Vlora krenohet me ...
Ismail Qemalin
Vasil Rucin
Sokol Kushten
Alban Skederajn ..etj etj
por Aurela Gacen eshte mekat ta fusesh ne ket rang. Pervecse kokaine e gjalle dhe qe shko me lek asgje smund t'i ofroj vlores dhe fansave ne thonjeza te saj?
nqf se moralin e ka xero? le t'kendoje mire sa te duash ,askush nuk krenohet me te.
Eshte si te them Inis Gjoni krenaria tirones .pfffffffff
Against all odds..
S'me intereson fare jeta e saj private. Ta zesh ashtu shume pak kengetare dalin te paster nga ana morale. Merr kengetaret e medhenj me fame boterore, Elton Xhon, Whitney Houston, Michael, Xhorxh Michael. Britney Spears, e me radhe. Shumica drogaxhinj, pederasta, etj.
Mbase Vlores nuki ofron gje, por publikut po. Te tjeret qe ke permend as nuk e kam idene si ka qene jeta private e tyre.
Please, Inis Gjoni eshte pseudokengetare.
Feelings change - memories don't.
Ska anglez qe t'jete proud per elton xhon pervec atyne qe i bin dajres .lol ,aq me pak per xhorxh michael. Britney per amerikont eshte nje e smure psiqike ,dhe muzika saj pelqehet nga 14-15 vjecar. nejse s'eshte e thene qe une kam te drejte dhe ti je gabim.
une kshu e gjykoj.
Against all odds..
Artistja me e Madhe SHQIPTARE e Dy Dhjetvjecareve te Fundit, E magjishme si ne Balada dhe ne kenge Ritmike !!! Vokal tejet i fuqishem, Interpretim skenik i perkryer , Shqiptim i sakte dhe i qarte i tekstit te kenges !
Me pak fjale, ARTISTE E KOMPLETUAR, ARTISTE E MADHE ! KRENARI E MUZIKES SE LEHTE SHQIPTARE TE DEKADAVE TE FUNDIT !
PERLA & HIMNI I MUZIKES SE LEHTE SHQIPTARE PAS '90 - E PAARRITSHMJA KENGE :
FATI YNE SHPRESE & MARREZI !
Bashkepunim Legjende : Ferdinand Deda - Ilirjan Zhupa - Aurela Gace
Respekte & te duam ne Festivalin Europian !!!
Kjo me duket se eshte per festival-E
tek ky video klipi i fundit qe kendon me ate tullacin dhe ate maxhupin , fare sme duket si kengetare ,por si nje prostitute, asnje fjale nuk ia mar vesh, veshjen katastrofe, makiazhin beter as nje far shije femrore . Disa njerez qe njofin personalisht thuan qe eshte shume agresive ne disa raste,me teper ngjan me nje mashkull se sa me nje femer
Momenti i shumpritur po afron ! Kam ndjesine se PREZANTIMI I SHQIPERISE NGA AURELA do jete ME DINJITOZI & I FUQISHMI, deri me tani !
SUKSESE & VEC PERPARA AURELE !!!! PAĒ FAT NE EUROVIZION !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 29-04-2011 mė 09:27
Kenga me e re e Aurela Gace, shpreh nje realitet te hidhur shqiptar....
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
Aurela Gace
Nje urim per miqte e mij te shumte gays....Legalizohet ne New York e drejta qe edhe ata te martohen me te gjithe te drejtat.![]()
Krijoni Kontakt