Postuar mė parė nga Poeti
Poeti ti thua qe keshtu mendon ti
dhe un te them shume mire qe ke kte mendim
eshte nje mendim shume i drejte dhe shum percaktues
Urime per pergjigjen tuaj Poeti....
Postuar mė parė nga Poeti
Poeti ti thua qe keshtu mendon ti
dhe un te them shume mire qe ke kte mendim
eshte nje mendim shume i drejte dhe shum percaktues
Urime per pergjigjen tuaj Poeti....
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Pershendetje ,
po jap nje mendim edhe une ": Dashuria eshte nje ndjenje shume sublime , mund te ekzistoj dashuria ne internet , bile te hete edhe shume e zjarrte por nese nje person e sheh dhe takohesh me te , nje apo disa here dhe komunikimin e vazhdoni ne internet .
ArsGothicė
Matematika (si shkence) thote : Per te hedhur poshte nje hipoteze te ngritur eshte i nevojshem dhe i mjaftueshem vetem nje kundershembull.Ne kete rast do thoja qe "kundershembuj" ka plot,d.m.th perderisa pranojme qe nga "njohje virtuale" kane "lindur" martesa te suksesshme(duke nenkuptuar dashuri te suksesshme) atehere arrijme ne perfundimin qe mund te kete dashuri virtuale.
Personalisht ne lidhje me kete jam icik e rezervuar,pasi skam patur "prova" te mjaftueshme ... .
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Shoqja ime, anetare e forumit, eshte fejuar me nje djale qe ka njohur ne chat.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Postuar mė parė nga Leandra
Leandra pra ti je ne nje mendim me ne qe dashuria nepermjet Internetit egsiston
Gezohem qe ke kte mendim dhe qe je demshimtare e nje cifti qe jan njoft nga ana e internetit dhe qe jan fejuar
Urime atyre te dyve dhe lumturi pacin perjete...
Dashuria nepermjet Internetit egziston....
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Existon...,Postuar mė parė nga EDUARDI
Une nuk besoj qe personalisht te gjej dashuri ne internet se pertoj te hy ne chat-era ose me mire nuk hy fare, dhe nganjehere me duket budallek, por te tjereve u ka ndodhur, pra existoka.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
ekziston
po me mire mos te mbleksesh shpirterisht nga interneti.
shume nga ju dashuroni dike qe eshte ne amerik dhe ju mund te jeni ne afrik do takoheni dot ndonjeher vall?ka shume dhimje dashuria nga interneti kjo eshte e keqja.deri me sot njerez qe une njoh jan coptuar nga keto dashuri.
reth e qark botes
:)
Interneti per mendimin tim eshte e anasjellta e jetes reale.
Ne jeten reale qe te pelqej dicka fillon nga pamja e jashtme dhe mundohesh pastaj ti shohesh brendesine.Nqs e kaloni fazen e pelqimit te pamjes se jashtme dhe kur filon te bisedosh ajo ja fut kodra mbas bregut s'ma ha mendja se ka njeri qe mund ti lind dashuria per ate person.Besoj se per nje person me llogjike jo.Do te thote sa per egoizmin ose deshiren e tij (merreni si te doni)mqs me pelqeve si kallep po kalojme ca caste te bukura nqs do edhe ajo dhe kaq.
Po keshtu edhe me internetin.Bisedon me dike,te pelqejne mendimet idete dhe kerkon te takohesh.Nqs kur e shikon nuk ndjen asgje,thjesht ke bere nje mik me shume qe te perputhen mendimet.
Gjerat jane te thjeshta nuk duhet ti veshtiresojme me shume.
Per mua qe ndodhem jashte vendit tim,forumi eshte si nje Kafe e madhe ku mund te bisedosh me patriotet e tu dhe mund te gjesh shume gjera qe ke nevoje.Ketu hyn dhe dashuria.
Persa i perket largesise,prap njesoj me jeten reale eshte.Ne vere qe shkoni per pushime ne Shqiperi per nje jave,qellon te njihni nje vajze/djale dhe ndjeni dicka per te.Kur ktheheni ne vendin ku jetoni si ja beni?
Dashuria nepermjet internetit?Une do te thoja njohje nepermjet internetit me mire.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Mendoj se ke folur shume mire...Postuar mė parė nga edi72
Bashkohem me mendimin tend...
...Interneti si nje pije, (alkoholike) qe nuk te leshon, dhe as s'te mban)!
Interneti me shum eshte per biseda te ndryshme... rreth ndoj qeshteje ,po si te kalojm kohen...per t'mesuar nga te dhenat e opioneve, rreth shum lloj personave,qoft Intelektual deri te ma te thjeshtit!..Nga poet ,gazetar ,artist,shkenctar,nalfabet etje..se kush shpreh mendimet e veta, nder te tjera sa i perkete ndoj lidhje serioze rreth te (dashuruarve)kjo te qon shum mbrapa dhe veq qka ta merr kohen)! perndryshe, (nuk ka efekt ne Internet)!mqs,ndjenja lind ku do... ne internet ne kafene, lokale, ne rrug e tje,eshte tjetra qe ti po e shen personin sy ne sy, dhe sa ta kthen shpinden te behet tjeter,po e takove tjetren here behet qe s'po t"sheh...lol,sduhet besuar vetem fjaleve po me shum sjelljeve konkrete!.
....nje pershendetje nga hajla! (have a luck)...paqi fat*
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt