Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ja, une tani e mesova qe ai qenka liruar. Edhe sapo France2 e dha lajmin keshtu : acquitter au bénéfice du doute, qe do te thote : lirohet per mungese provash, dhe kjo nuk eshte i pafajshem me sa di une. Thjesht nuk ka prova te mjaftueshme, dyshimi ekziston por provat mungojne. Kaq mora vesh une. Tani diskutim te mbare, e pati apo nuk e pati koken Hasani...

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Edhe ata qe shofin televizor nga vrima e celsit se derres, e nxoren koken me: "Dhe liria blihet me para". Kush u ble juria?? apo gjykatesi?
    Bytheziu dhe mbase ja ka shqyer vrimen atij qorrmatufit te coroditur, po fajin per kete se ka jevgu. Fajin e ka vetem mamaja e atij pederastit te vogel, qe duke e ditur se kush ishte Jevgu e mori nga dora dhe e coi drejt e te krevati i Jevgut.
    Me c'te drejte mund ti kerkoje ajo llogari Jevgut se i shqeu vrimen e mytit te birit? Pra po i ankohesh ujkut pse te hengri delen qe ti vete i cove te dera e folese. Injorant popull. Me behet shume qefi per keta njerez te pangopur qe kerkojne ne perfitojne ne kete menyre, tani le ta mbaje kalamanin. Dhe vrimen e mytit ja shqyen dhe me gisht ne goje mbeten. Biles ai Jevgu ti fusi dhe nje kunderpadi per prishje reputacioni, dhe pastaj te behet dhe "kurva" e ndonjerit ne burg.
    Pastaj dhe akuza ishte bloze. Teorite e Konspiracionit te Avokatit te akuzes e bene gjyqin te dukej si emision UFO-sh (apo temat e fondamentalisteve ne forum). Akuza kryesore ishte Dhunimi i qormatufit, avokati i shtoi dhe dhenie alkoli kalamajve, mbajtje peng pa deshiren e familjes etj etj....e corientoi fare jurine dhe u hap si Kurdet ne Azi, ku te perqendroheshin me pare njerzit e shkrete, kur sulmon nga te gjitha anet, nuk sulmon nga asnje ane. Ngaqe hapi kaq shume akuza u detyrua te sillte 10-20 deshmitare te mbeshtete keto akuza. Ata qelluan te gjithe mbeturina (burgaxhinj, sahanlepires, puntore te pushuar nga Jevgu, mashtruesa etj etj) e kjo i dha mundesine avokatit mbrojtes ti priste ne mes si kallinj misri dhe te diskretitonte akuzen, qe si rrjedhim solli humbjen e besimit tek akuzuesit

Une te isha ne vend te atij Jevgut (do kisha vrare veten me kohe) do levizja ne Tailande, e ta mblidhja mendjen me gjithe keto brockullat e Amerikes. Aty ja shqyen mitren kalamajve qe ne djep e te thone dhe faleminderit. Vend ideal per Jevgun
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga R2T : 14-06-2005 mė 17:15
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Ama nje gje eshte e pamohueshme tani , qe MJ e humbi reputacionin qe ka patur dikur ...nuk kam shpresa se do ti kthehet me pas gjithe ketyre rremujave ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shpresojme te vene mend njerezia tani ne usa .. nuk dergohet me duart e veta femija te pedofili .

Michael Jackson eshte pedofil .. dhe nje dite do dale prape .. me siguri viktimat e ardhshme do jene femijet e tij .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Michael Jackson eshte pedofil .. dhe nje dite do dale prape .. me siguri viktimat e ardhshme do jene femijet e tij .
    Nje duartrokitje per Pink-un!

Eu Pink
    Ke fol shkurt dhe rrept!

PINK
    Ku e din ti se ai eshte pedofil?

(Faktet ju lutem..)

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    RTP .. RTSH .. RTS ..

Do fakte zotrote ???

Cudi se cdo gje duket qarte ... te duken normale veprimet e tij , ato " sleep overs" me femij te ndryshem dhe ne te njejten dhome ?

Nuk ka asgje tjater ne kete dynja per nje 40 vjecar e caaa te merret ???

Megjithate koha do ta tregoje .. pedofili po pedofil ngelet .. nuk ndryshon kollaj !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Mua ai me duket vete si nje femije. Nuk shikoj nje burre mbi te 40-tat tek Michael Jackson. Mbase dhe jam gabim, por mendoj se eshte i pafajshem.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Gjithqka eshte e mundur!!

MJ jeton ne nje bote disi ne vete dhe shume te quditshme! Tek nje njeri normal eshte shume e vertete ajo qe thote PINK mirpo ne rastin e MJ nuk mund te jete absolute mendoj une.Nese eshte me te vertete Pedofil atehere koha do ta sjelle ne nje te ardhme shume te shpejte perpara nje gjyqi tjeter.

Por egziston edhe mundesia tjeter qe e gjitha te jete BLACK HOLE parash e para pregaditur ne menyre te persosur! Dhe nese nuk eshte fajtor shpresoj te kete zene mend me kaq e tu qendroje femijeve te pashoqeruar me kilomatra larg
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anėtarėsuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    RTP .. RTSH .. RTS ..
    PINK

Mos me thuaj se u ofendove nga nje pytje e tille!

Ēfar eshte kjo RTS-ja?`
    Lidhe radio tv serb me nofken time?!
    Ke bere namin,besom.
    Tani vertet meriton duartrokitje edhe me te burishme ne salle!

Pytem:
    Ēfar amebe duhet te kalkuloj neper labirinthe te sterfalkueme qe
    ti fus keto tri iniciale ne nje renditje!?
    Flet per M.Jacksonin,flet per pedofilizem,
    e kercen nga kalifornija te beogradi duke e radhit me prishtinen dhe tiranen!!!

Paske probleme psiēike,me bacin,shko te mjeku,urgjent!

Cudi se cdo gje duket qarte ... te duken normale veprimet e tij , ato " sleep overs" me femij te ndryshem dhe ne te njejten dhome ?
    Pse nuk shkove te deshmosh edhe ti?
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    RTP ,

Vallaji ta kam " borxh " kete te qeshme qe me dhe , me beso " u made my day "

E kam sinqerisht ... nuku e dija se ato shakat e mia .. u lidhen direk me kanale serbe (lol )
    Pse qenkerka kanal RTS ??

e mire mos u nxeh , se nuk ishte e qellimshme kapercimi im nga Kalifornia drejt e ne Beograd ! ( c'ishte kjo koicidence keshtu )

Probleme psiqike nuk kam une , dhe po e le me kaq se nuk dua te marri biseda ngjyra te tjera ... ok ?

Te deshmoj ?
    e pse ? fus gje ne xhep ? nahh (lol )

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bernhard Schlink
    Nga Pedro nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2010, 21:10
  2. Michael Jackson
    Nga ZEVZEKE nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 11-02-2010, 16:34
  3. Michael Jackson: "Fundi ėshtė afėr"
    Nga RaPSouL nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 07-07-2009, 16:17
  4. Lajme Nga Bota Islame !
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 367
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 15:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •