Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Your wish Maska e Faik Konitza
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Donte te thote se te ka pa ate nate qe ke dal me ate personin e ri.
    Akoma e ve ne perdorim SNQ keshtuqe se kisha per ate se se kuptova por se ste kuptova ty...
    nejse shpresoj te te kete pelqyer edhe fundi i ri me katrore te gjelbert
    e rruges eshte te te them mos te qeshesh me ze aq te larte se i pengon te tjeret(ia prish rahatine)
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115

Serisht ne jete

Nuk me kujtohet saktesisht se kush me tha njehere se ka gjasa njeriu gjate udhetimit ne kembe te pengohet, te rezohet dhe te mos ec me kurre...
    Mua mu duk kjo gje interesante se ishte e thjeshte dhe akoma me e thjeshte se ky shkrimi im badihavistik..
    Nejse dhe ku mbet perralla ... aha te kemba .Shyqyr Zotit kembet i kam ne vend dhe sot u ula prane kompjutorit se ia kisha harruar ngjyren dhe kot e me kot po shtyp tastin e po shkruaj vetem per te treguar se akoma jam duke ecur..
    Jo te jem e sinqerte si gjithmone me iriton dicka, ndosha ajo buzeqeshja palidhje ne lokal...
    Si duhet te ndjehem une- e fresket per "Ndoshta" nje dashuri te re apo e vyshkur per te kaluaren dhe Ty..
    Pse qeshe aq zeshem dhe ne ate menyre?! Nese qellimisht u cove dhe dole nga lokali pse nuk shpejtove atehere por ndenje afro dy minuta para shankut.
    Sjellje palidhje kjo me beso... Une u vura ne situate te palakmueshe se ndonese nuk jap llogari askujt as edhe njerezve qe me shoqeroninh ate nate prap ngela ne labirint.. Ai me shihte ne sy si do te reagoj.
    Palidhje nga te dy...
    E dini si eshte puna. Kur nuk ka pune njeriu gjen arsyetime, pse ndodhi keshtu, pse me pa shtu, si me foli keshtu e plot bla, bla, bla gjera.... Edhe sikur te mos ishe sjellur fare prap do te flisja e kam natyren ashtu-gjitmone online goje..
    Nejse
    Shkrim apatik por Ai i riu nuk eshte ashtu.. Une kam ngelur akoma ne rruge, dhe ne cdo kusht gjej forcen dhe mundohem sadopak te mos me ngulfas sinqeriteti
    p.s. Nisa te shkruaj per Tonin por nuk ka te re asgje keshtuqe u ktheva ne shkrimet e mia palidhje edhe disa dite, ndofta jave pse jo muaj

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Liria ime eshte e drejta ime te qesh kur te dua, dhe kur te dua.
    Sa per njoftim blic kshu, ti edhe e din se nuk bie aq poshte te qesh person tjeter, kjo si numer nje.
    Si numer dy, duheshte ta pres kamarierin per dy minuta ne shank.
    Si numer tre, gati nje ore e gjysem ishim aty, kshu qe edhe te vije, edhe ne mos vije neve do coheshim.

Gabimin me te madh qe ben eshte ajo se thua se je duke ecur po ti ne fakt ecen ne te njejtin vend dhe nuk ben perparim.
    Nqs thua se me ke harruar, praktikoje ate. Harrom! Po mos ngel asnjehere midis dy zjarreve, se vetem ti do humbasish. As Toni as une e askush tjeter.

Nejse, une te deshiroj gjithcka me te mire per ty
    Najti najt!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Liria ime eshte e drejta ime te qesh kur te dua, dhe kur te dua.
    Sa per njoftim blic kshu, ti edhe e din se nuk bie aq poshte te qesh person tjeter, kjo si numer nje.
    Si numer dy, duheshte ta pres kamarierin per dy minuta ne shank.
    Si numer tre, gati nje ore e gjysem ishim aty, kshu qe edhe te vije, edhe ne mos vije neve do coheshim.
    Fatkeqesisht aq te njof sa e dij se keto i ke shkruar kot...
    nejse si te duash
    shpresoj se gaboj se ne te dy rastet rrafsh e kam
    By the way Toni O uji qe fshin zjarrin dhe M.u.t.i.n si ty
    nejse gabova pse u prezentova ne menyre si kjo se harrova kush mund te lexoj dhe te pranoj kete shkrim
    pasi ti shkruaj keto tekste do te shkruaj - ndalohet hyrja per ty
    ej shipci ky o ditari im a nuk don te thote te pergjigjesh ti
    qe te ta bej me te qarte punen lexo kete shkrim ne vijim se aq sa te njof e dij se do ti hapesh syte kater
    p.s. gabimi im ishte se gjykova apriori tutje nuk gjykoj me

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Vdekja lind
    e turme e heshtur lind
    e s'lind ajo qe vdes
    se cka lind ne kete bote
    vdes
    e gjalle nuk do te jese
    ..................
    Lumturia dhe gezimi
    ne shkence nuk jane
    jane ne trillet e njerezve
    ne enderrat e femijeve
    ne shkrimet e badihavisteve
    ..........................................
    Nuk jam e gatshme te te them te dua
    nuk mund te te them qe dashuroj
    te dua them se
    te lire nuk dua te te leshoj
    .....................................

Dedikuar D.Sh.

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    kam qene me pare ne kete rruge...
    sot e nje vjet ndoshta?!! Kur as edhe thonjet e gishtave nuk me dilnin ne rruge..
    I perziva gjerat si rendom. Nuk isha e sinqerte qysh ne fillim ose shume e sinqerte me te tjeret..
    Dje nuk njihte madhesine fizike kohe-
    sot ka nevoje per ate.Pse?!!! E pyes veten dhe te tjeret me pyesin mua- ne ishim cift i mire(se paku nga jashte)
    Edhe nje ore duhet te takohemi -te sqarohemi- e une nuk dij cka te flas-
    e ndjej ftohtesine e tij ndonese shtiret se eshte mesatar. Ai vuan kete e dij shume mire por nuk me lejon te manipuloj me ftohtesine e tij...
    Nuk jemi me shoke si me pare e definitivisht jo me shume se ajo. Kjo sjellje me pengon, ndoshta vertete i kan folir shumne keq per mua, ndoshta dhe vete e ka kuptuar te verteten, ndoshta dhe nuk jemi per njeri-tjetrin
    probleme, probleme, probleme,
    Nje dite para ca muaj isha e shtrire ne krevat dhe po qaja me denese kur ne ekranin e telefonit pash emrin e tij(ora ishte 02:30 e ate dite nuk me kishte kerkuar fare)
    une mblodha veten dhe e cova telefonin.Ai ishte dehur e me thoshte qe sapo eshte kthyer nga Negotina(qytet ne maqedonine lindore) dhe kinse paska qene ne seminar
    e dija qe filloi etapa e re ne lidhje ''miremengjesi genjeshter, miredita genjeshter, naten genjeshter''
    po se paku flisnim e dilnim atekohe
    e tash:
    etapa e re : '' me duhet kohe per te kaluar kohe''

ndoshta eshte shenje prej Zotit kjo(ndoshta) po e dij qe sjam aspak ne disponim dhe e dij qe skam asnje fjale p[er ti thene sot- me mbeten edhe 45 minuta

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Ka nje gje te sinqerte ne gjithe kete realitet te vrare- e ajo eshte se une e dij qe jam me prane enderres tende se kushdo tjeter...
    jam ne venet tuaja si alkooli dhe te kam dehur aq rende saqe se ke idene sa i zverdhur qe je. Ti mendon ne cdo moment per mua ashtu si mendon "e jotja" per femra.. Te kam paralizuar se doje te lozje dhe ja pra po lozim lojen me interesante te shekullit
    e duron dot ftoftesine time>?!!!
    Te pengon kjo?!!!
    mos harro cfar akulli ishe ti ... gjitha kthehen pos...
    te dua - nc nuk ta fal kete fjale edhe per shume shume kohe
    D.SH.

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anëtarësuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Faik Konitza
    Ka nje gje te sinqerte ne gjithe kete realitet te vrare- e ajo eshte se une e dij qe jam me prane enderres tende se kushdo tjeter...
    jam ne venet tuaja si alkooli dhe te kam dehur aq rende saqe se ke idene sa i zverdhur qe je. Ti mendon ne cdo moment per mua ashtu si mendon "e jotja" per femra.. Te kam paralizuar se doje te lozje dhe ja pra po lozim lojen me interesante te shekullit
    e duron dot ftoftesine time>?!!!
    Te pengon kjo?!!!
    mos harro cfar akulli ishe ti ... gjitha kthehen pos...
    te dua - nc nuk ta fal kete fjale edhe per shume shume kohe
    D.SH.
    O Faik vellai, s'di pse keto vargjet e tua me kujtuan kengen "Poison" e Alice Cooper.
    Une e ndiej vargun tend...
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga Niagara
    O Faik vellai, s'di pse keto vargjet e tua me kujtuan kengen "Poison" e Alice Cooper.
    Une e ndiej vargun tend...
    jam mirenjohese atehere

Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Me treguan qe ke vendosur te rikthesh Niten. Patetike kjo se nje mik i im i vjeter me thoshte: Nuk te kam pasur kurre qe te te humbas. Ose nese don me profesionalizem"Asnjehere nuk mund te humbesh ate qe asnjehere nuk e ke pasur"-De Melo. Sa me shume qe njoh veten aq me shume meri e marr. Vendosa, thash dhe shkrova qe do te filloj nga e para (e para e dyte) ngase nuk kisha zgjidhje tjeter(ne te dyja rastet deshiroja te isha fitimtare)
    Tash kerkon falje ne menyren me indirekte qe kam njohur. "Te dua por nuk ta kam thene" -keshtu do te tinglloj fjalimi yt pos?
    Sidoqofte dua te kthehesh (deep down inside vetes e them kete) se me mungon menyra e ndryshme e jetes qe kalova me ty. Jam shume e thyer aq sa tash shkruaj pa ndjenja(ok-ndoshta me pak) dhe nejse qe do ti mohoj lotet e kater javeve te fundit, telefonatat e humbura qe prej kohesh, takimet qe i kam harruar fare, komplimentet tua te shkruara ne ditar(keto i kujtoj me shpesh)
    do te bisedojme-vendosa-vetem qe duhet te mohoj shume gjera(s'je dhe s'jam e perkryer) gjersa dikujt ia fala edhe tradhetine, edhe mashtrimin ... edhe plot pse ty mos kete ftohje.........................
    sa shume Nita ka brenda ne mua(aq sa nuk mund t'i numereoj)
    Te urrej nita per kete qendrim kaq femijeror-

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-12-2008, 19:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •