Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    T'i vinin edhe përkrenaren e Skënderbeut manekinit edhe e bënin tamam.
    Se ç'është edhe një brand name tjetër ( nuk më kujtohet tani , por me duket se "Buckle"..s'di... ) që shet T-shirts dhe jeans për meshkuj në Dillard's , që ka vënë shqiponjën dy krerëshe në T-shirts
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    6 Things Every Woman Must Own

Every woman, no matter who she is, where she lives, what she does or how old she is, needs certain essentials in life. Six of them to be precise, according to Melissa Kirsch, author of the new book "The Girl's Guide to Absolutely Everything."

It's OK to splurge on these:

1. The little black dress
    This is a must-have for every woman's closet. Pair it with a tailored jacket for work. Strip off that jacket and add a string of pearls or a diamond necklace and you're set for a night out on the town. Kirsch told The New York Post, "A little black dress is essential because it's a neutral dress, and because you can wear it so many ways no one can tell it's the same one."

2. The neutral-colored, two-inch heel
    Did you know that the best color for shoes is one that matches your skin tone? Look for heels that are about two-inches high. Kirsch says neutral heels will not only make your outfits look better, but also make your legs appear longer.

3. The right bra
    Every woman needs to wear a bra that will help her look her best and feel her best. "It's the easiest way to look like you've lost five pounds," Kirsch explained to the Post.

4. A colorful winter coat
    When the temperatures drop, the wind howls and snow threatens, a colorful and warm winter coat is an essential. Kirsch warns against bulky or black coats. Any other color is fine. In winter, "your coat is your outfit," she says.

5. A practical bag
    Every woman needs a purse. Kirsch's advice is to find one that holds a lot of stuff, is colorful and can transform any outfit. You don't need to spend a lot of money or get a designer bag. Just make sure it's nice and fun.

6. Sunscreen
    Sunscreen is just as important as anything in your makeup kit. "It's part of your minimum cosmetic requirements," Kirsch told the Post. "Without sunscreen, you're going to end up looking like an old Gucci bag!"

Source: Melissa Kirsch, author of "The Girl's Guide to Absolutely Everything."

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kam nje black dress, por s'me ben me; me rri i madh. Se keshtu... sa vij e rinohem une... kur isha 14 dukesha 18... tani kaloj per 16 Kurse per taka, kam nje pale ngjyre patllixhani me te cilat mund te kaloja dhe klasen e fiskultures sikur te me jepeshe shansi -- aq te rehatshme jane. Mu kujtua klasa e fiskultures se me erdhen deftesat e vjetra te gjimnazit... me C-ra e B-ra ne fiskulture, lashe nam... po cfare, do thyeja qafen per hir te mesuesve, keshtu?

Vesha nje korsete dikur... jo nga ato ekstremet me bel 18 inch sic i vishte Scarlett O'Hara, por qe te jepte nje forme te lezetshme pa rene ne sy. Sa me pelqeu! Po kam kohe per te tilla, edhe nja 30 vjet, thashe, dhe e lashe.

Ika une. Kam per te qepur kllufat e jasteqeve te divanit se i lava ne lavatrice e u shqepen. Me dolen rrobat te mbuluara me fijet e copes, sikur e kishin shqyer qente. Akoma s'jam bere me makine qepese. Dua te blej nje muderrne fare, nga ato kaucuku... lol.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Leila

Ika une. Kam per te qepur kllufat e jasteqeve te divanit se i lava ne lavatrice e u shqepen. Me dolen rrobat te mbuluara me fijet e copes, sikur e kishin shqyer qente. Akoma s'jam bere me makine qepese. Dua te blej nje muderrne fare, nga ato kaucuku... lol.
    E pse me jep material, tani ne mes te nates?
    Fijet e copes s'jane gje, por kur ngjitet pushi i disa trikove tek pantallonat e zeza . T'ia futesh vetes...Ne Shqiperi s'na ndodhte kurre keshtu. Ketu i hedhim rrobet, per hic gje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga ImHere
    Nga I merni me shume fashion Tips… Nga revista si “Vogue”, apo nga celebrity magazine si “People”?

Pra ndiqni me shume cfare nje Celebrity vesh apo cfare Designers tregojne ne fashion shows.
    Ndonje here kur dalin gjera te reja ne treg ose kur vjen nje stine e re.Por me shume marr mendime artikuj per makijazh.Por jo shume sepse ka disa gjera qe jane extreme eshte nje art revista si edhe fotot nuk do vete te bej se cfare eshte ne foto ose ne reviste.Madame Figaro,Vogue dhe celebrity.

Paqe Maska e lara21k
    Anëtarësuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga ImHere
    Nga I merni me shume fashion Tips… Nga revista si “Vogue”, apo nga celebrity magazine si “People”?

Pra ndiqni me shume cfare nje Celebrity vesh apo cfare Designers tregojne ne fashion shows.

Une keto fashion show nuk i ndjek fare sepse me lodhin. Jane teper te ngarkuar me ngjyra e copa. Nuk ka moda ku te shkoje me dhe keshtu qe Designer do ta coje ne extrem.
    Lexoje shpesh (cdo muaj ) In Style dhe mundohem te marre sadopak tips. Po nuk eshte e domosdoshme per mua qe te ndjek ate mode qe eshte In ne kete kohe, duhet te me pershtatet mua dhe portofolit tim

A ka ndonje vend ku mund te gjej bluze me stemen e Shqiponjes, si ato qe ka vene @lejla ketu?

Faleminderit
    Ndryshuar për herë të fundit nga lara21k : 12-02-2007 më 07:01
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Mu shqep jasteku tjeter. Humie qe s'e ka pare punen time, sa pa te shqepurin (qe s'e kisha prekur fare me dore ndo nje here) ma ben me ze kercenues qe s'ma ka bere per asgje ne bote (ate me ëëë hëëë hë! hë! hë!) -- "Gjasme i qepe ti keto!" Ahu e kisha mendjen te jasteku une. Ngela e shushatur nga toni. Po ky c'pati. Per nje jastek... ku as nuk fle... lol. Shume e perkedhelur paskam qene.

Te Vogue, me duket, kane dale ne mode ato Luke and Laura rings, unaza me tre rripa me pave diamonds. Po shoh shume imitime, sidoms tek revistat e muajve Shkurt/Mars te ketij viti, madje te njera paten Kate Moss apo Sienna Miller (s'e mbaj mend) me nje unaze te tille. Do zgjasin, thoni ju? S'e besoj. Mgjs kur ble ndo nje unaze klas nga ndo nje jeweler shume i mirenjohur, zor se dalin mode ndo nje here.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    ne kosovaret nuk mund te kemi qasje ne ndonje reviste si vogue apo ella keshtuqe un marr keshilla mode ne internet ose ne shtypin kosovar qe botojne dicka nga moda here pas here.
    ArsGothicë

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Moda sot osht Rehatlliku lale..! Kshuqe mos u munoni shume...mjafto te jeni rehat me veten ene jeni mrena modes... mos u munoni me u bo t`bukur me zorr se mo t`shumtut boheni !

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Per veshtje vizitoj shpesh website e firmave te mia te prevefruara , pervec koleksioneve japin dhe keshilla per kombinime qe te pershaten ne stilin e kujt do , Kurse per aksesore ka ca kohe qe po na sjellin broshura te Avon ... por me cmimet nuk flitet
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  4. 10 këshilla si të mbrohemi nga vjedhësit e fjalëkalimeve
    Nga Davius në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 00:35
  5. Këshilla për meshkujt!
    Nga Kërçovare1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •