po bre egziston...
edhe interneti...
edhe dashuria...
lol...![]()
po bre egziston...
edhe interneti...
edhe dashuria...
lol...![]()
Te kuptoj se ndjenjat dhe personaliteti vin perpara, por TY NUK TE INTERESON ANA ATTRAKTIVE tek nje person (sikur the lart). Si mund te jesh intimate me nje njeri n.q.s nuk je attracted.??? Se kuptoj....Une s'mund ta beja dot....Postuar mė parė nga Anisela
Eke ndigju ate fjalen "kapu pas renjeve dhe jo deges"?Rrenjet jane personaliteti...Pasioni eshte nje faze qe vjen dhe shkon!!!Por,te gjithe ne jemi unike!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Anisela,Postuar mė parė nga Anisela
Plotėsisht e kuptueshme se pėr njė lidhje tė mirėfilltė dashurie rėndėsi tė veēantė ka personaliteti e jo fiziku apo dukja e jashtme. Prandaj edhe them se pajtohem plotėsisht me mendimin tėnd.
Njė pėrshėndetje tė veēantė nga ana ime.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
PO. Edhe Shume![]()
Pike ne Zemer me ke Mbetur
Atraktive....Postuar mė parė nga Anisela
Nqs e ke fjalen per syte, nuk e kisha thene per te pare personin si fizik apo bukuri ....por syte tregojne shume e me shume se fjalet.
Atehere nqs tema eshte :A egziston dashuria ne internet? atehere pyetja me e sakte eshte a na ndihmon interneti ne lindjen e nje ndjenje dhe mbajtjen e kesaj ndjenje qe e quajme dashuri......
Atehere them se po .Si letrat nje here e nje kohe te shkruara ne nje flete te bardhe e laps.![]()
Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!
Postuar mė parė nga helene
Edhe un po
Puna eshte
after the virtual experience whats gonna happen in the real life???
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Fiona...ehe...tamam...tamam...ehe...ehe..ehe...tam am...ehe...Une nuk besoj se do te doja nje cun nga interneti, ne fillim duhet ta shikosh ate person....se disa ne internet jan shume ndryshe nga jeta reale, prandaj thash!!! (edhe si personalitet e kisha fjalen edhe si paraqitje)
...eee...heeee...e..he...ehe...tamam...(jk)
Per te tjeret: Interneti s'eshte vendi ideal per t'i besuar dikujt. Ndoshta per ca chat-cheat-e imagjinare per grate pa burra ne moshe ose vajzat e shemtuara (ose respektivisht djemte e kesaj kategorie). Vendet ideale per te takuar dike jane shkollat, vendi i punes, librarite, bibliotekat, me nje fjale, aty ku kontakti eshte real. Megjithate, duhet t'a pranoj se mund te marresh nje numer telefoni nga dike, sidomos ne qe jemi ne "dhera te huaj" e t'e provosh nje date, gjithmone diten, e ne vende te hapura e me njerez!!! Per dreq, c'nuk degjon perdite per monstra te cdo lloji. Kujdes njerez! Shume ujqer lindin me lekure delje...fabo ti si beson sepse ske pare raste ose ske degjuar kur te takona do te te them pse un i besoj dashurise se internetit dhe pse jam kondra me fionen,
dashuria erdhi nga larg po si?nga interneti..
sepse ti je dashuria ime qe ke ik pertej detit por un te gjeta nepermjet internetit..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 03-04-2005 mė 08:28 Arsyeja: Ofeza drejtuar anetareve
Per mendimin tim do te kisha me thene po egziston sepse i njoh disa persona te cilet kan qene larg njeri-tjetrit pra neper shtete te ndryshme dhe nepermjet internetit dhe bisedes qe e kan zhvilluar ata te dy ka lindur dashuria dhe e kane lene takimin me njeri tjetrin dhe keshtu ne kete menyre jane bashkuar. Mirepo nuk me duket edhe aq e kuptueshme mua dashuria nepermjet internetit sepse dashuria e cila shperndahet ne mes te atyre dy personave qofshin edhe te gjinis se njejt, ne menyre fizike eshte shume me e qarte dhe me origjinale. Do ta ceki tani nje te thene por nuk e kam mbajtur ne mend bash sakt ashtu sic eshte mirepo po e them ashtu sic e di "Nga brendesia e dhomes ku ke ngrohtesi dhe je prane dritares duke e shiquar sesi bie bora te pelqen shume, por do te zhgenjehesh po dole jasht!". Pra njejt eshte edhe dashuria ne internet, fjalet te duken te bukura si dhe mbreselenese mirepo ne realitet jane krejt ndryshe. Tjera jane ndenjat kur e ke prane personin qe e dashuron e tjera jane ato kur nuk e ke prane e mendon se e dashruon.
Shumica e njerezve jane ne marredhenie me njeri tjetrin, shumica te fejuar e te martuar por shumica e ketyre pjeseve te njerezve nuk ndajne dashuri te plote ndaj njeri tjetrit.
Jam pergjigjur njehre kesaj teme:dhe jam i mendimit qe dashuria eshte e verber dhe mund te lindi kudo, mjafton qe njerzit te jene te sinqete ndja dashurise.
Krijoni Kontakt