Kur lexoj shkrimet tuaja them shyqyr qe dashurova ne realitet se mjer un nese dashurohesha me nji avatar e disa shkrime qe ne shumicen e rasteve nuk jane reale.
PS...mbanje veten se virtualiteti eshte fushe aktrimi...
Kur lexoj shkrimet tuaja them shyqyr qe dashurova ne realitet se mjer un nese dashurohesha me nji avatar e disa shkrime qe ne shumicen e rasteve nuk jane reale.
PS...mbanje veten se virtualiteti eshte fushe aktrimi...
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Hahahahaahaaahha. Jo mo dreq jo... ashtu Xhuxhumaku! E kam thjesht qe une se kap hic idene! Thats it! Dhe thashe (pasi lexova nje qerre postime ketu) se si mundet te dashurohesh pas nje shkrimi??? Mesiguri se e ka ngjyren e shkrimit te lezetshme, apo ikonen e gjedhur nice.Grifshe,
Me ata sy si bajame, dhe me kete teme qe ke hap, goxha marketing po i ben vetes per CYBER-LOVE nga cunat dhe femrat "lesby" te forumit.![]()
Mua me mjafton jeta reale.. madje del e tepron!!!!!!!!!!
Pastaj nga marketingu as marr vesh hic!Syte si bajame? Si kaktus edhe ndoshta :P
U qyqaaa.... Jo une mi jo. lexo ca kane postu dynjaja ke tema dashnia cyber a i gjo e tille ene folim prape! Fjalorit ose shkrimit futi i lavazh se i ka ardh dita :PPostuar mė parė nga Rebele
Hahahahaahh. Shkrova pak me siper me mjafton total "real life"! Sepse arsyeja qe hyj online, seshte te njoh njerez te rinj!Postuar mė parė nga Humdinger
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Postuar mė parė nga Humdinger
.......Dhe sa shpesh shikon njerez qe betohen se as nuk do denjonin te takonin dike qe e kane njohur ne internet, se kjo nuk quhet .....ironikja eshte se keta njerez po ketu ne internet i thone ato llafe tashme me seriozitetin e jetes 'reale' .....
Postuar mė parė nga Humdinger
Po per te njohur njerez te rinj nuk ben ne "real life"? lol ....do 'sdo ti, per aq kohe sa harxhon nga jeta jote ne internet, eshte pjese e jetes tende edhe interneti.... -_-Postuar mė parė nga GrifshA_
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 16-06-2005 mė 22:36
diikush! Veme me bast bashke, qe seshte ironi i gjithe shkrimi, POR FAKT REAL! (flas per veten!![]()
Kjo eshte tamam si te thuash qe bie ne dashuri me dike per fjalet e zerin e vet. Mesiguri ka tonin e zerit shume te lezetshem, apo i zgjedh fjalet nice.Postuar mė parė nga GrifshA_
![]()
Askush ne kete teme foli per dashuri pas nje shkrimi.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ideja eshte nese mundet te dashurohet njeriu, pas nje bisedimi "cyber". Cfare eshte... nuk eshte SHKRIM????? Ahhh soorrryy Leila... jane me shume se nje here e shkruar!Postuar mė parė nga GrifshA_
Pyetja ime ishe dhe eshte... si arrin njeriu ti besoje dhe te ndihet mire, nga disa fjale te typ-ura!?????????
Kshuja!
Postuar mė parė nga GrifshA_
Po e perseris veten: Njeriu arrin ti besoje dhe te ndihet mire nga disa fjale te typ-uara pikerisht ashtu sic ndihet me disa fjale te degjuara.
Nqs ke nje arsye pse e degjuara dhe e lexuara s'jane njesoj (pa llogaritur se sa e lehte eshte te gjykosh nqs i degjon fjalet), atehere edhe e hedh poshte postin tim. Ne fund te fundit, fjalet po te njejtin kuptim kane. Une le shume shenime ne shtepi. Mendon se motra ime duhet ta shperfilli shenimin qe i lashe vetem sepse nuk ia thashe me goje? Do deshiroja qe jo... mgjs ajo e ka bere edhe me pare.![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
O Grifshe !!Postuar mė parė nga GrifshA_
![]()
Qė tė ta themi mė TRASHĖ e ta kuptosh :
A E BESON TI SE NJERIU KA SHKUAR NĖ HĖNĖ??
SA REALE ĖSHTĖ VAJTJA E TIJ NĖ HĖNĖ??
MENDON SE EGZISTON KJO NDODHI??
Ahhhhhh jo mi Leila jo! Thjesht qe une si njeri, spara besoj shume fjaleveKshuqe qe as atyre te shkruara! Ndoshta jam vetem une keshtu, por mua me duket absurde te dashurohem pas dikujt ne baze te asaj qe ai shkruan... perse? E ke pare filmin "Closer"???? Nese po do e kuptosh
Kshujaaaaaaaa. Dhe ajo me shenimin e motres s'eshte njesoj o goce! Hajde shembull hajde... mesiguri ka qene nga ditari i vjedhur i diikush :P
Krijoni Kontakt