Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 143
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    shkurt dhe pa devijime te temes PO!!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Per mendimin tim dashuria ne internet nuk existon . Per te vetmen arsye qe nje dashuri nuk mund te rritet kur 2 personat e dashuruar largojne larg njeritjetrit pavaresishte nga llafet ne CHAT , ne MSN apo kudo .
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    nejse kjo teme ka qen e hapur po jo qe mendoj une po ne te vertet egziston dashurija ne internet edhe pse disa mendojn qe jo kam fakte qe kam pare me sy te mi
    M&M

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Ti Eduard....nuk besoj se me kuptove. Une e kisha fjalen qe nga interneti mund te zhvillosh simpati ose miqesi por jo dashuri. Per mua dashuria vjen mbasi e shikon dhe kalon koh me ate person. Ndoshta jam icik si e ftoht kur i vijn per keto gjera. Duhet me verte te ma marri nje person zemren qe ta hap veten time. Por disa njerez jan ndryshe.
    P.S: Me vjen keq per ex tat!!! Shpresoj qe c'do gje te jet me mire per ty.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Dashuria nga interneti eshte njesoi si ti maresh ere trendafilit me kundragas.
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Dashuria ne Internet ekziston!!!Menyra me e pershtatshme per njohjen e nje personi!!!
    Dashuria nuk eshte vetem njohja e nje personi mendoj une por edhe ndjenja qe kemi per ate person.Dashuria eshte e padukshme me sy te lire ,ashtu si edhe interneti.Pra mendoj se jam dakort me ty ,ka dashuri ne internet.Edhe pse mendimi i im eshte qe ate qe tregojne syte nuk e tregon interneti..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ang&Dem : 02-04-2005 mė 07:47
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Mua personalisht,nuk me intereson ana ATRAKTIVE tek nje person,por,personaliteti i tij!!!Menyra e te menduarit..interesat,deshirat,pra,me nje fjale gjithcka ne lidhje me te!!Ne kohen qe une mendoj qe e njoh kte person aq sa duhet,atehere ka mundesi qe dhe te ndjej per te!Kte mundesi nga larg ta afron vetem INTERNETI!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Anisela ke dhen nje pergjigje shume fantastike po cdo njeri duhet ta provoje dhe te bindet
    dhe me sa po shof disa nga kta qe kam shkruar ktu se kan provuar dhe nuk i besojne..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Dashuria ne Internet ekziston!!!Menyra me e pershtatshme per njohjen e nje personi!!!
    Pa u munduar ta justifikoj shume qendrimin tim, mund te them se ky konstatim eshte tejet i gabuar! Aq sa dikush eshte ne gjendje ta zbuloje shpirtin e vet ne nje bisede chati, poaq dikush tjeter mund ta kamufloje me mjeshteri karakterin e vet.

P.S.
    Flas nga pervoja!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 02-04-2005 mė 08:34

i/e regjistruar Maska e Neo_Matrix
    Anėtarėsuar
    27-03-2004
    Postime
    27

hmmm.....

Interneti eshte nje ure njohjeje ashtu sic eshte edhe nje njohje ne nje ambjent diku tjeter vetem se mungon pamja vizive dhe perballja sy me sy me personin.
    Une do ta konvertoja nje muaj bisede ne internet me nje dite bisede ne realitet .Interneti te jep mundesine te njohesh ne brendesi nje person edhe pse akoma se ke takuar ate pra eshte si te fillosh rendin alfabetik nga "zh" dhe pastaj te shkosh te "a".
    Pra nese realisht besojme se ka nje feeling ne nje lbisede virtuale sduhet ti japim vetes te besojme se dashurojme .Duhet shikimi ne sy per te kuptuar apo plotesuar ate cka ndjen ti per dike.
    Pastaj persa i perket nje njohje (pra thjesht njohje) ne internet sjam kundra ,kjo eshte thjesht ceshtje zgjedhjeje
    the game is OVER

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •