Per ta bere PC shqip duhet te kesh windows genuine(origjinal),jo pirat.Shkarko kete program dhe instaloje.Kliko ketu
Per ta bere PC shqip duhet te kesh windows genuine(origjinal),jo pirat.Shkarko kete program dhe instaloje.Kliko ketu
Po ne rastin kur pc eshte italisht (ose ndonje gjuhe tjeter si mund ta instaloj pakon shqip?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Nuk e di nese ka ndonje tjeter,por kjo eshte vetem per ata qe e kane kompjuterin ne gjuhen angleze.
Une e kam pasur windows ne shqip por nuk me ka pelqyer fare .
Pikerisht kete dua te gjej edhe un. Mnyren se si te instalosh pakn shqip kur sistemi ka gjuhe te ndryshme nga anglishtja.Postuar më parë nga Pavli
Më në fund (për çudi) Windows XP në gjuhën shqipe u instalua në kompjuterin tim. më përpara gjithmonë instalimi përfundonte pa sukses. Do ta rinis më vonë sistemin që të shoh më në fund edhe me sytë e mi Windows-in XP në gjuhën shqipe.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Ka per te qene dicka nga e cila do lodhesh shume shpejt nqs i ke pa shkrimet e Ardit me lart
Përshëndetje të gjithëve.
Kur bëra një vizitë në web duke përdorur Internet Explorer vura re se të
gjitha funksionet ishin në shqip. Si mund të bëhet kjo? A mund të më tregojë dikush
se si zhvillohet ky proçes hap pas hapi?
FALEMINDERIT
Nuk po instaloj dot pakon ne gjuhen shqipe per windows.
Sapo hap LIP.exe (qe fillon instalimin me nxjerr nje tabele qe thote :
Per te instaluar duhet te vertetosh qe ke genuine etj...
Un per aktiivizim e windowsit perdor w kill , kjo menyre ka funksionuar me te gjithe kompjuterat ne te cilet kam instaluar windowsin shqip , por ksaj radhe nuk po punon ca duhet te bej? ju lutem me ndihmoni shpejt e kam me nxitim.
As une nuk e kam Genuin dhe i njejtin problem me shfaqet edhe mua.Istalohet deri ne fund dhe kur del me i kopjut filet e Reja ateher i fshin filet krejt cka i ka istaluar me par dhe me hapet nje dritare e vogel dhe ne te shkruan"Istalimi i nderfaqes se Windows-it ishte i pasukseshem tani" dhe duhet me kliku "Ne Rregull" .
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Krijoni Kontakt