Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Validation Failure: Product Key Failed Validation[0x80080220]

Why did my machine fail validation?

The product key found on your computer is from a Volume License Key (VLK), which has been blocked. A VLK is typically licensed to organizations who want to use multiple copies of Windows. However, if a VLK is reported as stolen or leaked, it is then blocked from passing through validation.

If you received a computer with a VLK, and you do not have a Volume License Agreement with Microsoft, then you may be a victim of software piracy. If this has happened to you, please see below for the steps you can take.

If you do have a Volume License Agreement with Microsoft, you believe you are using the appropriate VLK assigned to your organization, and your VLK has not been reported as stolen or lost, please contact your system administrator, Large Account Reseller (LAR), or Enterprise Software Advisor (ESA) to report the problem.

Steps You Can Take
    Contact Your Reseller
    Microsoft recommends that you print a report of your results and take it back to where you purchased your copy of Windows. Click here to print the report.

If your reseller is unable to help you, you can come back to this page by adding it to your favorites list now.

--------------------------------------------------------------------------------

Obtain Genuine Windows Software
    If your reseller can not help you obtain a copy of genuine Windows, you may purchase a license for genuine Windows online now. Click here to learn more about obtaining Genuine Windows Software.

--------------------------------------------------------------------------------

Turn on Automatic Updates
    Did you know that Windows XP can keep your computer up-to-date automatically with the latest updates and enhancements? You can set Windows to recognize when you are online, search for downloads from the Windows Update Web site, and deliver them directly to your desktop. Genuine Windows validation is not required to use the Automatic Updates feature. Keep your computer up-to-date today.

Why use genuine Microsoft software?

With genuine Windows software, you receive:

Capabilities You Expect
    Your system will deliver the features, options, and performance you need to maximize your productivity and enjoyment.

Confidence and Peace of Mind
    Your software is authentic, properly licensed and supported by Microsoft or a trusted partner.

Ongoing Improvements
    You will get access to updates, enhancements, and innovations that help you protect and do more with your PC.

Learn more about the benefits of genuine Microsoft software.

Other resources
    If you are unable to resolve your problems or have questions, we would like to hear from you. Contact Us. To share questions and comments with other WGA users, contact the Windows Genuine Advantage newsgroup at Talk back to WGA (English only). Find out how to verify that your Microsoft products are genuine. Learn More.

Ja dhe mua me del ashtu si te ka dal ty Cyclotomic si ta rregullojm? cfar mundet me pas?
    PS: Mos ta harroj una skam hic Windows SP2, e kam vetem Windows XP Profesional me SP1? mos duhet me instalu SP2 per te me lejuar me instalu? apo ku qendron problemi?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 21-09-2005 më 20:31

Open your mind now! Maska e besart
    Anëtarësuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    480
    Ky është një hap shumë i madhë për shqiptarët.

Nuk dua t'i kritikoj per gjuhen qe kanë përdorur, sepse unë nuk jam askushi në krahasim me akademikët e gjuhës qe kanë punuar në ketë projekt, por e pashë një fjali "pak çuditëse" nëse mund te them sëpaku keshtu mu duk mua.

Web Site e kishin perkthyer si Sajtin e Uebit.

Nuk e di ndoshta do te ishte me mirë ta perkthenin kështu:

Ueb sajtin ...

Sidoqoftë ky është vetëm një mendim i imi.

Puna qe e kanë berë, është shumë e çmueshme.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!

ooo nuk funkcionon ky windows-i shqip jo.. harro.. se ka fjal qe nuk mujn me perkthye.. ma shum esht anglisht se shqip--

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-09-2005
    Postime
    23
    Nuk besoj se versionin e XP ne shqip duhet ta perdorin ata qe nuk e nohin XP ne anglisht dhe fillestaret, se do tkishin shum probleme ne te ardhmen kur te punojne ne 1 kompjuter me xp ne anglisht ...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Mbase ndonjerit prej jush nuk ja kane zene syte nje bug i vogel ne paketen e gjuhes shqipe per windows XP
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Epo nja dy gabime duhen per hudher

Ato duhet te kene edhe ndonje adrese qe mirepresin komente verejtje per ti permiresuar nese nuk jam gabim.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678

Paketa e gjuhes shqipe ne XP (Deshtim Total)

Nuk e di nese ju qe perdorni akoma paketen shqiptare te XP jeni akoma ne perdorimin e saj une personalisht sapo e uninstalova si pakete pasi per mendimin tim ishte nje deshtim total e para nuk eshte nje perkthim i denje i windowsit si ne gjuhen letrare ashtu edhe ne ate teknike ... shume pjese te tij nuk jane perkthyer ketu e kam llafin per ne brendesi te windowsit ne konfigurimet e pamjet e avancuara ... per mendimin tim kjo ishte nje deshtim total e nuk e kuptoj akoma se si Microsoft e ka pranuar edhe e ka futur ne site te tij zyrtar ....bera nje raportin ne TechNet te microsoft per kete ku submita edhe logo e dokumentacjone per gabimet e bere shpresoj te marin masa te menjehershme..... une kalova perseri ne gjuhen angleze derisa te dale nje versjon me i qendrushem i kesaj pakete edhe nje versjon me gjuhe letrare shqipe jo alla kosovarce edhe pa kuptim sikunderse Desktop = Tryeze tavoline

Me indinjate
    Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ardi,

Më duket se problemin e ka gjuha tënde, jo gjuha e paketës shqip për Windows-in. Hap fjalorin e do gjesh qindra gabime drejtshkrimore në shkrimet e tua, për të mos përmëndur gramatikën që mbase nuk ekziston fare në botën tënde. Ti shkruan paragrafe të tëra pa vendosur asnjë pikë e presje.

Shiko fjalët anglisht që ke përdorur ti në shkrimin tënd më lart:
    uninstalova = hoqa, largova, çinstalova
    site = faqe, sajt
    raportin = raport
    submita = paraqita, dorëzova
    logo = stemë

Nuk po fus këtu gabimet drejtshkrimore e fjalë të tjera të tuat që nuk bëjnë pjesë në gjuhën letrare.

E kur ty nuk të bëkan përshtypje gabimet e tua drejtshkrimore, është për tu habitur se si merr guximin të ankohesh tek Microsoft për paketën e gjuhës shqipe që është përkthyer shkëlqyeshëm. Sigurisht që ka gabime të vogla, por deri dje nuk kishim një paketë të tillë, ndërsa tani kemi. Në je i zoti, përmirësoje atë, por mos e vlerëso si "dështim total". Mos vallë duhet të fshijmë edhe shkrimet e tua nga forumi, siç ke hequr ti paketën shqipe?

Përkthimet janë bërë në gjuhën letrare e mos thuaj që janë alla-kosovarçe se (1) tregon injorancën tënde mbi gjuhën, dhe (2) ofendon gjithë shqiptarët me tonin tënd. Tryezë është fjalë e gjuhës letrare dhe nuk mendoj të ketë fjalë më të përshtatshme në gjuhën shqipe për "desktop" (desk = bankë, tryezë pune; top = pjesa e sipërme). Të duket ty e papërshtatshme sepse nuk je mësuar t'i thuash "tryezë". Pasi të përdoret gjerësisht, nuk ka për t'u dukur aq e gabuar.

Nuk kam dashur të të ofendoj me kritikat e mia më lart, por kam dashur të të tregoj se gjuha shqipe duhet të përvetësohet në vetvete para se ta kërkosh atë tek të tjerët. Mbase dhe ti je në vend të huaj, si unë, e shumë të tjerë në forum, por nëse e ke vërtet për zemër gjuhën shqipe, atëherë i gjen mundësitë për ta mbajtur atë gjallë e ta përmirësosh çdo ditë. Paketa e Windows në shqip të ndihmon të bësh këtë gjë edhe për gjuhën e informatikës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 21-11-2005 më 12:42
    Edi

Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Edo me fal se tani e lexova kete teme.!

Me nje fjale ti thua qe tryeze tavoline eshte fjala me e mire qe mund te perdoret per "desktop" , Po per fjalen "shortcut" fjala me e mire qe mund ti pershtatet eshte "Shkurtore". Qe eshte perkthyer alla-kosovarce eshte perkthyer alla kosovarce se ne ate pakete ka fjale qe shqipja letrare nuk i ka. Shkrimi im eshte pa gramatike edhe me fjale qe nuk ekzistojne, sepse ne kete forum perdor gjuhen e komunikimit tim nuk perdor nje gjuhe qe do perdorja ne dorezimin e ndonje projekti apo ne nje pakete Gjuhe, sepse ka ndyshim shume te madh.
    Nese qe mos i hyme debateve, cdo program apo pakete gjuhe ka nje pjese ne internet ku mund te dergosh BUGS apo gabime kodesh, sic njihen, ate gje "paraqita" microsoftit

Ardi

P.S. Submit ne kompjuter nuk ka te beje fare me fjalet Paraqita, Dergova.
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Armiqtë e gjuhës shqipe dhe triumfi i saj
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 11:35
  2. Ali Riza Ulqinaku (1855-1913)
    Nga Marsel në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-11-2006, 13:23
  3. Baza dialektore e gjuhës standarde
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  4. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14
  5. Konferencë ndërkombëtare për shqipen standarde
    Nga Beqari002 në forumin Gjuha shqipe
    Postimi i Fundit: 15-11-2002, 14:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •