Cmendoni per ata qe kan marr nje partner me ngjyr
Ta mbajne me shendet!!!
Cmendoni per ata qe kan marr nje partner me ngjyr
Ta mbajne me shendet!!!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
S'Besoj qe do me mbyll zoti syt e te bej nje lidhje me nje te zez..
Njer ata qe kan lidhje te tilla , sme duket dicka interesante por eshte keq..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Postuar mė parė nga i_pakapshem
Arunit po i thua 're ?
I Pakapur ... pse ti pies grate e zeza ... nuku jam e interesuar ... dhe thenia eshte mese e vertete ..
Ku ju con mushka juve .... u mbaruan te bardhet ...
Epo kjo .. na tregoni racizmin juve ... te drejtat e njeriut .. e bllah bllah ...
PO mer po shko e provoje njehere merr nje femer te zeze ..dhe perkedhel rrocat pocat e zinj kur te dalin njeri mbas tjatrit ..![]()
Dhe ne fund te fundit sme intereson se cben dynjaja me jeten e tij/saj .... a keni b*the .. o burra jepini ...![]()
PINK![]()
mire arun mirePostuar mė parė nga arun
all i got to say is, average size is 6", whether black, white, asian, hispanic whatever
per ate punen e grave most of them will admit that's it's not true about the men being big
o i pakapshem,Postuar mė parė nga i_pakapshem
Tironsit si venalinj, jo ne qe kemi lind ne Tirane dhe kemi prejardhje nga gjithe shqiperia, nuk jane fare raciste ndaj te tjerve. Ata si kurkush ne Shqiperi kane hap dyert dhe zemrat per gjithe krahinaret e Shqiperise.
Ka pas nje barcalete tironse nga vitet 95 qe thoshte : Labet te pakten hypen njoni mbi tjetrin, dmth ne pallate, por kta te veriut u shtrine per se gjati (pra zune token e Tironsve) pa pagu as nje kacidhe dhe tani del Sala, Meta me kompani dhe thote e gezofshi token, sikur ja ka lon trashegimi baba. U zgjata pak dhe s'osht as tema por sa me e mesu pak te pakapshmin
P.s Qe Tironsit s'kane qene racista por qejfinj te medhej, pyet nje cike paraardhesit tuj se si quhej lagja pas ures se TABAKEVE. Pse shkonin Tironsit atje? aty behej tamam bashkimi "bianconero" ...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 14-06-2005 mė 19:06
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Cer Mendimi Pret Dhe Ky Hapsi Temes ,duke E Dit Qe Shqiptaret Sa Do Lekura Te Nderrojne Njerzit Me Ngjyre Nuk Do Te Jene Kurre Te Mirpritur Ne Shoqerine Shqiptare ,,mo Mire Boj 50 Vjet Burg Sesa Mor Zift Afrike ,kush osht ai shqiptar ose shqiptare qe ka qef tu coj pleqve ke shpia (parfum falas, lol ) sa Do E Bukur Qe Te Jete !!! pranaj Zoti I Ka Nda Te Bardhit Me Te Bardhe ,te Zit Me Te Zinj ,ndersa Disa Jane Si Puna Sillos Ke Ai Humori , O Trim Mos Shko Se Do Ta Hash ,po Ca Ka ,ca Ka ,,ajo Shpella Atje Loooooool !!!
Hajt Bofshi Qef !!!
Shnet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 14-06-2005 mė 18:50
Postuar mė parė nga Larsus
Larsus,
po pse nuk kujton ate shprehjen tironse ti, "Po shkove me nje jevge te ecen fati 40 dite" .
Kshu pra,
pastaj inter-racial s'eshte vetem bardhe e zi, ka edhe aziatike.
"Amerikanet thone mesuan c'eshte seksi vetem ne Vietnam"
Kshu pra, mos u shabllonizoni gjerat vetem me arin e zezakeve, se ata jane edhe kerkuesit me te medhej per ta kenaqur meneren e tyre te zeze...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
o yllo, problemi ktu osht sepse te gjith bohen filozof edhe nga nje pyetje e thjesht kalojn ne ofendime per njoni tjetrin,,dhe n'fund i shtojn "ske pse me fyen se ky osht menimi im "Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
well..ato qe the ti kan qen si pasoj e injorances,dhe natyrisht qe kan ekzistuar.
Po sic ka pas dhe raste kur dashuria e dy te rinjve ska pyt nga as gjo,as dhe per BIografin qe ka qen gjoja me pasojat mo te kqia per ciftin dhe te gjith fisin me radh..
Problemi osht i thjesht Do e pranonit apo jo nje lidhje te till
Pergjigja osht po aq e thjesht Po ose JO
Ajo qe osht e gabume osht gjykimi i nje lidhje te till.
Nuk e di pse po pak a shum te gjith e lidhin me traditen shqiptare ..E c'hyn tradita kombetare ne nje lidhje personale qe do bej dikush?Nuk e mohoj qe do ket probleme me familjen ( ne keto momente kalova neper mend ftyrat e prinderve te mi )po ashtu dhe me shoqerin..po ne fund je ti /une apo dikush qe vendos dhe natyrisht cdo gjo lidhet me sa e fort osht ajo ndjenje.
Kush nga kta cuna nuk do lidhej me nje Halle Berry,Mariah Carey??
Gabim osht deklaratat me zhurme.
Me duket i cuditshme mendimi qe nis keshtu PER NJE GJO JOM I SIGURT..Nga e gjete ket siguri??ku e di ti si do ndihesh ??mos do te pyes zemra ty??Un them se Dashuria nuk pyet,,as per ngjyr,,as per mosh as per gjo,sepse dashuria nuk shef ,,vetem dashuron.
per te gjith qe bertasin mos haroni nje shprehje :
Never Say Never
ehh sa u zgjata
se me do dhe me gjen
se me ndjen dhe te ndjej
te dua
se merzitemi bashk
se gezohemi bashk
te dua
se cdo rrahje e zemres
te dua te dua me thot.....
kshu pra Motra si thoni ju ka vlora
lol
se harova
tirona iz da best
une jam apsolutisht kunder kesaj martese.po me rrenqethet mishi.Une me mire se te gjith e njof rracen e zeze sepse punoj ne nje vend qe 90% te njerezve qe kam te bej jane te zinj dhe ate pjesa me e madhe shtrese e pasur e tyre.Ato jane familje te cthurrura dhe njerez te piset ne pergjithesi edhe pse jane shume friendly.
do pranoja vertete te lidhesha me halle berryn,mariah carey apo beyonce por kurre dhe kurre sdo martohesha me to .eh nuk e di me tmerron ajo era e tyre natyrale edhe pse mendoj qe njerezit ne pergjithesi jane njerez dhe sduhen paragjykuar por kur vjen puna per nje gje kaq serioze smund te behem shume i ngritur.edhe pse kam shume shoke dhe shoqe por vetem aq.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Imagjino Miki _Al te martohesh me ndonje te zeze ... dhe nje dite te bukur me diell te shkosh per pushime ne shqiperi .... (lol )
Pushuan rrenqethjet ? (lol )
Nejse ... qe ta mbyll njehere e mire me kete teme ... Jam Plotesisht , Absolutisht Kundra nje lidhje te Tille !!!
Nuk ka " U Never Know " ose " Never say Never " me kete rast ... ohh yeah e di mire qe cke me te !!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 14-06-2005 mė 21:21
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt