Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 143
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Kur lexoj shkrimet tuaja them shyqyr qe dashurova ne realitet se mjer un nese dashurohesha me nji avatar e disa shkrime qe ne shumicen e rasteve nuk jane reale.

PS...mbanje veten se virtualiteti eshte fushe aktrimi...
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Nuk i besoj dashurive te tilla.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Grifshe,
    Me ata sy si bajame, dhe me kete teme qe ke hap, goxha marketing po i ben vetes per CYBER-LOVE nga cunat dhe femrat "lesby" te forumit.
    Hahahahaahaaahha. Jo mo dreq jo... ashtu Xhuxhumaku! E kam thjesht qe une se kap hic idene! Thats it! Dhe thashe (pasi lexova nje qerre postime ketu) se si mundet te dashurohesh pas nje shkrimi??? Mesiguri se e ka ngjyren e shkrimit te lezetshme, apo ikonen e gjedhur nice. Mua me mjafton jeta reale.. madje del e tepron!!!!!!!!!!
    Pastaj nga marketingu as marr vesh hic!Syte si bajame? Si kaktus edhe ndoshta :P

Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Ti Grifsha, nqs e ke fjalen per orgji virtuale neper chate, tjeter pune.Supozojme se te pelqen X te forumi shqiptar nga shkrimet, avatari, nick-u a ku ta di une. Tani ose rri masturbo para tastieres ose merr inisiative t'i kerkosh # e telefonit, e me pas t'a takosh.
    U qyqaaa.... Jo une mi jo. lexo ca kane postu dynjaja ke tema dashnia cyber a i gjo e tille ene folim prape! Fjalorit ose shkrimit futi i lavazh se i ka ardh dita :P

Citim Postuar mė parė nga Humdinger
    Tė keqen lali ty moj Grifshė, mos u dashuro me ndonjė qė tė jetė nė anėn tjetėr tė botės mi shpirt, qė tė kesh edhe tė puthurat edhe ato qė pasojnė pas tė puthurave, e kėshtu me rradhė.....stė tha njeri tė dashurohesh me xhamin e monitorit.....shko takoje atė person qė flet....kaq e zorshme ėshtė tė konceptohet nga ty??
    Hahahahaahh. Shkrova pak me siper me mjafton total "real life"! Sepse arsyeja qe hyj online, seshte te njoh njerez te rinj!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Pėrderisa dashuria egziston nė ēdo fushė tė jetės..... kompjuteri nuk bėn pjesė nė fushat e jetės??
    Kur vjen fjala pėr lidhjet mes dy personave nga kompjuteri, shumica fillon dhe kundėrshton se NUK MUND tė egzistojė......por t'ju PYES..... po sikur kėta persona do ishin njohur nė KINEMA, do ishte kaq e vėshtirė tė besohej se ka dashuri mes tyre??
    Come on.....bėhuni realistė.....dashuria vjen kudo qė ta njohėsh....

.......Dhe sa shpesh shikon njerez qe betohen se as nuk do denjonin te takonin dike qe e kane njohur ne internet, se kjo nuk quhet .....ironikja eshte se keta njerez po ketu ne internet i thone ato llafe tashme me seriozitetin e jetes 'reale' .....

Tė keqen lali ty moj Grifshė, mos u dashuro me ndonjė qė tė jetė nė anėn tjetėr tė botės mi shpirt, qė tė kesh edhe tė puthurat edhe ato qė pasojnė pas tė puthurave, e kėshtu me rradhė.....stė tha njeri tė dashurohesh me xhamin e monitorit.....shko takoje atė person qė flet....kaq e zorshme ėshtė tė konceptohet nga ty??

Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    ....Hahahahaahh. Shkrova pak me siper me mjafton total "real life"! Sepse arsyeja qe hyj online, seshte te njoh njerez te rinj!
    Po per te njohur njerez te rinj nuk ben ne "real life"? lol ....do 'sdo ti, per aq kohe sa harxhon nga jeta jote ne internet, eshte pjese e jetes tende edhe interneti.... -_-
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 16-06-2005 mė 22:36

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    diikush! Veme me bast bashke, qe seshte ironi i gjithe shkrimi, POR FAKT REAL! (flas per veten!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    si mundet te dashurohesh pas nje shkrimi??? Mesiguri se e ka ngjyren e shkrimit te lezetshme, apo ikonen e gjedhur nice.
    Kjo eshte tamam si te thuash qe bie ne dashuri me dike per fjalet e zerin e vet. Mesiguri ka tonin e zerit shume te lezetshem, apo i zgjedh fjalet nice.

Askush ne kete teme foli per dashuri pas nje shkrimi.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Pasi lexova nje nga temat e shumta te forumit, ne te cilen shume persona shkruanin se dashuria cyber... permes kompjuterit ekziston, po pyesja veten...VERTETE?????
    Sa reale eshte kjo "dashuri"? Mendoni se ekziston vertete?Sepse ne fund te fundit personi tjeter eshte thjesht nje nickname diku!Nuk mendoni se fjalet e shkruara nga personi jane ne fundit "furcat e radhes"?
    Ideja eshte nese mundet te dashurohet njeriu, pas nje bisedimi "cyber". Cfare eshte... nuk eshte SHKRIM????? Ahhh soorrryy Leila... jane me shume se nje here e shkruar! Pyetja ime ishe dhe eshte... si arrin njeriu ti besoje dhe te ndihet mire, nga disa fjale te typ-ura!?????????

Kshuja!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Ideja eshte nese mundet te dashurohet njeriu, pas nje bisedimi "cyber". Cfare eshte... nuk eshte SHKRIM????? Ahhh soorrryy Leila... jane me shume se nje here e shkruar! Pyetja ime ishe dhe eshte... si arrin njeriu ti besoje dhe te ndihet mire, nga disa fjale te typ-ura!?????????

Kshuja!

Po e perseris veten: Njeriu arrin ti besoje dhe te ndihet mire nga disa fjale te typ-uara pikerisht ashtu sic ndihet me disa fjale te degjuara.

Nqs ke nje arsye pse e degjuara dhe e lexuara s'jane njesoj (pa llogaritur se sa e lehte eshte te gjykosh nqs i degjon fjalet), atehere edhe e hedh poshte postin tim. Ne fund te fundit, fjalet po te njejtin kuptim kane. Une le shume shenime ne shtepi. Mendon se motra ime duhet ta shperfilli shenimin qe i lashe vetem sepse nuk ia thashe me goje? Do deshiroja qe jo... mgjs ajo e ka bere edhe me pare.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Pasi lexova nje nga temat e shumta te forumit, ne te cilen shume persona shkruanin se dashuria cyber... permes kompjuterit ekziston, po pyesja veten...VERTETE?????
    Sa reale eshte kjo "dashuri"? Mendoni se ekziston vertete?
    O Grifshe !!
    Qė tė ta themi mė TRASHĖ e ta kuptosh :
    A E BESON TI SE NJERIU KA SHKUAR NĖ HĖNĖ??
    SA REALE ĖSHTĖ VAJTJA E TIJ NĖ HĖNĖ??
    MENDON SE EGZISTON KJO NDODHI??

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Ahhhhhh jo mi Leila jo! Thjesht qe une si njeri, spara besoj shume fjaleve Kshuqe qe as atyre te shkruara! Ndoshta jam vetem une keshtu, por mua me duket absurde te dashurohem pas dikujt ne baze te asaj qe ai shkruan... perse? E ke pare filmin "Closer"???? Nese po do e kuptosh

Kshujaaaaaaaa. Dhe ajo me shenimin e motres s'eshte njesoj o goce! Hajde shembull hajde... mesiguri ka qene nga ditari i vjedhur i diikush :P

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •