me shume se 100 vjet?
stergjyshja ime eshte 105
![]()
me shume se 100 vjet?
stergjyshja ime eshte 105
![]()
NEVER, EVER, MESS WITH A --C-- PROGRAMMER ... ! . C is a SwissArmy, Hell it's sharp, hell it's powerful, but hell you can cut yourself.
E lexova artikullin e ketije kinezit dhe shkenca e tije dmth qelizat dhe polet e saje etj eshte korrekt (simbas mendimit tim) dhe teoria e tije pak a shume ben sens. Por persa i perket kesaj kaq eshte. Eshte vec nje teori edhe duke pasur parasysh qe ky njeri na paska nje mekanizm i cili krye vepra te tilla shkencore perseri qendron nje teori. Ndoshta ky mekanizmi te ndihmon te qendrosh i/e ri/e dhe te dukesh me ne forme por jo qe te ben te jetosh perjete. Qelizat truperore mbas disa kohesh vdesin dhe riprollohen serish por duke u vjeteruar trupi aq me shume bie numbri i prollimit dhe mundesia e trupit te prolloje qeliza.
Simbas ketije kinezit/kanadezit etj edhe makina e ultrasaundit qe perdoret ne fizioterapi te beka te jetosh perjete por ne fakt vec te relaxon muskulin. Ndoshta ka mundesi qe ky te jete i sakte dhe teoria e tije te jete e sakte por une e besoj kur te shoh faktet. A mund ta provoje ai teorine e vet? Ka fakte? Llogjikisht eshte e veshtire ta provosh sepse per cfare behet fjale eshte perjetesi por nese je shkencetar asgje nuk eshte e veshtire. Ka menyre te ndryshme testimi dmth kjo nuk eshte nje drawback.
Sx to everyone will do good in their malnurished lives
Faktoret qe shkaktojne mplakjen jane shume. Nuk zgjidhet ekuacioni vetem me nje hap.
Interneti eshte i mbushur me produkte qe premtojne shume gjera.
Mbase nxjerrin ndonje substance qe i kthen njerezit ne majmuna qe ti behet qejfi disave........
vitin e kaluar e kam pare nje lajm ne BBC per zbulimin e disa bakterieve njeqelizore te cilat kane mundesi te te jetojne shume gjat ,ne fakt ato kishin dikund 700-800 vite.
permes nje procesi ato ripertriheshin , si krimbat qe shendrrohen ne flutura edhe ato me nje lloj metamorfoze mundn te ripertrihen.
nuk e di se sa eshte e mundshme qe njeriu te behet i pavdekshem por nuk eshte edhe aq larg mendsh.
mendoj prandaj jam egoist
Njeriu ka per te jetuar nje kohe te gjate, ndoshta edhe 300 vjet. Por kjo jo edhe per disa shekujsh, por nga ana tjeter, per disa shekuj, ose dekada mund te ndodhin shume gjera qe mund ta kthejne shoqerine ne mesjete.
Para ca kohesh lexova dicka mbi nano-technology, e cila do te premtoj nje jete edhe tre here me te gjate. Kjo gje do te ndodh duke rinovuar qelizat qe vdesin dhe plaken me te reja te cilat do te kene aftesi te shumohen si ne fillim te jetes.
Sa per jetim te perjetshem: 'Anything that exists deserves to perish'.
be good
Ideja e teknologjise eshte shume e mire por shkencetaret e kane marre parasysh se sa do te rritet numri i popullsise dhe teknologjia mund te behet qe te kushtoje dhe miliona dollare!
*Software is like sex...it's better when it's free.*
mu duk mjaft interesante, e shtova faqen ne te preferuarat dhe do ta lexoj me kujdes.
ja vlen ti kushtosh pak kohe, teorite te tilla, genjeshtra apo te verteta qofshin kane vleren e tyre.
Interesante ishte simboli qe kishte ne njeren prej faqeve, me siguri eshte anetar (ose kerkon te hiqet) i ndonje shoqerie sekrete.
Kishte simbolin e Horus, skifterin, dhe simbolin e merkurit, ne te djathte, ate te majten nuk e kuptova ça ishte.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 18-11-2007 më 15:25
Nuk ia keshilloj njeriut, por mund ti bleni ato dy unaza dhe ti veni ne dore. Pas nja nje viti hajdeni na thoni se si ndjeheni qe te dime dhe ne ca te bejme
![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
e vetmja menyre te behesh i pavdekshem eshte qe te besh diqka te mir per njerzimin ose per kombin tende .
ka shum njerez edhe pse kan vdek nuk jan harruar si Skenderbeu , Naim Frasheri , Ismail Qemali ,Ibrahim Rugova etj
ndryshe nuk besoj se do te kete menyre per te mundur vdekjen
Krijoni Kontakt