Gjithmone edhe domatet i kam qeruar (edhe ne sallate)...nuk i duroj dot lekurat.
![]()
Gjithmone edhe domatet i kam qeruar (edhe ne sallate)...nuk i duroj dot lekurat.
![]()
Kurse une qerrrroj qepet te sallata jeshile apo me domate ... por eshte e cuditshme ne fakt dhe e di qe do i qerrrroj nga pjata dhe ja grij , ja bej copa - copa me thike , me forma si t'mi dush ...![]()
Green e ke fajin ti .. cna kujton domatet mi goc![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Akullore me rum persiper ose akullore futur ne shishe pijesh.
po mendoja dicka te cuditshme per veten time por spo gjeja...atehere neqoftese kjo qe the eshte e cuditshme, i perket vetes time gjithashtu :Pfutur ne shishe pijesh
dicka te cuditshme qe besoj qe beja kur isha e vogel...me jepte nena qumesh dhe mi nguliste syte duke me bertitur "mos pertyp qumshin" lol...nefakt ngaqe sme pelqente qumshi... geltisja vec njecike ore minute dhe dukej sikur po e pertypja...me zorr e pija e shkreta :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-06-2005 mė 14:42
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Edhe per mua kjo ishte me lart ne shkallen e cuditshmerise. Duket qe jam conventional.
Lol po te jap nje variant un po mos na shaj po s'doli gjePostuar mė parė nga Layer Cake
2.Gota kos, dhe 1/2 e gotes vaj,
3 . Veze
1/2. luge ēaj me sode buke.
Krype.
Miell.
Pasi ta perziesh mire e mire kte perberje,i hedh miellin pak e nga pak deri sa te behet brumi ..dhe pastaj e hedh ne tepsi te lyer me vaj ose gjalp.Pasi te piqet lyeje nga siper me kos ose me gjalp..Vetem kujdes me brumin se po e bere te trash(del patkue) dhe po e bere shume te holle(del qull) sepse mielli ktej nuk eshte i pershtatshem per kto gjera si ne shqiperi.
Un per vete e bej te pakten 1 here ne jave dhe me del e mire: )
XxX
Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
vete e ke mesuar kete, apo e ke kopjuar nga njeri????
mua me kane thene qe kjo perzjerje behet e mire!!!!! po me te thene akoma, nuk e kam provuar vete!!!!
p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y
po treshet hyjne ketu .....??
Edhe un s'paskam gje krahasuar me ca nga kto me lart...E shumta kur jam ne shtepi ha ndonjehere bostan ose pjeper me djathe..ose provoj brumin e gjalle te ndonje embelsire..
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Nese u thua kopje gjerave qe mi meson mami atehere shenja te shkoi shtrember..lolPostuar mė parė nga Justin
Pse ju nga korca se perdorni fare kte gatim e? Te vishe ate dite qe te thirra, mgjth ti do me shesesh mend me vone
Kshtu , kshtu..!!!!
Krijoni Kontakt