Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 143
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Permeti_Boy,

Nuk e kam zakon tė jap vėrejtje, por nė kėtė rast kujtoj se duhet ta bėj.
    Nėse dashurinė e kupton, vetėm si bukuri fizike, si pamje e bukur pėr sytė dhe jo si ushqim shpirti, apo mė sakt si dashuri e ndjenjave, atėherė ke tė drejtė qė bėnė kėtė vlerėsim, por jo edhe tė drejtė nė mėnyrėn e rezonimit pėr dashurinė, le tė jetė ajo edhe dashuri virtuele.
    Kėshtu mendoj unė>>>>

Poeti ti thua qe keshtu mendon ti

dhe un te them shume mire qe ke kte mendim

eshte nje mendim shume i drejte dhe shum percaktues

Urime per pergjigjen tuaj Poeti....
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Pershendetje ,
    po jap nje mendim edhe une ": Dashuria eshte nje ndjenje shume sublime , mund te ekzistoj dashuria ne internet , bile te hete edhe shume e zjarrte por nese nje person e sheh dhe takohesh me te , nje apo disa here dhe komunikimin e vazhdoni ne internet .
    ArsGothicė

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anėtarėsuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Matematika (si shkence) thote : Per te hedhur poshte nje hipoteze te ngritur eshte i nevojshem dhe i mjaftueshem vetem nje kundershembull.Ne kete rast do thoja qe "kundershembuj" ka plot,d.m.th perderisa pranojme qe nga "njohje virtuale" kane "lindur" martesa te suksesshme(duke nenkuptuar dashuri te suksesshme) atehere arrijme ne perfundimin qe mund te kete dashuri virtuale.
    Personalisht ne lidhje me kete jam icik e rezervuar,pasi skam patur "prova" te mjaftueshme ... .
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Shoqja ime, anetare e forumit, eshte fejuar me nje djale qe ka njohur ne chat.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Shoqja ime, anetare e forumit, eshte fejuar me nje djale qe ka njohur ne chat.

Leandra pra ti je ne nje mendim me ne qe dashuria nepermjet Internetit egsiston

Gezohem qe ke kte mendim dhe qe je demshimtare e nje cifti qe jan njoft nga ana e internetit dhe qe jan fejuar

Urime atyre te dyve dhe lumturi pacin perjete...

Dashuria nepermjet Internetit egziston....
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Citim Postuar mė parė nga EDUARDI
    Leandra pra ti je ne nje mendim me ne qe dashuria nepermjet Internetit egsiston

Gezohem qe ke kte mendim dhe qe je demshimtare e nje cifti qe jan njoft nga ana e internetit dhe qe jan fejuar

Urime atyre te dyve dhe lumturi pacin perjete...

Dashuria nepermjet Internetit egziston....
    Existon...,
    Une nuk besoj qe personalisht te gjej dashuri ne internet se pertoj te hy ne chat-era ose me mire nuk hy fare, dhe nganjehere me duket budallek, por te tjereve u ka ndodhur, pra existoka.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

mace Maska e GATA
    Anėtarėsuar
    22-03-2005
    Vendndodhja
    reth e qark
    Postime
    15
    ekziston
    po me mire mos te mbleksesh shpirterisht nga interneti.
    shume nga ju dashuroni dike qe eshte ne amerik dhe ju mund te jeni ne afrik do takoheni dot ndonjeher vall?ka shume dhimje dashuria nga interneti kjo eshte e keqja.deri me sot njerez qe une njoh jan coptuar nga keto dashuri.
    reth e qark botes
    :)

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Interneti per mendimin tim eshte e anasjellta e jetes reale.
    Ne jeten reale qe te pelqej dicka fillon nga pamja e jashtme dhe mundohesh pastaj ti shohesh brendesine.Nqs e kaloni fazen e pelqimit te pamjes se jashtme dhe kur filon te bisedosh ajo ja fut kodra mbas bregut s'ma ha mendja se ka njeri qe mund ti lind dashuria per ate person.Besoj se per nje person me llogjike jo.Do te thote sa per egoizmin ose deshiren e tij (merreni si te doni)mqs me pelqeve si kallep po kalojme ca caste te bukura nqs do edhe ajo dhe kaq.
    Po keshtu edhe me internetin.Bisedon me dike,te pelqejne mendimet idete dhe kerkon te takohesh.Nqs kur e shikon nuk ndjen asgje,thjesht ke bere nje mik me shume qe te perputhen mendimet.
    Gjerat jane te thjeshta nuk duhet ti veshtiresojme me shume.
    Per mua qe ndodhem jashte vendit tim,forumi eshte si nje Kafe e madhe ku mund te bisedosh me patriotet e tu dhe mund te gjesh shume gjera qe ke nevoje.Ketu hyn dhe dashuria.
    Persa i perket largesise,prap njesoj me jeten reale eshte.Ne vere qe shkoni per pushime ne Shqiperi per nje jave,qellon te njihni nje vajze/djale dhe ndjeni dicka per te.Kur ktheheni ne vendin ku jetoni si ja beni?
    Dashuria nepermjet internetit?Une do te thoja njohje nepermjet internetit me mire.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga edi72
    Interneti per mendimin tim eshte e anasjellta e jetes reale.
    Ne jeten reale qe te pelqej dicka fillon nga pamja e jashtme dhe mundohesh pastaj ti shohesh brendesine.Nqs e kaloni fazen e pelqimit te pamjes se jashtme dhe kur filon te bisedosh ajo ja fut kodra mbas bregut s'ma ha mendja se ka njeri qe mund ti lind dashuria per ate person.Besoj se per nje person me llogjike jo.Do te thote sa per egoizmin ose deshiren e tij (merreni si te doni)mqs me pelqeve si kallep po kalojme ca caste te bukura nqs do edhe ajo dhe kaq.
    Po keshtu edhe me internetin.Bisedon me dike,te pelqejne mendimet idete dhe kerkon te takohesh.Nqs kur e shikon nuk ndjen asgje,thjesht ke bere nje mik me shume qe te perputhen mendimet.
    Gjerat jane te thjeshta nuk duhet ti veshtiresojme me shume.
    Per mua qe ndodhem jashte vendit tim,forumi eshte si nje Kafe e madhe ku mund te bisedosh me patriotet e tu dhe mund te gjesh shume gjera qe ke nevoje.Ketu hyn dhe dashuria.
    Persa i perket largesise,prap njesoj me jeten reale eshte.Ne vere qe shkoni per pushime ne Shqiperi per nje jave,qellon te njihni nje vajze/djale dhe ndjeni dicka per te.Kur ktheheni ne vendin ku jetoni si ja beni?
    Dashuria nepermjet internetit?Une do te thoja njohje nepermjet internetit me mire.
    Mendoj se ke folur shume mire...
    Bashkohem me mendimin tend...

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...Interneti si nje pije, (alkoholike) qe nuk te leshon, dhe as s'te mban)!
    Interneti me shum eshte per biseda te ndryshme... rreth ndoj qeshteje ,po si te kalojm kohen...per t'mesuar nga te dhenat e opioneve, rreth shum lloj personave,qoft Intelektual deri te ma te thjeshtit!..Nga poet ,gazetar ,artist,shkenctar,nalfabet etje..se kush shpreh mendimet e veta, nder te tjera sa i perkete ndoj lidhje serioze rreth te (dashuruarve)kjo te qon shum mbrapa dhe veq qka ta merr kohen)! perndryshe, (nuk ka efekt ne Internet)!mqs,ndjenja lind ku do... ne internet ne kafene, lokale, ne rrug e tje,eshte tjetra qe ti po e shen personin sy ne sy, dhe sa ta kthen shpinden te behet tjeter,po e takove tjetren here behet qe s'po t"sheh...lol,sduhet besuar vetem fjaleve po me shum sjelljeve konkrete!.

....nje pershendetje nga hajla! (have a luck)...paqi fat*
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •