Une jam nje nga anetaret e pare ne kete forum dhe te them te drejten ke Letersia Shqiptare dy tre here kam hyre dhe kam lexuar ndersa sot kam nejtur me ore duke lexuar ke Ditari i meditimeve dhe te them te drejten 9 faqe qe ishin ne kete nenforum ishin vetem trishtim dhe te them te drejten me ngjallen jashte mase trishtrimet e studente22 dhe Mina pse valle keshtu? Pashe dhe postimet e Z. Agim Doçi qe bente tek temat qe Mina kishte hapur dhe te them te drejten nuk arrij (ta pershkruaj me shkrim ate qe une kuptoj me shkrimet e Z. Agim dhe per kete me vjen keq Z. Agim dhe shpresoj qe mos te ofendohesh nga shkrimi im).
Kshu mendoja qe Ditari i meditimeve mund te kishte gjera te bukura shoqerore familjare por kur lexova vetem trishtrim kishte dhe te them te drejten me ringjallen jashte mase nje trishim qe kisha kohe pa e ndjere.
Z. Agim, Mina, studente22 dhe shume anetare te tjere ju them nje dicka qe ne jete ka shume gjera te bukura per vec trishtimit dhe hidherimit ka shume gjera ne jete qe njerezit i ben te lumtur kshu qe mendoj qe jeta eshte nje privilegj qe na krijohet neve.
Krijoni Kontakt