Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Perse Valle Kaq Trishtrim?

Une jam nje nga anetaret e pare ne kete forum dhe te them te drejten ke Letersia Shqiptare dy tre here kam hyre dhe kam lexuar ndersa sot kam nejtur me ore duke lexuar ke Ditari i meditimeve dhe te them te drejten 9 faqe qe ishin ne kete nenforum ishin vetem trishtim dhe te them te drejten me ngjallen jashte mase trishtrimet e studente22 dhe Mina pse valle keshtu? Pashe dhe postimet e Z. Agim Doçi qe bente tek temat qe Mina kishte hapur dhe te them te drejten nuk arrij (ta pershkruaj me shkrim ate qe une kuptoj me shkrimet e Z. Agim dhe per kete me vjen keq Z. Agim dhe shpresoj qe mos te ofendohesh nga shkrimi im).

Kshu mendoja qe Ditari i meditimeve mund te kishte gjera te bukura shoqerore familjare por kur lexova vetem trishtrim kishte dhe te them te drejten me ringjallen jashte mase nje trishim qe kisha kohe pa e ndjere .

Z. Agim, Mina, studente22 dhe shume anetare te tjere ju them nje dicka qe ne jete ka shume gjera te bukura per vec trishtimit dhe hidherimit ka shume gjera ne jete qe njerezit i ben te lumtur kshu qe mendoj qe jeta eshte nje privilegj qe na krijohet neve.

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    e di qe ne jete ska vetem trishtim po shpeshehere zemra enjeriut nuk fillon te shkruaj kur ndihet elumtur sepse eshte e dehur nga gezimi ndersa kur ehste vetem (sidomos ne vend te huaj)dhe ska njeri qe ti fshij lotet jane pikerisht ato momente qe fillon te flasi.dhe cdo zemer gjen menyren e saj te te folures.ndoshta ka momente qe secili nga ne duket sikur ska me forca per te jetuar sidomos kur humb dike qe e do shume dhe flas per humbje reale.te dish qe ate perso0n sdo ta shikosh me.te dish qe do vij dita tjeter pa te.te dish qe hena do kete tjeter ngjyre.por perseri ne jemi te gjithe ne kembe pavarsisht nga vuajtjet ejetes.nje shoku im me ka thene njehere jetes duhet te dish ti marresh lumturi dhe ne momentet qe ti qan.sepse dhe pas nje humbjeje ka gezim.dhe per mua te vuash eshte njerezore sic eshte njerezore te flasesh per dhimbjen.megjithate faleminderit bledar.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga studente22
    e di qe ne jete ska vetem trishtim po shpeshehere zemra enjeriut nuk fillon te shkruaj kur ndihet elumtur sepse eshte e dehur nga gezimi ndersa kur ehste vetem (sidomos ne vend te huaj)dhe ska njeri qe ti fshij lotet jane pikerisht ato momente qe fillon te flasi.dhe cdo zemer gjen menyren e saj te te folures.ndoshta ka momente qe secili nga ne duket sikur ska me forca per te jetuar sidomos kur humb dike qe e do shume dhe flas per humbje reale.te dish qe ate perso0n sdo ta shikosh me.te dish qe do vij dita tjeter pa te.te dish qe hena do kete tjeter ngjyre.por perseri ne jemi te gjithe ne kembe pavarsisht nga vuajtjet ejetes.nje shoku im me ka thene njehere jetes duhet te dish ti marresh lumturi dhe ne momentet qe ti qan.sepse dhe pas nje humbjeje ka gezim.dhe per mua te vuash eshte njerezore sic eshte njerezore te flasesh per dhimbjen.megjithate faleminderit bledar.
    studente kur humb nje person qe e ke per zemer e di se cdo te thot ke humbur nje pjese te jetes tende ke humbur nje pjese qe nuk mund te gjehet kurre ne vazhdimesine e jetes.
    studente jeta vazhdon lal pse me dhimbje pse me hidherim jeta vazhdon, knej nga shqiperia e mesme eshte nje llaf qe njerezit thojne (ose me mir ne Durres permendet shum shpesh qe I GJALLI ME TE GJALLET I VDEKMI ME TE VDEKMIT prandaj mike e dashur jeta vazhdon me ose pa personin e zemeres jeta vazhdon dhe duhet ta jetojme me te gjithe cudirat e veta qe ka kjo bote dhe kjo jete.
    Ngushellimet e mija te sinqerta per njeriun tend qe ke humbur.

Gjethja Maska e Gjethja
    Anėtarėsuar
    28-08-2005
    Vendndodhja
    Tek 50 yjet
    Postime
    23
    Dikujt i paska bere pershtypje kjo teme, sa ta hape. Mire fare! Kjo eshte teme kyçe. Pres ata qe do ta trajtojne!

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anėtarėsuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga studente22
    Pikėrisht ashtu ėshtė...Tė vuash ėshtė njerėzore dhe ta shprehesh kėtė ėshtė shumė kryesore. Si ta din njeriu cfarė ėshtė lumturia, nė qoftė se nuk e ndjen vuajtjen? Si ta pėrshkruash lumturinė nė qoftė se nuk din ta pėrshkruash vuajtjen? Thellėsira e lumturisė ėshtė e mvarur nga thellėsira e vuajtjes...
    Dua te jem e lirė,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe pėrjetoj, qė ne momentin e vdekjes tė mos mendoj qė kurrė as nuk jetova!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •