Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 143
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Siē e shihni dhe vete ky eshte interneti, as Odeoni as Xeni nuk kane pasur si qellim te ofendojne njeri-tjetrin, por ketu mungon kontakti, nuk ia sheh dot tjetrit shprehjet e fytyres , dhe thjesht e keqkupton.
    Kjo mund te ndodhe dhe ne dashuriēkat e internetit, njeri shkruan diēka kot ti e mer si kompliment apo fyerje, ai genjen ti ske si ta kuptosh, (a nuk eshte engjell perballe kompjuterit ne anen tjeter), ai thote kam sy blu, floke te verdha, ēfaredoqofte, edeh nese ai thote te verteten, ne mendjen tende vine floket dhe syte me te bukur, me te deshirueshmit per ty...dhe historia vazhdon, deri sa zgjohesh.

Me respekt per Xenin, Odeonin dhe gjithe pjesemarresit e tjere.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    . Gjithsesi dashuria nuk arrihet me 1 jave chat apo MSN pasi keshtu do ishte thjesht terheqje seksuale dhe asgje me tej. Njoh njerez qe jane martuar nga chati dhe MSN-ja.

Shume e vertet odeono se dhe une di shum raste qe jan martuar nga msn-ja por edhedi shum qe kan deshtuar nuk do te thot qe nuk mund te dashurohesh permes internetit
    M&M

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une nuk para i besoj as chatit as msn.Por kam degjuar qe jane martuar nga interneti jam me mendimin e dajes.Daje ti ma di tipin mua qe nuk para u besoj njeresve nga afer jo nga chati as nuk mund ta mendoj kete une thjesht e hapa kete tem sepse me ka bere pershtypje qe jane dashuruar ne internet.Por si mund te dashurosh nje njeri qe nuk e ke pare kurre nuk e ke ndjer kurre afer teje nuk e ke prekur kurre.Nuk mund ta mendoja veten time te dashuroja nje njeri nga interneti.Por RESPEKTOJ CDO MENDIM KETU.Une si njeri nuk do dashuroja kurre ne internet por i thone nje fjale e urrte greke ,KURRE MOS THUAJ KURRE SE CDO GJE NDODH NE KETE JET.Si dihet cdo gje mund te ndodh ne kete jet.

TIRONC dA bEzZt Maska e OnLiNe
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tiron
    Postime
    49
    Dashnia ne int osht tamom si ajo puna e Grus qe te co deri ke burimi e ste le me pi uj
    Nqs e mbani veten per te ditur shpjegoheni!?

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Dashuria virtuale sic e thanen me siper , eshte thjesht nje iluzion , nje pasion casti qe mbaron nga mungese te kontaktit fizik sapo ne horizontin virtual shfaqet nje njeri tjeter me vlera virtuale me interesante !
    Nuk e kuptoj se si mund te duash nje person online ? Virtualiteti nuk eshte pasqyre e plote e njeriut , ajo eshte si puna e hijes se njeriut qe nganjihere ka permasat reale te njeriut dhe shumicen e rasteve ka vlera te ndryshme nga ajo realja !
    Dashuria virtuale ne shumicen e rasteve idealizohet nga adoleshentet ( dhe ato qe jane rritur por me mend kane mbetur akoma adoleshente ) pasi nuk e kane njohur ndonjehere dashurine e vertete , pasi kane ndertuar gjithcka online ( shoqerine , dashurine , jeten e tyre , personalitetin e tyre ..etj etj) , pra kane ngritur brenda tyre kultin e virtualitetit !
    Virtualiteti te krijon mundesine e njohjes me dike , njohje e cila mund te mbartet ne realitet qe me pas te kthehet ne dashuri ose asgje !
    ...

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershndetje..

Dashuria ne internet eshte e mire , por ka vuajte shum pasi psh. Un jam ne KOSOV , e ndoj vajz eshte ne USA , dhe tash deri te vjen koha me u taku dhe me u be bashk shkon si shum per at eshte e keqe , por un per vete i besoj dashuris ne internet , sepse sikur real life sikur ne internet ajo vajz eshte as pak nuk ndrishon..

dhiz iz maj mendim.

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anėtarėsuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjėkundi
    Postime
    297
    Dashuria virtuale sic e thanen me siper , eshte thjesht nje iluzion , nje pasion casti qe mbaron nga mungese te kontaktit fizik sapo ne horizontin virtual shfaqet nje njeri tjeter me vlera virtuale me interesante !

Jam dakort me kėtė fakt.....

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    vajze_mire A eshte "dashuri e vertete" dashuria ne Internet?

Jo
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    pergjigja ime:
    -SI DIHET VARET NGA RRETHANAT

shume nga njerzit qe hyjne ne chat me shume per tu tallur dhe per gallate hyjne,nji shumice e vogel mund te them qe hyn per te gjetur partner/e.
    mesa kam degjuar shume vet qe ndodheshin ne usa jane njohur ne chat jane takuar dhe tani jetojne sebashku.por ka dhe shume te tjere sic tha dhe gjilansi_csi qe jetojne me mijra km dhe e kane disi me te veshtire te takohen.
    per ata qe jane ne nji shtet ose afer them se mundesia qe te linde nji dashuri qe kalon virtualen eshte e mundur.
    njerzit kur dashurohen e shofin njeri-tjetrin preken puthen etj etj dmth dhe prekja,puthja eshte gje me rendesi.
    si mund ta puthesh nji njeri nga ekrani pc ose thjesht nji japesh nji perkedhelje??
    pra rendesi ka qe te takohen te njihen se tjeter eshte njeriu para pc tjeter eshte kur shef njeriun perballe kur shifen sy me sy.
    gjithashtu dashuria ne internet ka dhe rreziqet e saj pasi femrat dashurohen kollaj dhe ka meshkuj qe perfitojne nga kjo gje.
    mbaj mend ditet e para qe hyja ne chat po me ket nick ishin ca cuna ne tr apo elbasan se mbaj mend mire qe kerkonin goca ne usa apo vend itali/france/angli me dokumenta,.gjenin lloj-lloj menyrash mashtrimi.ka shume femra qe kane rene pre e ketyre individeve.se dola icik jashte teme sorry.

por te them te drejten ne pergjithesi mendoj se mund te kete "dashuri" ne internet,por dashuri e paster mund te quhet vetem dhe vetem kur njerzit takohen dhe njofin dhe ne real njeri tjetrin se nuk do jene njerez te lidhur ne internet per gjithe jeten pa njoft njeri tjetrin ne real.
    interneti vetem nji mjet njohje mund te jete.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Dr.Prof.Doc.Ing Maska e zebrone
    Anėtarėsuar
    12-09-2003
    Vendndodhja
    Ne shpi
    Postime
    164

A egziston dashuria ne internet?

Meqe jemi te tema e dashurise edhe pothuajse te gjithe ketu komunikojme nepermjet internetit,dua te di nese a mund te ekzistojne dashuria ne internet?
    Jepni mendimet tuaja per kete teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zebrone : 01-04-2005 mė 11:56
    We are the enemy,but the enemy show respekt..

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •