Cfare thua they hate me se jam e keqe mos shiko nga nicku ne forum e kam vene qe mos te me zbulojne asnjeri sme do mua jooooooooooooooooPostuar mė parė nga Chati_Me
![]()
Cfare thua they hate me se jam e keqe mos shiko nga nicku ne forum e kam vene qe mos te me zbulojne asnjeri sme do mua jooooooooooooooooPostuar mė parė nga Chati_Me
![]()
ti fiona me deshke te miren mua pse nuk thua ti te bys dhe veten un eeee sa e mencur qe me je moj aman keshtu i man meri djemve do metesh beqare moj e zeze![]()
![]()
Postuar mė parė nga Fiona
hajde hajde vuajtje dashuri cokollata :d
o bledo akoma nuk gjete gru ti mer ncncncnc hajt mo se beht mire![]()
M&M
Po mer po ekziston , edhe ka shum persona qe dashurohen prej Interneti , por masnej nuk e din se cka do ndodh me ta , Vuajtjet dhe hidhrimet skan ndales deri sa te takoheni ne jet reale , dhe masnej ateher dihet se cka do ndodh sepse femrat jane cik si lojtare te mira
Tym Eshte Jeta Cigarja Vetmia Por Me e Embel Eshte Vdekja Sesa Ndarja Nga Dashuria
S`te mjaftoka Ty dashuria ime kshu???Postuar mė parė nga Chati_Me
![]()
Muaahhh meqe s`te puf njeri![]()
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
yeah besoj shum se ku i dihet tani web ose site me mir ka hyr ne jeten ton shnet :P
Partizoni
Per arsye se kjo teme ka kaluar limit e postimeve mbyllet ketu.
Shpirt Njeriu
Pasi lexova nje nga temat e shumta te forumit, ne te cilen shume persona shkruanin se dashuria cyber... permes kompjuterit ekziston, po pyesja veten...VERTETE?????
Sa reale eshte kjo "dashuri"? Mendoni se ekziston vertete?Sepse ne fund te fundit personi tjeter eshte thjesht nje nickname diku!Nuk mendoni se fjalet e shkruara nga personi jane ne fundit "furcat e radhes"?
Me informoni pakez, sepse eshte nje pyetje qe ia kam drejtuar shpesh vetes!
Sh. flm![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Grifshė , une nuk mund te besoj se mund te ekzistoje nje ndjenje aq sublime si dashuria permes kompjuterit . Ajo mund te jete thjeshte nje simpati apo nje terheqje e njerezve me pasione dhe preferenca te njejta por jo edhe dashuri . Sidoqofte , ata qe e kane perhjetuar dashurine e vertete dhe kane degjuar dridhjet e zemres kur e sheh personin e dashur , do te me jepnin te drejte !
ArsGothicė
Dashuria permes kompjutorit midis dy personave NUK ekziston, por kjo nuk do te thote qe nuk ekziston dashuria NDAJ kompjutorit nga ato dy persona (apo edhe me shume) lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt