Mua me ka shkuar mendja per mushmolla.......
Mua me ka shkuar mendja per mushmolla.......
Sapo me korigjuan qe kjo embelsira u quajtka "trishkė" dhe qenka mjat e perhapur ne Shqiperi...nuk me duket e cuditshme ama...Postuar mė parė nga diikush
P.S. Me ngaterron njehere ti mua, pastaj me korigjon, he?
Trahanin e Korēės nuk di sa e njeh, por i ėmbli ėshtė elegant dhe aq i shijshėm......po tė ra rruga nė CT, mė njėfto se do tė tė jap ta marrėsh e ta gatuash vetė.Postuar mė parė nga Larsus
![]()
Une shpretken mund ta ha te gjalle, sapo te therret ndonje berr ia keput shpretken ne vend pa shtuar asgje as kripe as rigon, provojeni nje here po te mundeni eshte shume e shjshme. Gjithashtu edhe palcen mund ta hash te gjalle.
Ezekiel 25-17.
Petlla me krip deti dhe me nje gote qumshte!
Football is the opera of the people.
by: Stafford Heginbotham
ncncncncnc ti do me vdesesh mua ..lolUne shpretken mund ta ha te gjalle, sapo te therret ndonje berr ia keput shpretken ne vend pa shtuar asgje as kripe as rigon, provojeni nje here po te mundeni eshte shume e shjshme. Gjithashtu edhe palcen mund ta hash te gjalle.
kjo eshte e vtmja gje qe s'kemi te perbashket
![]()
edhe un e kam provuar kete eshte me te vertet i shijshem por vetem kur eshte e ngrohte ama, ndersa palcen se kom provu akoma.Postuar mė parė nga Julius
eshte e mire dhe une e kam provuarUne shpretken mund ta ha te gjalle, sapo te therret ndonje berr ia keput shpretken ne vend pa shtuar asgje as kripe as rigon, provojeni nje here po te mundeni eshte shume e shjshme.
trurin e qengjit e hani ju apo jam e vetmja une?
pastja mua me pelqejn shume limoni (pa sheqer pa as gje) ne perjgithesi spicy gjera dhe limon (te gjall) etc i ha pa problem...as qe me levis qerpiku fare eshte sikur ha embelsir! babi thot qe "vajza ka problem nga goja...ju a ndjen shien gjerave ti te keqen babi?"![]()
buk me vaj dhe sheqer/kripe lol
ose ato makaronat e skuqura te kohes Enverit! 2 metra te gjata
kam provuar edhe peshk te gjalle ke japonezet
bretkosa, etj etj!
Postuar mė parė nga romeoOOO
Ma paske qare Ushtrine me duket me ato makaronat e skuqur hehehehe .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Krijoni Kontakt