Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    lol jo gjithemone, kur shikon nje fustan si pacavure per 50 dollar apo me shume se 100 dallar me vjen te qesh me te madhe, dhe mami im ta bente vet do dukej si nje mi dollare nese etiketa thoshte 1000 :P

se kuptoj pse disa njerez i vejn shume rendesi rrobave firmato apo te shtrejnta :/
    Te te pergjigjem shpejt e shpejt, se e harroj pastaj...lololol

Ti Rexhina je akoma studente dhe kjo qe thua ti eshte e pranueshme .
    Kur te mbarosh shkollen, te behesh doktoreshe a inxhiniere e te martohesh me nje doktor ose avokat , hajde e flasim perseri.
    Po pate perseri kete mendje edhe ne te ardhmen, atehere merita u takon prinderve ....

...se kalamonin si ta msosh. - ka thene populli.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ne fakt keto mendime me jan krijuar qe ne femijeri nga mamaja
    Pasi gjithemone motua e saj ishte "mund te gjejm nje me te lire dhe me te mire"

por ke te drejt ne nje fare menyre ^_^
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    hhahahhaa, me than te drejten rexho, edhe un vdes kur gjej gjona cheap po jo qe duken cheap, they look nice especially on the body edhe te shkojn. Por amannnnnnnn, sikur po ma ben me sy ajo canta e bardh dhe me ngjyra e louis vutton lately...ahhhhh*. akoma duke u mendu jam.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    UN vesh ce tme duket mua me e bukur dhe jo cfar me imponojne keta prototipet ose stilistet.......................... jo per gje po du dhe un me hap nje mode timen.......
    po se hapa un moden e re kush do ta hapi :PppPpPpp
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Glamur,Vogue ,Young qe del ketu se di ne ka te vende te tjera.Por edhe Grazia ka tema interesante.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga Rebele
    S'me pelqen te shfletoj revista mode. Vesh ate qe me shkon, pa marre parasysh nese eshte ne mode apo jo ne ate kohe te caktuar. Here-here edhe qep, pres, apo sajoj rrobat e mia. Kete tendence e kam pasur kur kam qene pak me e re, por edhe tani e bej kur me teket.
    S'kam me makine qepese se dija vete c'te beja fundjavave ne mengjes kur jam vetem (dhe vetem quhet nqs agai zgjohet ne mesdite). Me qe s'kam ndo nje shkollim te vecante per rrobaqepsi pervec eksperiences, gjithnje imitoj prerjen e nje fustani qe me rri shume bukur, dhe nuk kam pse marr permasat e trupit tim. Embellishments me pas jane produkt i imagjinates -- ngjyra e copes, rripat, e kopsat, e qendisjet (se di edhe te qendis une, sado dekadent si zanat... lol) dhe jane ato qe e bejne te mos dallohet se eshte i njejti fustan. Detyrohem me makinen qepese, jo se me pelqen mundimi e te shpoj gishtat, por sepse shpesh s'gjej dot fustanin qe dua ashtu si e dua.

Tani per tani, ka kohe qe me vesh burri. Dhe c'ndryshim i bukur kur ke vite qe vishesh pa mendimin e askujt, se ime moter qante e s'bente cap nga dera po mos ngrihesha une e ti vija 2 outfits perpara. Po per mua kush do mendonte?

Obsesioni im i fundit -- dyqani Anthropologie
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 14-08-2006 më 09:48
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-08-2006
    Postime
    20
    revistat dhe pak dhe do nxjerin moden me brek e kanatjere kshu qe me mir si lezoj se kam hall se ma mbushin mendjen dhe dal ne rrug me brek e kanatjere te le nam rrugve kshu qe me mir vesh rrobat qe me rrin me rehat ne trup

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Leila
    S'kam me makine qepese se dija vete c'te beja fundjavave ne mengjes kur jam vetem (dhe vetem quhet nqs agai zgjohet ne mesdite). Me qe s'kam ndo nje shkollim te vecante per rrobaqepsi pervec eksperiences, gjithnje imitoj prerjen e nje fustani qe me rri shume bukur, dhe nuk kam pse marr permasat e trupit tim. Embellishments me pas jane produkt i imagjinates -- ngjyra e copes, rripat, e kopsat, e qendisjet (se di edhe te qendis une, sado dekadent si zanat... lol) dhe jane ato qe e bejne te mos dallohet se eshte i njejti fustan. Detyrohem me makinen qepese, jo se me pelqen mundimi e te shpoj gishtat, por sepse shpesh s'gjej dot fustanin qe dua ashtu si e dua.

Tani per tani, ka kohe qe me vesh burri. Dhe c'ndryshim i bukur kur ke vite qe vishesh pa mendimin e askujt, se ime moter qante e s'bente cap nga dera po mos ngrihesha une e ti vija 2 outfits perpara. Po per mua kush do mendonte?

Obsesioni im i fundit -- dyqani Anthropologie
    Ke ndonje foto ose website?
    A qepet online, se te jepja makinen time.
    Une s'di te pres, por per te qepur di ama, sidomos pantallona te gjata. Megjithese me duhet e pakta 2 ore per t'i vene zinxhirin. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    www.anthropologie.com

Veshje dekadente per gra te "sofistikuara." Cmimet i ka te cuditshme... psh per nje xhakete qe me pelqeu $160 (it's a steal), dhe per nje cante dore $600, dhe nje coffee table $1,000 (yikes). I love the 70's (te Shqiperise me shume se sa te Amerikes). Paskan dhe armoire $12,000. Tani qe kerkova websitin, pashe qe Anthropologie qenka nga Urban Outfitters. Edhe keta nuk shahen.

Pantallonat nuk i kam bere kurre dhe s'kam tentuar dhe s'do tentoj ndo nje here... te pakten se shpejti se s'i dihet jetes. I kam frike me plot kuptimin e fjales. Me nazelie se une per pantallona nuk vete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 14-08-2006 më 11:34
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Shih c'gjeta nga antropologjia
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  4. 10 këshilla si të mbrohemi nga vjedhësit e fjalëkalimeve
    Nga Davius në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-03-2007, 00:35
  5. Këshilla për meshkujt!
    Nga Kërçovare1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •