te dalur si karrakacine kur qesh,hunde normale dhe veshe jo te dalur )per te tjerat...pff,asnje rendesi.S'do e kisha problem fare sikur partneri te ishte me pak nga pamja sesa une,mjafton te ishte normal,por ama po te mos kishte substance si njeri s'do ja hedhja dy here syte.Jo te ishte i bukur,por le te ishte Brad Pitt.
    Ne formen sesi ndreqen femrat/meshkujt duken direkt sesa bagazh kane ne koke,i sheh ato kokeboshet te sterlyera,te sterveshura(dth gjysem te zhveshura)...dmth qe s'kane c'te bejne tjeter pervecse te zgjohen e te lyhen dhe ngjyhen,bota ju sillet rreth pamjes dhe jo rreth asaj qe bejne ne jete.Dashnoret i duan me pare dhe me zinxhire te arte ne qafe mbi ato t-shirtet e zeza aderente...te tjerat s'kane rendesi per ato.Une se kuptoj sesa dritshkurter mund te jeet njeriu nese mendon qe jeta kalohen duke thene"bah sa te bukur e kam burrin"ose"puh sa e bukur m'duket vetja".

Me falni zgjatjen por ca gjera e kam te veshtire ti permbledh ne nje vjershe.

* Mesiper thashe qe ndoshta do isha me teper e lumtur ngaqe kur ke nje asortiment jo te gjere fokusohesh me mire ne te;kur ke shume kepuce nese gervishet njera s'pret ta cosh ta ndreqesh por direkt merr tjetren.Kur mund te kesh vetem nje pale,je e detyruar ti ndreqesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 21-03-2006 mė 07:59
    Kam vetem nje limit: qiellin!

8. #-2
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Per mua bukuria e cdokujt qendron ne bukurine e shpirtit te tyre

9. #-1
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    120
    Zemrushja me tu jam dhe un eshte e vertet!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Une Bejbi psh mendoj qe sikur ti te ishe dakort me Zemrushen s'do kishe vene avatarin qe ke vene

kapital per te fituar dhe dhurate per tu shfrytezuar jane e njejta gje, dhe besoj qe me opcionet e ke vene te sondazhi e ke thene mendimin tend
    Arsyeja qe te them kete, eshte se, s'me pelqen kur njerezit perdorin shprehjen :"Bukuria qendron ne shpirt", sa per te thene ndonje gje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helene : 23-03-2006 mė 07:09

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Suplement veror: Bukuria femėrore nė sytė e njė mashkulli
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 13:20
  2. Sa vlerė ka bukuria e jashtme nė dashuri?
    Nga fisniku-student nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 18:59
  3. Çfarë është bukuria?
    Nga huggos nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 11:13
  4. Kur keqpėrdoren pasuria, shėndeti dhe bukuria...
    Nga fisniku-student nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 18:08
  5. A duhet tė lyhen femrat shqipėtare, pse vritet bukuria?
    Nga kristal nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 21-07-2003, 13:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •