Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 143
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Ahhhhhh jo mi Leila jo! Thjesht qe une si njeri, spara besoj shume fjaleve Kshuqe qe as atyre te shkruara! Ndoshta jam vetem une keshtu, por mua me duket absurde te dashurohem pas dikujt ne baze te asaj qe ai shkruan... perse? E ke pare filmin "Closer"???? Nese po do e kuptosh

Kshujaaaaaaaa. Dhe ajo me shenimin e motres s'eshte njesoj o goce! Hajde shembull hajde... mesiguri ka qene nga ditari i vjedhur i diikush :P
    Xhan, une kam pare ate dhe me keq. lol
    Keshtu pra. Nqs te del person ndryshe nga c'e mendoje, cfare humbe? Pse mos e takosh?
    Si perfundim, nqs takon personin, ai nuk eshte me virtual ose ndryshe nga personat e tjere qe njeh... prandaj mora shembullin e motres time. Qe me qe ra fjala, nqs e do diikushi, aman... vetem nxito. lol

Grifshe, pranoje qe po na trajton si njerez normale (ne, pra, forumistat). Kerkon pikepamje dhe pergjigje, ashtu sic cdokush ia kerkon nje personi qe e kane perballe. Nothing wrong with it.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 16-06-2005 mė 23:32
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Me hir a me pahir, mi Grifshe, looks like you're going to find out dashurine e vertete virtuale. lol
    Me mire ta shohesh personin, se sa te deklarosh se e njeh me gjini e me krushqi.
    Diikush, whatsamatter? S'mban 2 kunguj nen 1 sqetull? Guys would love to be in your shoes.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Hahahahaahahahhaahah! Ej cuna dhe goca! Une nuk hyj ketu te njoh njerez! Njoh fatkeqesisht kaq shume ne real life... saqe sdi ku ti coj Doni ndonje t'iu parakaloj andej
    Diikush sa fat paskam pasur mor aman! Une jam nje kontinent tjeter per tjeter... e trash zonin pa frike :P

Leila! Punen me "Closer" se kisha qe si do jete personi ne te vertete! Por une nuk i besoj fjaleve te thena...pale atyre te shkruara! Shyqyr qe skam fis,sepse do kisha perfunduar duke njohur familjen time neper bote ... Jo per gje por kur njerezit dalin te njohur, se di perse po nuk "hapen" me aq shume :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kam hapur edheune nje tem te tille para disa kohesh ketu mendoj se dashuria ndermjet chatit forumit ose ndermejet internetit per mua nuk ekziston, por ndonjehere nuk e di se si ta sjell jeta kam degjuar qe akoma nga chati ose nga msn jane martuar akoma kjo gje qe te ndodhi varet nga karakteri qe ka edhe personaliteti edhe sa besim i ke nje personi pas nje ekrani por karakteret e veshtire si une psh eshte e veshtire te besosh qe mund te dashurosh nje person nga nje ekran por gjithmone nuk e di se si ti sjell zoti ne jeten tende ndoshta nje dite mund te ndodhi edhe tek une edhe tek ty edhe tek cdo njeri por qe te kesh nje besim tek nje person pas nje ekrani do te thot qe je nje njeri shume tolerant edhe shume i leht per tu genjyer edhe jeta sot eshte kaq e veshtire qe te jesh kaq tolerant me njerezit sot edhe njerezit jane shume te rralle ata qe mund te kesh kaq besim ndermjet ekranit une kam shoqeri ne chat por vetem shoqeri edhe i respektoj si njerez edhe si shoqeri por jo me shume sepse njerezit sot jane bere nga jeta qe te shesin kur te duan ose me mire te genjejne kur te duan.Kam degjuar qe shume djem genjejne vajzat jashte shqiperise vetem se te bejne letrat qe te ikin nga shqiperia edhe kaq kur arrijne ne nje menyre dashurie bejne sikur nuk i njohin ose eshte thjesht nje tallje pas nje ekrani kjo do te thot qe njerezit pas nje ekrani mund te arrine kudo vetem sa te fitojne besimin e nje njeriu por besimi nuk fitohet ne kete menyre por ne nje menyre qe kur flet me nje njeri qe do duhet ta shikosh ne sy qe te kuptosh qe kur te genjen ose kur te thot "te dua" ta shikosh ne sy edhe ta kuptosh qe ate fjal nuk eshte aq e thjesht sa mund ta shkruash ne nje tastier ose ne nje pc.Me respekt NiTro_GirL

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Wink Dashuria ka lindur dhe eshte realizuar edhe nepermjet endrave

Oiiii mu sulen! Lexoni iher pastaja! Se marr vesh perse nuk e respektoni mendimin e tjetrit! Une e lexoj tuajin ( E KUPTOJ!) dhe thjesht replikoj! Nuk hedh gje poshte re! Po mua me duket absurde!

S'guxon njeriu te thote mendimin e vet te lire E studion njeriu i shkrete per drejtesi! Jo po ska thote Humdiger me shoke
    Interneti eshte mjet komunikimi ku te gjithe jane pajisur me maska,dhe kuptohet prerjet jane te ndryshme.Une per mendimin tim them qe njeriu ne internet jo vetem qe dashurohet por edhe pleqerohet(kjo ndodh vetem kur hiqen maskat)
    Fjalet e shumta jane fukarallek(thote populli)

LA VIE LA VRAI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2005
    Postime
    13
    ok nje teme shume prezente ne ditet e sotme duke pare dhe qe kompjuteri eshte bere nje "shok" i pandashem i jetes sone.
    une mendoj se njeriu para nje komp. ku eshte duke biseduar me nje person sh afer apo ne ndonje kontinetnt tjeter mund ta kete me te lehte te shrehet e keshtu pa dashje arrin qe me kalimin e kohes formon brenda vetes nje ide se mund te jete nje mundesi qe te dashurohet me personin ne anen tjeter te monitorit. une kam degjuar raste qe ka ndodhur, por ne vetvete mendoj se kjo ndodh aq ralle por aq rralle sa qe me mire te mos e mendoj.
    nejse ... njeriu esht i lire te dashurohet dhe te zgjedhe menyren per te dashuruar. nese atij ose asaj i duket reale.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Hahahahaahaaahha. Jo mo dreq jo... ashtu Xhuxhumaku! E kam thjesht qe une se kap hic idene! Thats it! Dhe thashe (pasi lexova nje qerre postime ketu) se si mundet te dashurohesh pas nje shkrimi??? Mesiguri se e ka ngjyren e shkrimit te lezetshme, apo ikonen e gjedhur nice. Mua me mjafton jeta reale.. madje del e tepron!!!!!!!!!!
    Pastaj nga marketingu as marr vesh hic!Syte si bajame? Si kaktus edhe ndoshta :P

U qyqaaa.... Jo une mi jo. lexo ca kane postu dynjaja ke tema dashnia cyber a i gjo e tille ene folim prape! Fjalorit ose shkrimit futi i lavazh se i ka ardh dita :P

Hahahahaahh. Shkrova pak me siper me mjafton total "real life"! Sepse arsyeja qe hyj online, seshte te njoh njerez te rinj!
    Grifshe,

Dashuria, te vjen nga se pret , Varet nga Kupidi ku dhe nga ti dergon shigjetat. Keshtu qe mos e nenvlereso for-umin.

P.s Ci bere site moj? Apo mos u ke fillu lidhjen me dikush-in dhe rate dakord te mos i nxjerresh me forum...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    1
    hi all duke lexuar kete shkrim vendosa edhe une te them mendimin tim une them se ndodh dashuria nepermjet internetiti e une jam qe jam dashuruar, ska noj gje te ndryshme se me njeriun flet e flet e ne fund do ta takosh ate person e neqofte se ato fjale qe i ke then e te ka then jan reale pse mos te jet lidhje e sinqert. Kur njeriun e njeh gjate edhe flet me te gati mbi 3 ore ne dit edhe flet edhe ne tel vjen koha e njeh edhe ne real time , te gjitha gjerat ndodhin jemi ne shekullin e 21 e ka lloj mendimesh

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Me shume se kaq nuk di ē'te them

BOTE VIRTUALE

Mos u shqeteso une te kuptoj, edhe mua me ka ndodhur gjithashtu
    Hyjme ne kete Bote virtuale dhe pak njerezore , ē’te bejme keshtu eshte ketu.

Ketu jemi kush duam, pa emra , pa mbiemra , pa ze , anonim
    Ketu jemi kaq perfekt si diamantet apo vera, jemi pa asnje difekt a gabim

Dashurojme , gjithashtu qajme , shkembejme dhimbjet tona e pastaj qeshim
    Ngushellohemi , “per te mos prere venat” ,e kurre njeri-tjetrin s’e ndeshim

Sot po te le , kujdesu dhe do flasim perseri mos me harro te kerkoj
    Kushedi ne ndonje rast do kujtohesh per kete mike qe veē vetes asgje s’te tregoj

Ne qetesi terhiqem , nga kjo bote engjell dal kur ,shkepus linjen pa u ndier
    Dhe kthehem ne jeten e eger pa fije dhe satelit ku ujkonje behem menjehere,
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Sa reale???
    Realja (per vete emrin qe ke zgjedhur ta quash) shihet vetem ne realitet jo ne virtualitet. Duhet ta kesh njeriun perballe, t'i shohesh syte, ta shohesh kur flet-si flet, si leviz, si reagon kundrejt teje...etj etj...Ma merr mendja keto jane gjera qe mund ti besh shume mire vetem ne realitet. Virtualiteti ndoshta ka ate te miren qe e vlereson nje njeri si shpirt dhe vetem kaq - pa u interferuar nga disa gjera siperfaqesore si psh hunda jo shume e drejte apo kemisha pak e zhubrosur...por realiteti eshte ai qe vulos.

p.s. Dhe jam dakord me ate qe dashuria te vjen nga s'e pret.

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •