kendon shume mire,por besoj se i duhet te mbaje pak diete...
kendon shume mire,por besoj se i duhet te mbaje pak diete...
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Te dielen tjeter, ne date15 shtator eshte e ftuar ne nje mbremje shqiptare ne Michigan. Me shume rreth kesaj mbremje mund te lexoni dhe ne faqen e pare www.albasoul.com
Ajo nuk ka qene ndonjehere e dobet qe te dobesohet tani, madje nga sa e mbaja mend une ne Shqiperi kur e pashe ketu per here te pare mendova se kishte rene shume...pastaj si njerez, per shoqeri e te gjitha...te gjithe jemi te ndryshem
![]()
ndoshta aty ka rene...sic thua edhe ti! kur ka qene ketej e mbaj mend goxha te beshme.
persa i perket faktit qe gjithmone e mbushur ka qene...vjen nje moment kur njeriu edhe mund te doje te dobesohet.
gjithmone ka nje here te pare ne jete.
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Aurela kendon ne Debal Gardens tani , nje lokal me muzike Shqiptare qe e ka nje fare Dem Balidema me origjine nga Mali i Zi me duket. Lokali ndodhet ne Brooklyn, ne 18th Avenue dhe Benson Avenue, eshte me te vertete dicka e bukur. tek ai lokal zhvillohet cdo vit nje mbremje e madhe per naten e vitit te ri.
ja vlen te shkosh po hyrja eshte $20, cik si shtrenjt kur e mendo me ik me nja 3-4 veta.
timeo Danaos et dona ferentes
Sot u shtuan ne faqen e muzikes se Albasoul dy albume te reja te Aureles.
1. Superxhiro
2. Tundu Bejke
Ndersa ketu si gjithmone mund te degjoni albumin The Best.
aurela ?............si shpirt fare doni si paraqitje doni si artiste .............
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
Aurela eshte vertet nje kengetare e mir
dhe nje artiste e mir gjithashtu.
I pelqej kenget e saj
Aurela eshte me e mira!! Pa dyshim!
Cdo kenge e ka pas me kuptim, dhe ka ze shume te bukur.
(Vlora nr1)![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-10-2003 mė 19:52
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
Pash nje kaset mbreme, te Vitit 2002.Nuk e di a e ka pare ndokush nga ju,por un kur pash Aurelen ngela me goje hapur.Ishte ber me te vertet shume e bukur.Nje ndryshim 100%.
Nje trup shume te bukur, dhe ne fytyre me duket pak operacion plastik te syt.Me pelqeu jasht mase.E kam preferuar gjithmon per kengetare,por nga pamja s'me ka pelqyer ndonjiher , mbreme ndrova mendje![]()
:^zilet
Krijoni Kontakt