bianconero,
edhe shqiptaret ne krahasim me gjermanet (racen ariane) quhen me ngjyre. Si do ndiheshe ti nese keta popuj qe jane puro te bardhe fillojne diskriminimin kunder shqiptareve???/
bianconero,
edhe shqiptaret ne krahasim me gjermanet (racen ariane) quhen me ngjyre. Si do ndiheshe ti nese keta popuj qe jane puro te bardhe fillojne diskriminimin kunder shqiptareve???/
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
asgje skam kundra racismit shyqyr sme ka rrit mami te urej njerezit me ngjyre nese dikush dashurohet me dike me ngjyre nese ato duhen skam asgje kundra prandaj shume njerez qe kan ate mendje eshte e kot sepse eshte vecse racism asgje tjeter un per vete jam kundra
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
e kama fjalen kundra atyre qe urrejn njerezit me ngjyre ka lezset se dhe femijet dalin mulat dhe jan te bukur lol
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
...edhe ndersa bananja zihet, ai afrikani rri siper kazanit me loder tu knu "m'ja marrsh te kqiat kti timit ishalla"Postuar mė parė nga Bianconero
Bashkohem plotesisht me mendimin e doux_miel dhe Bianconero, ndoshta mund te dukem raciste, por ka te beje me mospelqim (e shume te tjera qe te gjithe e dini, mos u mundoni te dukeni sikur nuk doni tia dini, apo e aprovoni) plus fakti qe nuk eshte SHQIPETAR eshte i hequr vije nga ana ime....
Une mendoj se do i dalin kalamojt mu si bluzja Juves. Bardh e Zi.
HOLLAND...
ne fakt kane qene disa zezake nga Kongo ne Tirane deri nga fillimi i viteve 90, dhe pothuajse te gjithe u martuan me goca tiranse, pasi ishin dhe doktore. Bile me kujtohet qe njerin prej tyre Erebenin e kishim edhe ne lagje. Mesa di te gjitha gocat shqiptare i lane pas 90 dhe nje pjese e tyre u kthyen me te dashurit e meparshem shqiptare.
Kam degjuar se nje kuksian ne Londer eshte denuar me denim te perjetshem pasi vrau gruan dhe femijte(binjak me duket), pasi i kishin lindur me ngjyre. Si duket ndonje nga ata te bananeve e kishte kenaq te shkreten.
Keshtu qe mendoj qe kemi kohe per te hyre ne Europe. Kur te hyme do te leme njehere racizmin mes vedit, e pastaj ndaj te tjereve![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
te bukura jane fotografit bardh e zi me -xhom kinez... nganjehere qellon edhe film i bukur... kurse per njerezit.. mm, non sé... ta pyesim njiher ate gocen me emrin Sexy qe xhiro nga Volga- æqué usted piensa?Postuar mė parė nga Del Monako
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vampiro : 13-06-2005 mė 22:50
hehe..
e vampiro, as ti nuk e paske qejf teknogjenetiken Grayscale/printing?
te fala lumenjve te praruar
Prektora
WAW, per nje person qe ka nick bianconero, shume mendime te cekta. Cfare dmth nicku jot pastaj? Edhe ku hyn respekti per kombin ketu, nqs mendon te shkosh me nje person te rraces tjeter? (me ngjyre apo pa ngjyre). Ti dmth, je kundra te gjitheve, vetem shqiptar, se pastaj s'ke "respekt per kombin"....interesant dmth, si mendojn njerezit. Per vete, jam PRO-interracial marriages. Ciao!!!Postuar mė parė nga Bianconero
Krijoni Kontakt