Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 183
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Une kam pas heng buke me mjalte dhe djathe, lol. Nuk e duroja dot embelsine e mjaltit dhe merja djathe qe ta zbusja. Edhe tani e provoj ndonjehere per shkepe kur i thojne. (shkepe-neps)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,059
    Eww.. DI-XHije
    Ti qenke tamam si nje shoqja ime dikur ... e hante buken me djathe te bardhe dhe me cope te madheee Marmalate ( e mban mend marmalaten )lol

PINK

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Provoje pinko se do te pelqeje

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    S'kam ndonji shije vecanerisht 'weird' por njenin e kam pa nji here duke ngrene nje tas me pershesh por qe s'kishte brenda qumesht por raki...lol
    Pijanec i perjashtuar nga autokolona e pijetareve per DUI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 13-06-2005 mė 14:22
    ...

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Si te ai dialogu i Grace dhe Karen te "Will and Grace"

Grace, im planning to have a healthy lifestyle thote ajo, Im gonna use milk now on the cereals.

No more Baileys, pergjigjet Grace

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    Si te ai dialogu i Grace dhe Karen te "Will and Grace"

Grace, im planning to have a healthy lifestyle thote ajo, Im gonna use milk now on the cereals.

No more Baileys, pergjigjet Grace
    lol
    Yeah but kjo e imja ishte shkeputur nga real life show qe vjen me package of free digital cable service made in Albania ..
    ...

Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    -Shije te cuditshme:

-Bretkosa te kapura neper pellgje me cunat e lagjes
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Te pish qumesht direkt nga lopa

Sot mu kujtua nji e fort fare, ka ndodhur reth vitit 1988 ne liqenin e Farkes ne Tirane .

Une me nje shukun tim te lagjes dhe te klases vendosem te shkonim ta kalonim diten e diel ne liqenin e Farkes , per kete pregatitem disa meze dhe raki te mir pastaj morem edhe nje shalqi te madh dhe kur u bem gati te niseshim na sheh nje cun i lagjes dhe na pyet se ku po shkonim ,ne i treguam dhe ai u bashkua me ne por, kur pa cantat plot tha prit sa te shkoj te marr dhe un dicka per drek dhe u kthye pa marr asgje pasi nuk kish gje te pregatitur, dhe per kete nuk donte te vinte me por ne ju lutem dhe ja mbushem mendjen pasi ai ishte me shakaxhiu i lagjes dhe donim tja kalonim mir ate dit.
    Mbasi u lam dhe lozem me shalqi ne uje dhe me letra erdhi dreka , dhe ne kete moment ai u largua pasi i vinte pak zor ende, por me force e detyruam te ulej te hante e pinte me ne, dhe mbasi ishim bere kaike ose si i thon tape filluam te bejme shum shaka dhe budalliqe te tjera, kur aty pran kalon nje djal i vogel qe kulloste dy lope , dhe ne per shaka i tham shokut tone ,O Genc na boj nji te fort tjeter ca tha ai shko e pi qumesht si VIC ke lopa i tham menjeher tha dhe pas dy sekondash vajti te lopa dhe i tha djaloshit se donte te pinte qumesht te lopa pasi ne Tiran skish me qumesht prej kohesh, pi i tha por jo tek kjo se te vret me shkelm po tek ajo tjetra se esht me e urt.
    Dhe Genci u shtri posht lopes dhe mori gjirin ne goje dhe filloj te pinte qumesht , dhe e qeshura jon vazhdon edhe sot e kesaj dite kur e kujtojm,
    dhe kur erdhi tek ne filloj te kercente dhe ne duke qeshur me zor e pyetem se cfar po ben ai pergjigj se qumshti ishte me shum yndyr dhe po bente pak gjalpl duke e tundur ,nuk di ca me tregu mo jemi gajas tu qesh per shum koh.

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    humdiger ca shije del alkolike apo dicka tjeter ??
    them ta provoj njeher..
    Ėshtė e ēuditėshme si shije..anon midis likerit, vermuthit apo verės, deri diku tė jep shijen e lėngut tė frutave me pak alkool.
    Provoje, s'tė kushton gjė tė madhe.

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Une kete te shalqinit e kam pas bere pak ndryshe. Me nje ice cream scooper nxirrja copa shalqini dhe i vija ne nje tas te madh. Ato pastaj i mbuloja me vodka dhe i lija ne frigorifer per ca ore.

C'te haje...apo pije.
    E kam bėrė kėtė me luleshtrydhe dhe krem satigis (nė shqip nuk e di) i fut nė frigorifer pėr 24 orė. Luleshtrydhet preji hollė..dhe hidh dhe pak konjak sa pėr erė.
    Kaq

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kim Jong, veset e ēuditshme tė liderit korean
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-06-2009, 05:48
  2. Muzika, si po deformohen shijet
    Nga Davius nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 21:03
  3. 100 vite permanent, flokėt pėrmbushin shijet tuaja
    Nga Albo nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 07:43
  4. Bashkėjetesė e ēuditshme nė Ishull-Lezhė.
    Nga Beqari002 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-02-2003, 03:47
  5. Deklarate e cuditshme.
    Nga Mina nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2002, 19:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •