Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 94
    peace :)
    Anėtarėsuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    bianconero,
    edhe shqiptaret ne krahasim me gjermanet (racen ariane) quhen me ngjyre. Si do ndiheshe ti nese keta popuj qe jane puro te bardhe fillojne diskriminimin kunder shqiptareve???/
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    asgje skam kundra racismit shyqyr sme ka rrit mami te urej njerezit me ngjyre nese dikush dashurohet me dike me ngjyre nese ato duhen skam asgje kundra prandaj shume njerez qe kan ate mendje eshte e kot sepse eshte vecse racism asgje tjeter un per vete jam kundra
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    e kama fjalen kundra atyre qe urrejn njerezit me ngjyre ka lezset se dhe femijet dalin mulat dhe jan te bukur lol
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar mė parė nga Bianconero
    . Ka shume prejt tyre qe rrine duke zier Banane per te qene sa me te llahtarshem ne sex
    ...edhe ndersa bananja zihet, ai afrikani rri siper kazanit me loder tu knu "m'ja marrsh te kqiat kti timit ishalla"

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Bashkohem plotesisht me mendimin e doux_miel dhe Bianconero, ndoshta mund te dukem raciste, por ka te beje me mospelqim (e shume te tjera qe te gjithe e dini, mos u mundoni te dukeni sikur nuk doni tia dini, apo e aprovoni) plus fakti qe nuk eshte SHQIPETAR eshte i hequr vije nga ana ime....

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Une mendoj se do i dalin kalamojt mu si bluzja Juves. Bardh e Zi.
    HOLLAND...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ne fakt kane qene disa zezake nga Kongo ne Tirane deri nga fillimi i viteve 90, dhe pothuajse te gjithe u martuan me goca tiranse, pasi ishin dhe doktore. Bile me kujtohet qe njerin prej tyre Erebenin e kishim edhe ne lagje. Mesa di te gjitha gocat shqiptare i lane pas 90 dhe nje pjese e tyre u kthyen me te dashurit e meparshem shqiptare.

Kam degjuar se nje kuksian ne Londer eshte denuar me denim te perjetshem pasi vrau gruan dhe femijte(binjak me duket), pasi i kishin lindur me ngjyre. Si duket ndonje nga ata te bananeve e kishte kenaq te shkreten.

Keshtu qe mendoj qe kemi kohe per te hyre ne Europe. Kur te hyme do te leme njehere racizmin mes vedit, e pastaj ndaj te tjereve
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Une mendoj se do i dalin kalamojt mu si bluzja Juves. Bardh e Zi.
    te bukura jane fotografit bardh e zi me -xhom kinez... nganjehere qellon edhe film i bukur... kurse per njerezit.. mm, non sé... ta pyesim njiher ate gocen me emrin Sexy qe xhiro nga Volga- æqué usted piensa?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vampiro : 13-06-2005 mė 22:50

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    hehe..

e vampiro, as ti nuk e paske qejf teknogjenetiken Grayscale/printing?

te fala lumenjve te praruar
    Prektora

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Bianconero
    Romanca e ndonjeres duhet ''urinuar''.

E kam thene dhe me pare, ata kane jeten e tyre, ne tonen. Ata nuk kane respekt as per veten, jo me per kombin, rracen e tyre. .
    WAW, per nje person qe ka nick bianconero, shume mendime te cekta. Cfare dmth nicku jot pastaj? Edhe ku hyn respekti per kombin ketu, nqs mendon te shkosh me nje person te rraces tjeter? (me ngjyre apo pa ngjyre). Ti dmth, je kundra te gjitheve, vetem shqiptar, se pastaj s'ke "respekt per kombin"....interesant dmth, si mendojn njerezit. Per vete, jam PRO-interracial marriages. Ciao!!!

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendoni pėr Bleona Qeretin?
    Nga blondina nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 417
    Postimi i Fundit: 18-07-2011, 19:38
  2. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Ē'mendoni pėr flamurin e ri tė Kosovės?
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 346
    Postimi i Fundit: 03-06-2007, 12:31
  4. Cmendoni per shoqerine shqiptare ne krahasim me ate te huajen???
    Nga selina_21 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 07:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •