Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 143
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    Une nuk besoj se do te doja nje cun nga interneti, ne fillim duhet ta shikosh ate person....se disa ne internet jan shume ndryshe nga jeta reale, prandaj thash!!! (edhe si personalitet e kisha fjalen edhe si paraqitje)
    O Fiona pse se beson ?
    ne qofte se do lidhesh me dike nga interneti do e shofesh me kamera do flasesh ne telefon ,dhe do e pelqeni njeri-tjetrin dhe me kalilim e kohes do njifeni akoma me shume dhe do ndjesh dicka per ate njeri dhe ai per ty dhe do vij dita do takoheni dhe kjo nuk mund te quhet dashuri.
    un jetoj ne tr dhe kam shum veta qe i njoft dhe qe jan te lidh nga interneti madje nje shoku im eshte martuar dhe ka nje femije te mrekullueshem dhe nusen qe ka e ka njoft ne internet dhe i kam zili sa mire shkojne dhe sa duhen

e shef pra Fiona do thuash 1 ne 100 jo lal
    ne qofte se ti je e sinqerte me ate qe do dhe ai me ty atehere dashuria egziston

un i kam besuar dhe i besoj sepse dhe vet kam pas ate vajze qe se kam me per arsye qe sjeton me ajo vajze dhe e kam njoft ne internet...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    Une nuk besoj se do te doja nje cun nga interneti, ne fillim duhet ta shikosh ate person....se disa ne internet jan shume ndryshe nga jeta reale, prandaj thash!!! (edhe si personalitet e kisha fjalen edhe si paraqitje)
    Kuptohet qe ideale eshte ta takosh ne jeten e perditshme,por Interneti te jep mundesine ta njohesh me nga afer personalitetin e tij,e te analizosh cdo veprim,mendim ne qetesi dhe largesi!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga nicegirl
    pershnedetje
    Jan raste shume te pakat qe dashurite ne internet kan qene te sinqerta. Jam me mendimin e Fiona. Une per vete nuk besoj ne dashurite ne internet?
    fabo ti si beson sepse ske pare raste ose ske degjuar kur te takona do te te them pse un i besoj dashurise se internetit dhe pse jam kondra me fionen,

dashuria erdhi nga larg po si?nga interneti..

sepse ti je dashuria ime qe ke ik pertej detit por un te gjeta nepermjet internetit..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    13
    Hej Edi une do te besoja ne dashurine ne internet vetem ne qoftese ti beson se mund te lindi nje femije me puthje, ne qoftese eshte e vertet kjo atehe do besoja ne dashurine ne internet
    ciao.........

Zemra Kumanoves Maska e Kumanovarja
    Anėtarėsuar
    20-08-2004
    Vendndodhja
    Kam shetitur ane e mbane qe nga Shkodra ne Sarande ,Te gjitha vendet i kalova me e bukur KUMANOVA
    Postime
    142
    Ekziston..Mvaret te personi po dhe interneti ka ato te vetat ;
    Ismet Jasharri yll epoke,
    Rreze drite vepra jote,
    Si vigan nė shekuj rritesh,
    I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nga ana ime te pakten egsiston ,po nga ana e asaj qe mund te me dashuroje nuk e di .

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    nicegirl
    degjo lal un nuk jam ktu me te mush menjen ty dhe dikujt tjeter
    un i besoj sepse si te kam then deri diku ti e di nje dicka qe me ka nodh per ate vajze qe kam dash qe te kam then qe ajo sehste me
    un ate e kam njoft nga interneti dhe te kam then qe para dy muajve ose me skate nje jave para se ne te fejoheshim ajo vdiq
    dhe un ate e kam njoft nga interneti kemi fol me kamera ne telefon deri sa u takuam dhe ajo iku ne jashte shtetit sepse jetonte andej dhe para se te fejoheshim ajo ndroi jete

dhe me duket se e di deri diku se kur kemi fol te kam treguar dicka per veten apo jo lal
    nejse un si edi i kam besuar dhe i besoj

TIRONC dA bEzZt Maska e OnLiNe
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tiron
    Postime
    49
    zebrone po tallesh ekziston qe cke me te bej nje xhiro andej nga Fjal pa Dogane dhe lexo ca histori dashurie besoj se do e mbash barkun me dore :P
    dOnT dIsTuRbE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    13
    O Edi me vjen keq per ate qe te ka ndodhur ty, por une mendoj qe rasti jot eshte i vecante, nga ato qe kam degjuar deri me sot.
    Dhe nuk dua te me mbushesh mendej, besoj se secili nga ne mund te japi mendim e vet. Une nuk besoj ne dashurite ne internet, ky eshte mendimi im personal por kjo nuk do te thote qe te tjeret mos te besojne.
    ciao

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Varet se c'pret gjithsecili nga dashuria..perderisa qofte edhe nga dy veta rralle dashuria, percaktohet,pritet dhe jetohet njelloj mendoj se dhe kjo e internetit per dike do jete " e perkryera"..per dike thjeshte "cmenduri"..e do kete pastaj dhe nga ato qe thone pse ka nje te tille??

Une kam shkruar edhe me pare ne tema te tilla dhe gjithmon kam mbrojtur nje mendim..mund te pelqesh dike..Dike qe ndoshta ne jeten reale s'do mundesh kurr ta takosh por pa ate peshperimen te veshi, pa prekjen e embel,pa aromen dehese, pa heshtjen dhe zhurmen e tik-takeve te zemres s'do kesh kurre ate te ploten!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 01-04-2005 mė 16:15
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •